DV2021 Bekleme Odası
-
Dolar 6.11 ama dert etmeyin..Saray yükselen doları indirmenin yolunu buldu..Bakan damat albayrak ın sayın kayınbabasına sunduğu öneri şöyle : Dolar yükselecek, yükselecek, yükselecek...tam 1 dolar 10 tl olmuşken paradan bir sıfır atacağız..Ne oldu : 1 dolar eşit 1 tl :D dünya şok...
-
@Ibrahim-aşar doğru söylüyorsun ibrahim.bu biraz hastalık.bana ne kadar yasal olsada dinen de pek helal görmedim.hadi bir iki ürün olurda anlarım bunlar herşeyi kuponlarda olan ürünlerden yapıyor.Bu benim görüşüm.kızmayın lütfen
-
TL olarak kredi çekip dolarınızı şimdiden alabilirseniz gayet yerinde olur bence. Yatırım amaclı söylemiyorum. Ihtiyaciniz olacagi icin söylüyorum. Bu yil mulakati bekleyenler icin de gelecek yıllarda kazanacaklar icin de kazanmaktan daha zoru yeterli miktarda dolar gösterebilmek olacak. Doların çok yükseleceğini tahmin ediyorum. Kredi faizleri bu aralar makul düzeyde.
-
esnaf sanız eğer esnaf kefalet kredileri çok uygun, mutlaka değerlendirin
-
........
-
@Drywall bu gidişle doğalgaz faturasını ödemek için kredi çekicez.
-
@yigitboncuk valla elektrikte aynı seviyelerde..dükkan işleten biri olarak herşeyden çifter ödediğimiz için çok canımız yanıyo
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
TL olarak kredi çekip dolarınızı şimdiden alabilirseniz gayet yerinde olur bence. Yatırım amaclı söylemiyorum. Ihtiyaciniz olacagi icin söylüyorum. Bu yil mulakati bekleyenler icin de gelecek yıllarda kazanacaklar icin de kazanmaktan daha zoru yeterli miktarda dolar gösterebilmek olacak. Doların çok yükseleceğini tahmin ediyorum. Kredi faizleri bu aralar makul düzeyde.
Bankalarin vermis oldugu mevduat oranlari da cok dusuk %8-9 en fazla kimse parasini tl de tutmak istemez getirisi cok dusuk onceden ing mevduat orani %22 idi. suan yarisi bile degil.
-
arkadasa sakayla karısık spiel halle lere gitme birisi cıkar tarar dedim. Taramıslar. İsmimin hakkını vermeye basladım safak 74
-
atamiz dogru diyor geldikleri gibi giderlerde bin sene sonra belki gidecekler.Kültürel dinsel devrim yok. benim ömrüm 15 20 sene kalmıs yasayabilecegim. Yani yetişemeyecegim. Yani seni beni ilgilendirmiyor artık.
-
@clourpoint Katılıyorum Turgut abi. Adamlar yüzlerce ürünü satabilmek için bazı ürünlerde indirim ve kupon veriyor. Kadın gitmiş 150 tane sporcu içeceği almış. İhtiyacı bile yok. Lazım olan bir ceketi bir çaydanlığı bir gıda maddesini yarı fiyatına çeyrek fiyatına hatta %10 una alırsın. Ama hayatını bu beleşçiliğe adarsan ruh hastası olursun. Bu günkü son gösterdiği kadın kabul ediyor zaten. Hani öğrencileri oldu maddi zorlukları olan, onlara ders!! verdi. Ben bunları yapıyorsam deli olabilirim. Bence yapmadığınız için siz delisiniz demeye getirdi. Yardım kuruluşları için bu faaliyetleri yapan, ihtiyaç sahiplerine bağışlayanlar için de daha iyi bir savunma üretmeye gerek yok. İhtiyaç sahibi insanlara beleşçiliği öğretmek yerine bir şeyler üretip para kazanmayı öğretseler daha makbul. Ama tekrar söylüyorum, lafım bunu hastalık boyutuna getirenlere. Yoksa maaşlı işinde gücünde birinin, tasarruf amacıyla, ''Denk Gelen'' kupon ile bir takım ürünleri makul satınalmasına bir lafım yok. Gayet de mantıklı bir tutumluluk.
-
Millet nerdesiniz yahu hafta sonu olunca herkes kabuğuna çekiliyor :) Şafak kaç söyleyende olmadı.
-
Şafak 73 Şırnak. Çalışıyoruz ya, bi de ben forumu okudukca açıkcası umutsuzluğa kapılıyorum. O yüzden çok bakmamaya çalışıyorum. :D
-
@Uğur-O neden umutsuzluğa kapılıyorsun boşver olursa olur olmazsa para biriktirmiş olursun dert etme :)
-
- yada 13. u basvurum oldu sayisini unuttum artik bakalim bu sene sans bize guler mi !
-
@mexido Umarım bu yıl sizin şanslı yılınız olur. Ümitvar olun.
-
@mexido Aynı durumlardayız. 15 mi 17 i mi ne oldu benimde. Güler inşallah.
-
Bu arada, ara ara girip DV2020 numarasını kontrol eden var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@ibrahimasar bakıyorum hala diyorsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum