Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İltica için geçerli bir sebep mi?

Benzer Başlıklar

• İltica Ve EB3 Süreçleri Hakkında

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    726 Bakış
    D
    @Claudia-J-Muslu Eşim Turist vizesiyle giriş yaptı, iltica ofisi üzerinden dosyası ilerleyecek. SSN aldıktan sonra iltica ilk mülakatı olmadan muhtemelen geri çekmiş olacağız iltica talebini çünkü mülakat tarihleri çok ileri tarihe veriliyor, o sırada bizim eb3 ile alakalı sürecimiz ilerlemiş olacaktır. Bu durumda eb3 sürecine etkisi nasıl olur sizce? Bir de şunu düşünüyoruz; önce evlilik yapıp sonra F1'a ben geçiş yapacağım eşim de F2 olacak ve iltica talebini birlikte yapacağız, eb3 süreci greencarda ilerlediğinde ilticayı geri çekeceğiz. Eb3 başvurusu benim üzerime yapıldı benim çalışma iznim gelme aşamasında mı geri çekmem daha doğru olur acaba yoksa greencard başvurusundan önce mi? Önce evlilik yapıp sonra F1 ve iltica etmek mi, yoksa önce eşim iltica edip ben F1 başvurusunu yapıp sonra mı evlenmek daha mantıklı eb3 greencard sürecinde? Şimdiden teşekkürler cevabınız için
  • E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

2
    0 Oy
    2 İleti
    252 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi? Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum. E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır? Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.
  • Lgbt birey olarak iltica talep etmek

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! lgbt iltica
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Zeynep-Balmumcu, içinde söyledi: Lgbt birey olarak iltica talep etmek Merhaba teşekkür ederim cevabınız için. İlticam kabul edilirse ülkeme dönebilir miyim istediğim zaman Sayin @Zeynep-Balmumcu, iltica talep ederken ulkenize donmekte can guvenliginiz olmadigini soyluyorsunuz. Bu nedenle genelde iltica talep edenler vatandas olana kadar ulkelerine donemezler, iltica edilen ulkede ciddi sekilde bir degisiklik oldu ise ornegin ulkede rejim degisti ve bakis acisi degisti o zaman olabilir. Bir istisnaya girmedikten sonra iltica talep eden kendi ulkesine donemez ve zaten donemeyecek oldugu icin ilticaya muracaat etmistir. Eger ulkesine seyahat edebiliyorsa gercek bir iltica nedeni olmayabilir.
  • Amerika İltica ve 150 gün çalışmak için beklemek

2
    1 Oy
    2 İleti
    715 Bakış
    crazycellsC
    @mutlukurt0534 Sorunuzu sormadan once su konuyu okumalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k