Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İltica için geçerli bir sebep mi?

Benzer Başlıklar

• E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    252 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi? Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum. E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır? Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.
  • iltica ve f1

2
    -3 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    ModeratorM
    @Batuhan-X sorunuz icin su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3342/abd-de-i̇ltica-hakkında-genel-konu
  • -5 Oy
    2 İleti
    295 Bakış
    crazycellsC
    @ph25 iltica konusunda su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3342/abd-de-i̇ltica-hakkında-genel-konu
  • İltica sonrası Yeşil Kart statüsüne geçiş...

5
    0 Oy
    5 İleti
    585 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @lordbolton, içinde söyledi: İltica sonrası Yeşil Kart statüsüne geçiş... @claudia-j-muslu İltica sonrası green card statüsüne geçişten bahsediyor soruyu soran kişi, ve pratikte cezai durum derken adli sicil kaydının temiz olmasını mı kast ediyorsunuz? Evet temiz bir adli sicil kaydından bahsediyorum. Yine mültecinin kendi ülkesine gitmemiş olmasına da bakılır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k