DV2019 bekleme odası
-
Hadi bakalım çok az süre kaldı heyecan varmı evet var çıkarsa hayatımızın yönü değişecek çıkmassa belki başka arayışlara gireceğiz. Ama heyecanıda güzel hatta çıkarsa ki inşallah umudumuz var sonraki süreçtede tatli bir heyecan olacak. Ben çok isteyenlere çıkmasını diliyorum. Başta ben ;).
-
Bir anket aç olabilir mantıklı
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:Forumda başvuran arkadaşların hangi illerde olduğuna ait anket var mıydı? @crazycells
-
@korcanmir DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
turist vizelerimiz var fakat greencardı bekliyoruz çıkarsa işlemler görüşmeler oradaki göçmenlik ofislerinde yapılabiliniyor mu?
Evet, islemlere ABD'de devam edebilirsiniz. Ama sadece bu amacla ABD'ye girmeniz sorun yaratir. Eger ABD'de okuyorsaniz ya da calisiyorsaniz bu surece devam etmenizi tavsiye ederim. ABD'deki surec hem daha uzun, hem daha masrafli. Ayrintili bilgiyi su konudan edinebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-dv-almak
-
-
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Forumda başvuran arkadaşların hangi illerde olduğuna ait anket var mıydı? @crazycells
maalesef boyle bir anket yok :)
-
@crazycells Teşekkürler
sayı olarak forum anlamında az olabiliriz ama yoğunluğa bakardık diye sormuştum sonrasında da kazananların yoğunluğu çıkardı ortaya -
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Teşekkürler
sayı olarak forum anlamında az olabiliriz ama yoğunluğa bakardık diye sormuştum sonrasında da kazananların yoğunluğu çıkardı ortayaillerdeki nufusla dogru orantili olacaktir diye dusunuyorum sayin @tanti , yoksa surpriz mi bekliyorsunuz :)
Sanirim forumdaki anket sistemi en cok 10 secenege izin veriyor. Butun illeri katacaksak external bir poll sitesinden yardim almak lazim.
-
@crazycells bize çıkıyor zaten @likable kardeşimle akşam buluşup içkilerimizi yudumlarken geleceğimiz hakkında konuşuyor olacağız :)
-
Akşam görüşürüz kardeşim 😁
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@crazycells bize çıkıyor zaten @likable kardeşimle akşam buluşup içkilerimizi yudumlarken geleceğimiz hakkında konuşuyor olacağız :)
-
@crazycells teşekkürler
-
@goodluck çok teşekkür ederim 😊
-
@mertkandohman teşekkürler ben açıkladı sanıyorum 😒
-
@crazycells teşekkürler inşallah hep beraber gideriz 😅
-
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Harika olmuş buralar, sayı muazzam artmış. Allah hepmizin gönlüne göre versin. Güzel günler görmek için çok az kaldı :)
-
Tekrar hoşgeldin bizde bu sene ilk başvuranlar olarak yenş dahil olduk. Parolamız “Has Not Been Selected” @tanti 😊
@apex DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Harika olmuş buralar, sayı muazzam artmış. Allah hepmizin gönlüne göre versin. Güzel günler görmek için çok az kaldı :)
-
“Has Not Been Selected” şunu yazmayın bence. olumsuzu çağırıyorsunuz. benimde gözümün önünden bu yazı geçiyor devamlı burada gördükçe :)
-
Değerli arkadaşım düşünüyoruz kötüyü, bekliyoruz iyiyi 😁 %50 ihtimal olarak görüyorum ya çıkar ya çıkmaz 😉
Çukur Dizisinde duvar yazısı olarak başvurdum slogan 😂@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
“Has Not Been Selected” şunu yazmayın bence. olumsuzu çağırıyorsunuz. benimde gözümün önünden bu yazı geçiyor devamlı burada gördükçe :)
-
Dv2020 başvuruları nezaman başlar acaba?
-
@likable Kasım sonu aralık başı gibi
-
@pacaveli kayıt yapalım tel.e hatırlatsın unutmayalım. Bu sene de başvuru yaptın mı sizin numaralar ne durumda ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum