DV2019 bekleme odası
-
İşin garip yanı bence sonuç Randomly Selected çıkacak evren yardımcı olacak rahat olun
-
@likable evren ne tür bi oyun oynayacaksa gelsin artık sahnemiz 😂
-
Herşey yolunda @tanti çıkacak rahat ol. Çıkmazsa da dert değil dv2020-21-22 vs var her yol Chicago 😁 şans %50 hayatımda ilk defa şans gülecek 😉
-
Bu ileti silindi! -
@likable bu sene çıkmazsa zor daha
-
Gereksiz Stress yapmayalım Evreni yormayalım. Bu sene 55000 kişi alınacak moralinizi yüksek tutun. Sinerji yapalım arkadaşlar 😉
-
@freeworld az önce eşimde aynısını söyledi.gc çıkar ama yüksek rakam çıkar o zaman daha çok üzülürüz diye.
-
@heleniki yüksekte çıksa bir ihtimal umut devam ediyor demektir çıksında öyle çıksın
-
çıkarsa bi baağyan arkadaşıda götürün bir kişinin hayatı kurtulsun.tc tarihinin en kırıtik dönemlerinden geçiyoruz
-
ekonomi çöküşte harbi çok zor dönemden geçiyoruz ekonomik durum daha kötüleşecek
-
@zagatoff boşver ekonomiyi ülke gündemini kardeşim, biz onlardan kurtulmak için buradayız :)
-
@vecihi 1000 dolar param var bu para beni hangi aşamaya kadar götürür
-
@zagatoff mülakat ve muayne aşamasını götürür , Biraz daha eklersen green card basım parasıda çıkar :)
-
@tanti bende aynı şeyi söyledim arkadaşım.hayırlısı ile çıksında :)
-
Böyle işte birde bana diyordunuz çok negatifsin. Pozitif düşünelim pozitif sonuç alalım evet ihtimal çok düşük ama çıkar
-
20 yaşındayım almanya dan evlilik imkanım var çıkmazsa avrupa ya uğraşırım.evlilik çok güzel bekarlar için 5 yılda vatandaşlık alınıyor
-
@likable siz cidden değiştiniz :) demiştim hatta size böyle yazmayın diye :)
-
Bu seferde iki gündür aklıma sadece Randomly Selected çıkıyor 😁
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable siz cidden değiştiniz :) demiştim hatta size böyle yazmayın diye :)
-
@likable arkdaşlar negatiflik yapmadı gerçekçi konuşuyorlar ben meraktan sordum zaten.
aşırıya kaçmadan negatif olmak çok bişe kaybettirmez çıkarsa süpriz olur çıkmazsa olağan hayatına devam edersin.bazı arkadaşlar aşırı kaptırdı kendini çıkmayınca baya üzülürler -
Amerika benim kendimi bildim bileli hayalimdi.hatta yaşayacağım ev bile gözümün önüne gelmiştir.bazen kendimi çok kaptırıp yahu reenkarnasyon var da ben önceki hayatımda orda mı yaşıyordum en ince ayrıntıya kadar gözümün önüne geliyor diyordum.valla işte buraya yazıyorum gc bana çıksın allahın sevdiği kulu olduğumu anlayıp imana gelicem :)))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum