DV2019 bekleme odası
-
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
öfff gerçekten şu 15 mayıs gelsin artık.çıktıysa da çıkmadıysa da ne yapacağımızı biliriz :) evet gerçekten düşük bir ihtimal ama ya çıkarsa diye burası ile ilgili tüm planlarım havada kalıyor.
Aynen.Belki size komik gelecek ama eve yeni tencere bile almıyorum ; çıkarsa eskilerle 1 sene idare edilir. Çıkmazsa alırım diyorum. 🤦🏼♀️
-
@wwinter :)))))) aynen katılıyorum çok haklısınız:) benimde almak istediğim bir iki bişeyler var ya çıkarsa boşuna almayayım diyorum :)
-
@wwinter benim gibi birini bulmak ne güzel salonun perdeleri 15 mayısı bekliyor değişmek için
-
@gözde bu kadar olur :)))) benimde bir iki şeyin biri salonun tül ve perdesi :)
-
@heleniki :D
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Hayatımda hiç birşeyi bu kadar ısrar ile istemedim ben. Hayatın en berbat durumlarını da yaşadım. Afedersiniz girip çıkmadığım bok çukuru da kalmadı. Hep birşeyler oldu belki şansım iyiydi ama daima düze ulaşabildim. Son isteğim gc kazanıp sağ salim Amerikaya ulaşabilmek, zor veya basit sağlıklı bir şekilde beni bekleyen o hayatı yaşamak. İnanın hiç bir korkum yok. Süper İngilizce bilmiyorum. Orada tanıdıklarım olmasına rağmen gittiğim zaman tek bir telefon açarsam namert olayım. Ben önce Allah'a sonra kendime güveniyorum. Kimseden bir beklentim yok çok şükür kimse ile işim de yok. Mübarek aylardayız. Rabbim duamı ve gerçekten en az benim kadar isteyen herkesin duasını kabul eder de yüzümüze güler inşallah. Herkese hayırlı günler arkadaşlar.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Günaydın
-
-
@badman ilk başvurumuzda o yüzden çok tecrübesiziz :) bu tür ayrıntıları hiç bilmiyorduk.şansa artık ne olursa :)
-
@badman çok haklısınız bunu düşündük bizde ama doğumla ilgili farklı durumlar olunca Türkiye'de kendi doktorumla doğum yapma kararı aldık.eski şirketimde bu şekilde gidenler olmuştu.
-
@badman ’de Erzincanlıymış 😁
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Badman<<<< mekan izmir memleket Erzincan.
🙄 @likable
-
Son👉5👈 gün.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum