DV2019 bekleme odası
-
Gerçekten çok stresli bir süreç. Şu anda sadece çıkıp çıkmadığını öğrenmek; çıktıysa işlemlere başlamak, çıkmadıysa da alternatif yollara başlamak istiyorum... bu belirsizlik çok yoruyor....
-
@academicus hocam hiç beklemeden başlayın. Biliyorsunuz çıkma olasılığı inanılmaz düşük. Eğer varsa alternatifiniz, hiç beklemeyin green card falan
-
Bence cekilise kesinlikle bagli kalmayin. Alternatif yollar varsa o yollara coktan yonelmis olun. Forumda bekleyisler cok guclu ilerliyor ama cogunu espri ve eglence olarak algiliyorum cunku ne kadar negatif konusmak istemesem de gerceklerden kacamayiz; sans cok ama cok dusuk.
Sansinizi test etmek icin asagidaki linkte verecegim rasgele numara secen sayfayi deneyin. %1.5 sansiniz varsa, 1 ile 66 arasi her defasinda icinizden bir sayi tutarak tusa basin. Bakin bakalim kac seferde icinizden tuttugunuz rakam o tusa bastiginizda cikacak.
Cok mantikli bir yontem degil ama en azindan %1.5 sansin nasil bir durum oldugunu gosteren bir durum. Keske bazi talihliler nasil bir sansin kendilerine dogdugunu anlayabilseler.Rasgele Numara Olusturucu
Minimum 1 - Maximum 66 yapin ve her defasinda icinizden yine 1 ile 66 arasi bir rakam tutarak tusa basin. Eger gordugunuz sayi icinizden tuttugunuz sayiya esitse, GC kazandiniz. Fakat unutmayin her tusa bastiginiz 1 sene gecmesi demek.(Cok ilginc ben 8.ci denememde rakami tutturdum. Ilginc tarafi su bu sene benim 8.ci cekilisim :D)
-
@FreeWoRLD 99 yaşına kadar denemedim çıkmadı , pes ettim :)
-
@freeworld naptın hocam ya ilk denemede geldi bütün şansı buraya harcadım :(
-
@ehehehe Iste olay bu sayin hocam. Kimine boyle oluyor gordugumuz gibi, o kadar rasgele bir durumda ilkinde tutturabiliyor. Inanilmasi zor ama sans iste, oluyor.
-
@freeworld Çıkmıyor sonsuza kadar denesem de denk gelmeyecek gibi. Şanssız olduğumu zaten biliyorum da bu kadar olduğunu da bilmiyordum.😅
-
konsolosluk buraları okusa bunlar kafayi yemiş diyip hepimize red verir yemin ederim :)))))
-
@ekpr 2018e öylesine bi daha baktım kendimi şu yazıya alıştırmak için.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
-
@vecihi Psikolojik olarak hazır hissediyorum çünkü çok istememe rağmen çıkmadığına emin gibiyim bu sayfayı göreceğimi biliyorum. 😥
-
İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız? @tanti arkadaşla buluştuk çay içip kritiğini yaptık.
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız? @tanti arkadaşla buluştuk çay içip kritiğini yaptık.
Selamlar hocam çok güzel yapmışsınız yakın olsam bende katılırdım size..
-
Saygılar @arnblt Ozaman daha da düşüyor ihtimal desene hocam. 250K çekiliş başvurusu 4000 kişi %2’nin altında. Ozaman ne diyoruz Has Not Been Selected 😁
@arnblt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable 4000 altı GC vermeleri ve 2017 de çıkan sayısı gibi bilgilerin yanlış. Allah'tanda yanlış.4000 altı diye bir şey yok.
GC de sayı konusunda bir kural var. Bir ülke o zaman verilen DV kapsamındaki vizelerin %7 sinden fazla vize alamaz. Yani 50000 ise sınır vize 3500, 55000 ise sınır 3850. Bunlar aile üyeleri dahil sayılar.Çekilişte bir algoritma var. Diyorlar ki, bir ülkeden en fazla 3000 dosya kazansın (aile bireyleri hariç) fakat aile bireyleri dahil 4500 ü geçmesin. Yani şu lastiklerdeki 5 yıl yada 50000 km gibi :)
DV2018 de Türkiye bu sınıra takıldı. 3000 dosya 4390 kişi ile. DV2017 de bir sıkıntı yok.Ayrıca bu case no lara çok takmayın. O bu seneye has bir durum oldu. Yığılma 0-20000 numaraları üzerinde olduğu ve giden gitmeyen çoğu kişi DS260 formunu doldurduğu için böyle oldu. Seneyede böyle olacak değil.
Örneğin Türkiye den çekilişi kazanan 3000 dosya ilk 10000 case içinde toplanır. Siz 2000 inci olursunuz. Sizden öncekiler 2 şer kişi mülakata gider, sıra 20000 e gelse bile Case No 8000 le dahi vize alamazsınız.
Lafın kısası çıksın da nasıl çıkarsa çıksın.
Selamlar -
İstanbul buluşması düşünüyoruz uyarsa buradaki arkadaşlarla otururuz iyi olur. Daha sonra duruma göre Has Not Been Selected buluşması vs. 😁
@pacaveli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
-
@likable ayağına sağlık
-
@pacaveli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Çıkmadan yapmazsak daha da yapamayız 😂
-
Artık Türkiye’ye döndüğünde yaparız 😁😜
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@pacaveli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Çıkmadan yapmazsak daha da yapamayız 😂
-
@FreeWoRLD valla ben hiç tutturamadım. Yok anacım benim şansım yok.
Artık hep beraner göreceğiz 16 Mayıs'ta kim kıracak şeytanın bacağını. -
@reader bu dediğiniz ne bende deneyeyim
-
Arkadaşım deneme moralin bozulur 😁
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@reader bu dediğiniz ne bende deneyeyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum