DV2019 bekleme odası
-
@likable geçen senelerde bu kadar düşünmüyordum çıkmaz diyip takip etmiyordum, sadece sonuçlara bakıyordum. Evren ile işbirli yapmıyordum :) Bu sene çok ümitliyim içimden bir ses bu sene şeytanın bacağını kıracağımı söylüyor. bütün evren işbirliği yapsın diye dua ediyorum artık :)İnsallah birdahaki sene amerikada Noel kutlarız :)
-
Arkadaşlar 15 mayıs günü 2019 Green Card kazananlar diye bir konumu açsak ? Kazanan arkadaşları tebrik etmek için, hem kimler kazanmış öğrenmiş oluruz.
-
@vecihi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar 15 mayıs günü 2019 Green Card kazananlar diye bir konumu açsak ? Kazanan arkadaşları tebrik etmek için, hem kimler kazanmış öğrenmiş oluruz.
DV2019 asamalari konusunu acacagim zaten ben haftasonu, kazanan arkadaslari orada yazmaya davet ederim.
-
@crazycells anladım teşekkür ederim :) Orda arkadaşlarımızı tebrik ederiz, umarım bende tebrik alan kişiler arasında olurum :)
-
@vecihi inşallah 😁😊🙏
-
@vecihi @crazycells inşallah bizde bu konudan o konuya zıplarız hep birlikte :)
-
Bu arada 100'den fazla cevap yazilmis bu konuya, genelde foruma yazilan butun cevaplari okumaya calisiyorum ama bu konu icin artik bunu yapmak biraz zor olacak :)
Foruma yeni katilan arkadaslarin hepsine hosgeldiniz diyorum, ayrica moderasyonla ilgili bir durum ya da soru olursa lutfen beni etiketleyin.
-
@crazycells üstadım Kazanalımda bütün etiketler seni gösterecek 😁
-
İçimden bir ses o gün Dv 2019 aşamaları konusuna geçeceğimi söylüyor artık tebrikleri orada alırım :)
-
@gözde umarım dilediğiniz gibi olur :) valla benim içimdeki ses kısıldı ve kurbanlık koyun gibi bekliyorum , çok az kaldı zaten :)
-
@vecihi benimde bir ara öyleydi içimdeki ses kısılmıştı ama şimdi öyle düşünmüyorum bakalım iç sesim haklımı çıkacak göreceğiz.
-
@likable gerçek mi bu?
-
@gözde benim içimdeki ses de sizin o konuya geçeceğinizi söylüyor :)
-
@heleniki eğer tahminlerimiz doğru çıkarsa dv2020 de forumda hisler dünyası diye bir başlık açıp katılanlar hakkında tahminler yapmayı planlıyorum ;)
-
@gözde hımmm evet güzel bir başlık :)
-
Bir sorum olacak;
katılımcıların üçte birinini fotoğraftan elendiğini içieren bir yazı okumuştum. bilginiz var mıdır.
Başvuru esnasında fotoğraf uygun mu uygulaması ile başvurumuzu yapıyoruz bildiğim kadarı ile buna rağmen böyl bir eleme oluyor mu yahu?
Teşekkürler -
@yayayekokocombo
Fotograf uygunsuzluğu elenme nedeni evet. ancak önceki senelerde arka planı düzgün olmadığı halde greencard kazanmış ve vizesini onaylatmış arkadaşlar olmuştu. -
@yayayekokocombo Başvuru esnasında foto kabul ediliyorsa. Geri kalan kısımda fotoda absürt hareketler, gözlük, aşırı makyaj, photoshop, foto parlıklıgı, fotonun arka planı beyaz veya beyazımsı düz bir arka plan değilse. Bence bu şekilde foto yüzünden elemeler olabilir. Bir çok insan cep telefonundan arka plan olarak beyaz duvarı alıp, sade bir şekilde fotosunu koyuyor ve kazanan da bir çok kişi var.
-
Offf. Var ya bir çıksa. Neler neler yapacağım :)
-
@gc_dream aynı fotoğraf ile pasaport çıkarttım da, içime kurt düştü fotodan da elenilir mi diye :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum