DV2020 bekleme odası
-
@Aynabat-Babayeva sizin numaranız current olması normal şartlarda ağustos eylül gibi olurdu. Fakat geçen sene ki gibi tüm numaralar current olacaksa ozaman açıklanan bültenden sonra size mail gelir. Her ayın 15 nde bülten açıklanır. Bu bültende ki current olan numaralar bir ay sonra mülakata gireceği zaman bu evrak onayı geliyor. Yani sizin için hiçbir sorun yok sadece bülten takip edeceksiniz. Stres yapıp moraliniz bozulmasın
-
@Muhtaradana Sanırım AOS yapıyorum🙄 Yani özet geçeyim bu kısaltmaya uyuyor muyum? Eşim Türk fakat şuan Amerikan vatandaşı ve orada yaşıyor. İki yıl önce green card işlemlerimize başladık. Yani benim sponsorum. Eşim vatandaş olduktan sonra tekrar bildirimimizi yaptık. Nvc evrak isteği geldi. Şuan nvc den onay bekliyoruz. Kabul edilmeyen bir belgemiz oldu. Vukualı nüfus belgesi. Yükledik ve tekrar bekleme aşamasındayız. Bu bekleme süresi ile ilgili bilgi almak içinde platformunuzdayım. Teşekkürler...
-
@sembaloglu AOS dv lottery çekilişini kazanıp süreci Amerika içerisinde geçirenler için kullanılan bir ifade
Sizin durumunuz ise şu başlık altında sanırım⬇️IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak) https://yesilkartforum.com/forum/post/3820
Ama sürece başladığınızda eşiniz greencardlımıydı yoksa vatandaşmıydı
Eğer sürecin başında eşiniz greencardlı ve sonrasında vatandaş olmuşsa ve bu durum sürecinizin IR1 değilde F2A kategorisinde görülmesine sebeb oluyorsa sayın @crazycells sizi daha doğru başlıkta sorularınızı sormanız ve süreci takip etmeniz için yönlendirecektir
-
@Muhtaradana evlendiğimizde eşim greencard lıydı. Sonra vatandaş oldu. Ben türkiye de o amerkida süreci bekliyoruz.
-
@sembaloglu, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@Muhtaradana evlendiğimizde eşim greencard lıydı. Sonra vatandaş oldu. Ben türkiye de o amerkida süreci bekliyoruz.
Sizlere bol şanş ve sabır diliyorum
zor bi süreç gerçekten -
@sembaloglu, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Evet, son asamaya gelmissiniz. NVC belgeleri onayladiktan sonra Ankara Konsoloslugu'nda bir mulakat tarihi alacaksiniz.
Sayin @Muhtaradana 'nin belirttigi IR1/CR1 konusunu incelemeniz gerekiyor, sizin sureciniz orada yaziyor bilginize.
-
Onay maili geldi.. Herkese bol şans
-
@tan, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Onay maili geldi.. Herkese bol şans
Tebrik ediyorum hayırlı olsun
-
@tan Tebrik ederim. Sürecinizin sorunsuz olarak devam etmesini diliyorum. Güzel günler yakın.
-
Merhaba arkadaşlar. dosya numaram 425xx lerde 13 aralıkta kcc evrak isteğini gönderdim fakat henüz geri dönüş maili gelmedi. Gelen otomatik e mailde ''6 haftayı geçtikten sonra kcc'den haber alamazsanız tüm belgelerinizi alındığını onaylamak için lütfen [email protected] adresi ile iletişime geçin '' sizce bu adrese tekrar mail göndermeli miyim yoksa beklemeli miyim?
Bi sorum daha olacak her ay çağırılan numaraları nasıl takip edebiliriz bilgilendirirseniz sevinirim, iyi günler herkese.
-
@Burak-Ünal muhtemelen bir sorun yoktur ama isterseniz, sayın @Özgür-Dinç beyin gönderdiği şu ⬇️metnin aynısını kopyalayıp, ilgili kısımları kendi bilgilerinizle doldurup [email protected] adresine gönderebilirsiniz
DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/115356
-
@Muhtaradana teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Sanırsam 16/10 da gönderdiniz sizde kcc evrak isteğini. Onay geldi mi veyahut gönderdiğiniz evraktan sonra herhangi bi mail geldi mi size?
-
@Burak-Ünal gönderdikten sonra Automatic reply emaili dışında başka bir email gelmedi, ben 17 ekimden yaklaşık 6 hafta sonra evrakların durumu hakkında KCC email attım, bana bültende sıranızı bekleyin tarzında bir email geldi, yakın zamanda bir dostuma evrakların durumu hakkında sorgulaması için ricada bulundum, sağolsun aradı, kendisine evrakların ulaştığını bu ay içerisinde sırası gelirse evrak onayı gelebileceği söylemişler
-
@Muhtaradana Floridaya gideceğiz. giden arkadaş yine de sponsor kağıdı almıştım demişti.onu araştırmıştım. Bu arada tüm evrakları hazırladım. ancak nufus dairesinden ıslak imzalı evrakm ı almalıyım? e devletten aldığım evrakları mail atmıştım onaylanmıştı. mülakatta hazır olsa iyi mi olur bilemedim?
-
@Muhtaradana bu hesaba göre 50k lara sıra gelmeyecek galiba ?
-
@Muhtaradana şöyle bir sorum daha olacak amerikaya gidip greencard aşamlarını ordan takib edip ankarada olan görüşme adresini amerika olarak değiştirebilir miyiz?
-
@turturine değiştirebilirsiniz, ama bülten 29 binler deyken sizinde case numaranız 29 bin deyken Ankara'da mülakata girmeniz sanki daha sağlıklı olur, Amerika'da AOS yapmakta ayrı bir sıkıntı, isterseniz AOS başlığını inceleyin⬇️
AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak https://yesilkartforum.com/forum/post/180
-
@hope34, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@Muhtaradana Floridaya gideceğiz. giden arkadaş yine de sponsor kağıdı almıştım demişti.onu araştırmıştım. Bu arada tüm evrakları hazırladım. ancak nufus dairesinden ıslak imzalı evrakm ı almalıyım? e devletten aldığım evrakları mail atmıştım onaylanmıştı. mülakatta hazır olsa iyi mi olur bilemedim?
e-devlet belgeleri yeterli oluyor, bilginize.
-
@Muhtaradana tam da dediginiz gibi mart ayina geldi mülakat tarihi. Ve bugün doktor kontrolunden gectik. 1ay kaldi haydi bismillah :alarm_clock:
-
@Hosko, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@Muhtaradana tam da dediginiz gibi mart ayina geldi mülakat tarihi. Ve bugün doktor kontrolunden gectik. 1ay kaldi haydi bismillah :alarm_clock:
Tebrik ederim gözünüz aydın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum