DV2019 bekleme odası
-
her uyandigimda sukrediyorum sonra beni aliyor bi mutsuzluk arkadas :D
okula gitmek icin duraga cikiyorum zamaninda gelmeyen otobusler, yol begenmeyen taksiciler hadi diyelim otobuse bindin 20 dakkalik yol trafikle 1 saate cikiyor ayakta sigara ter kokusu esliginde okuluna isine gidersin hele metrobuslerin ilk duraginda bekleyip oturmak icin atlayan birbirini iten insanlari gorunce daha da uzulur oldum keske burda sartlar guzel olsada dogdugumuz yerden bildigimiz insanlardan uzak kalmasak ama pek mumkun gorunmuyor.
artik fiziken yorulmak beni etkilemiyor zihnen yoruluyorum. Guzel gunler gorelim insallah -
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@burak DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
son; 8 gün, 7 saat, 56 dakika :-)
https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20180515T12&p0=179&msg=Electronic+Diversity+Visa+Lottery&font=cursive&csz=1hocam bu kötü oldu 4 dakikadır saniyeyi sayıyorum beraber :)))
yapma hocam böyle. çıkma şansı çok düşük zaten. çıkarsa mutlu ol, çıkmazsa yoluna bak. (bende diyorum ama, sayacı ben başlattım. lakin bu sene 3. sene ve çıkmama ihtimalinin yüksek olduğunu biliyorum. üstelik eşimle çift şansımız var 3. senede de..)
-
@kronik DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
selamlar,
Umarım gerçekten isteyenlere çıkar. benimde 2. başvurum oldu, bu sene cıktı cıktı, çıkmazsa bundan sonra zor.
ben de bu sene çıkmazsa, seneye başvurmayı düşünmüyorum. gerçekten isteyenler için, beklemek gerçekten zor.
-
@badman Merhaba, ben 2015 de amerika da dil okulundayken 2017 gc ye basvurdum geldikten sonra 2018 e basvurdum simdide 2019 a ama keske dediginiz gibi olsa.
-
Bu ileti silindi! -
@reader GC sana çıkarsa birşeyin kalmaz 😉
-
@badman 2017 başvurusunu yaptığımda, sonuç açıklanana kadar 1 aylığına gitmiştim. Ne o sene, ne sonraki senelerde etki etmedi. :-)
-
@reader Çok geçmiş olsun.
-
@reader geçmiş olsun.
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar gc ile gitmiş bir aile var vlog çekenlerden dün izlediğim bir videoda komşularının 15. başvurularında kazandığından bahsetti o kadar sabrım yok ama sonuç olarak vazgeçmemek de gerekiyor gibi
-
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@burak çok kısa süre kalmıssın , en az 6 ay gibi bir süre orda yasayan ya da master yapmış olanlara çıkıyor genelde gözlemlerim bu yönde..
random bunun neresinde o zaman etki ediyorlar demekki :)
-
arkadaşlar gc ile gitmiş bir aile var vlog çekenlerden dün izlediğim bir videoda komşularının 15. başvurularında kazandığından bahsetti o kadar sabrım yok ama sonuç olarak vazgeçmemek de gerekiyor gibi
Bu ailenin YouTube kanal adı nedir acaba?
-
@wwinter DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
sanırım bu video da geçiyordu ilgili kanal da mevcut
-
@wwinter DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
sanırım bu video da geçiyordu ilgili kanal da mevcut
bunda değilse bu arkadaşın videolarından birinde geçiyor ama eminim
-
@tanti Hayir bu aile de ilketapta eşi can bey basvyrmus cikmis ama o gununjn sartlarinda gidilmemis sonra tekrar 2 . basvurulmus bu defada esi Banu hanima cikmis .Ben oyle hayirliyorum
-
@kiev DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti Hayir bu aile de ilketapta eşi can bey basvyrmus cikmis ama o gununjn sartlarinda gidilmemis sonra tekrar 2 . basvurulmus bu defada esi Banu hanima cikmis .Ben oyle hayirliyorum
yukarıdaki videonun 09:40 saniyesine direkt çekin orada söylüyor
-
2 sene yapılan başvuruyada çıkması nasıl bir şans oluyor anlamıyorum
-
@solita DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese selam,
Benimde ikinci katilisim...Washington Dc deyim ve heyecanla bekliyorum. B1/ B2 vizesi ile geldim bir ay once...Bir yil kalmayi planliyorum . 6 ay dan sonra bir 6 ay daha uzatarak. Sansim burada yasami deneyimliyor olmak. Ve tamda bu sene bana cikmasina ihtiyacim var. Sorum su; green card cikarsa islemleri buradan yapabiliyor muyum? Saat farki nedeniyle muhtemel kimse yoktur ama bilgisi olan benimle paylasirsa sevinirim.Umarim herkes icin hayirlisi olsuTeorik olarak islemleri ABD'den yapabilirsiniz, zaten sayin freeworld size konuyu gondermis ama DV2019 sureci Ekim ayinda basliyor olacak, ABD'de islemleri yurutmeniz hem sizin dosya numaraniza hem de B1/B2 vizenizi uzatip uzatamayacaginiza bagli biraz.
-
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Günaydın ben hâlâ hastayım ama bir kaç güne iyileşirim, sanırım.😩 En azından forum var da sıkılmıyorum.
Gecmis olsun sayin reader
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum