DV2021 Bekleme Odası
-
biri kuyuya bir taş atmış bin kişi çıkaramıyor
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
biri kuyuya bir taş atmış bin kişi çıkaramıyor
Dün çıkmıştı ama biri geri attı
-
@mehmet-JS anlıyorum derdinizi
-
Sevgili @Rhonster benim bir derdim yok. Ama siz biliyorsanız söyleyebilirsiniz.
Bak sevgili @Rhonster ben haftanın yedi günü çalışan biriyim. Gerçekten boş vaktim yok. Foruma nadiren girebiliyorum. O nedenle anında yazamıyorum. Amacım kuyuya taşı atmak değil sadece görüşümü geç yazmak zorunda kalıyorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bu konuda yazmayı da bırakıyorum amacım fikrimi söylemekti ( geç de olsa).
Kusura bakmayın lütfen. -
başımızdaki iktidar taraf olma olgusunu o kadar zihinlerimize işlemiş ki bundan sıyrılmaya çalışan insanlar (örneğin ben) suçlu kabul ediliyor..herhangi bir tartışmada doğru kelimeleri seçerek kimseyi incitmeden orta yolu bulma çabası bile insanlardan muazzam tepkiler almanıza neden olabiliyor..o yüzden yazdıklarımı dikkatli okursanız bir problem kalmayacak aslında ama bunu yapmıyoruz işte...''adama prim vermeyin görmezden gelin'' diyen beni bile taraf olarak görmeniz zaten konuya bakış açınızı gösteriyor
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sevgili @Rhonster benim bir derdim yok. Ama siz biliyorsanız söyleyebilirsiniz.
Bak sevgili @Rhonster ben haftanın yedi günü çalışan biriyim. Gerçekten boş vaktim yok. Foruma nadiren girebiliyorum. O nedenle anında yazamıyorum. Amacım kuyuya taşı atmak değil sadece görüşümü geç yazmak zorunda kalıyorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bu konuda yazmayı da bırakıyorum amacım fikrimi söylemekti ( geç de olsa).
Kusura bakmayın lütfen.Fikrinize birşey demedim ki diyecek olsam çoktan derdim ben o biri kelimesi herhangi bir şahsiyete ait değildi.
-
@Rhonster uzatma kardeşim boşver.bir daha bu konu hakkında yorum yazma.
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
başımızdaki iktidar taraf olma olgusunu o kadar zihinlerimize işlemiş ki bundan sıyrılmaya çalışan insanlar (örneğin ben) suçlu kabul ediliyor..herhangi bir tartışmada doğru kelimeleri seçerek kimseyi incitmeden orta yolu bulma çabası bile insanlardan muazzam tepkiler almanıza neden olabiliyor..o yüzden yazdıklarımı dikkatli okursanız bir problem kalmayacak aslında ama bunu yapmıyoruz işte...''adama prim vermeyin görmezden gelin'' diyen beni bile taraf olarak görmeniz zaten konuya bakış açınızı gösteriyor
Yok ya hani taraf olsun şu olsun diye demedim sadece her olayın ardından geliyorsunuz dikkatimi çekti o kadar
-
@Rhonster konuyla alakalı fikrimi belirttim sadece..emin olun aynı doğrular için mücadele ediyoruz ama olaylara farklı pencerelerden bakıyoruz ve bu da işin rengi, güzelliği...arkadaşa verdiğiniz tepkilerde haklı olmakla beraber en ufak bir şeyde kısmende olsa o arkadaşın zihin yapısına bizde bürünebiliyoruz .. ( @clourpoint in bana sarfettiği sözler gibi ) yani o canavar hepimizin içinde
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster konuyla alakalı fikrimi belirttim sadece..emin olun aynı doğrular için mücadele ediyoruz ama olaylara farklı pencerelerden bakıyoruz ve bu da işin rengi, güzelliği...arkadaşa verdiğiniz tepkilerde haklı olmakla beraber en ufak bir şeyde kısmende olsa o arkadaşın zihin yapısına bizde bürünebiliyoruz .. ( @clourpoint in bana sarfettiği sözler gibi ) yani o canavar hepimizin içinde
Ben sana hakaretmi ettim bak sen canavar diyerek hakaret ediyorsun.
-
Bu ileti silindi! -
Herkese iyi aksamlar,
Arkadaslar telefon numarami degisitip mail adresimi de kapatacagim ama sirf su green card cekilisi icin aktif tutuyorum. Merak ettigim konu su, 5 Mayis tarihinde sonuclar aciklanacak ve selected/not selected yazilarini gorecegiz. Fakat basvuru sirasinda bu verilen kodu Mayis-Eylul arasinda elinizde tutun diye bir ibare var. Eger secilmez isek sonradan durum degisiyor mu? Mesela Mayista not selected gorduk Agustosta bir daha baktik gene ayni sonuc cikmiyor mu? Bunu neden bize elimizde tutmalarini istiyorlar? -
@area51yolcusu Çok nadirde olsa ek çekiliş olabiliyor.
-
Şahıs 8 yıldır başvuru yapıyor bence sinirlenmekte haklı şahısla aynı yaştayız bu yaşa kadar karşısına iyi bir kezban çıkmayınca vaziyet ortada....
-
Arkadaşlar zaten ülke şartlarından dolayı hepimiz gerginiz birde burda birbirimizle didiserek gerilmiyelim. Eğer bir kişinin yazısını görmek istemiyorsanız bloklayin gitsin ne kendinizi, nede forum kullanicilarini ve okuyanları germeyin naçizane tavsiyem
-
Hep dis guclerin isleri bunlar, forum ajan kayniyor 😎
-
Bu arada benim yildizim vardi birkac gun once, ne oldu acaba? 🤤
-
Arkadaşlar, Her sene değişik bir konu da gergin ortamlar yaşanabiliyor. Bu tip gerginliğe veya işi uzatmaya hiç gerek yok. Zaten bununla ilgili dikkate çekecek bir husus var ise o konuda @crazycells gerekeni yapacaktır. Yada kıdemli ve formun gelişimine emek harcayan arkadaşlar uyarı yapacaktır. Formun kuralları ve işletimi ile ilgili hususlar net ve açık. Ne yazık ki özgürlüklerimiz ve fikirlerimiz o çerçevede olmak durumunda. BU FORMUN SAĞLIKLI İŞLEMESİ VE GELECEĞİ İÇİN ŞART.
ABD yolunda yapacağınız bu yolculuğun her aşaması ayrı bir heyecanı ve ayrı gerilimleri içerisinde barındırıyor. Burada yaratılan gerilimin öncelikle ne size nede buradan yararlanan insanlara faydası olmayacaktır. Burada alacağınız bu öngörü ABD de de işinize yarayacaktır. O açıdan iki defa düşünüp bir kere kalem almak daha iyidir. diye düşünüyorum.
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu arada benim yildizim vardi birkac gun once, ne oldu acaba? 🤤
Profilden tekrar ayarlama yapabilirsin.
-
Ok tesekkurler!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum