DV2019 bekleme odası
-
Günaydın ben hâlâ hastayım ama bir kaç güne iyileşirim, sanırım.😩 En azından forum var da sıkılmıyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@badman sağol evet sanırım gripimsi birşey😊
-
Bu ileti silindi! -
Günaydın herkese. Kaldı 8 gün herkeste heyacan var benim gibi ama herkeste kendini çıkmayacağına şartlamış :) Zorunuza gidiyor değil mi kazananların “ ben bi ara başvurmuştum bakiyim kazanmış mıyım “ diyen kişiler olmasına 😅 Hayat gerçekten adil değil dostlar ama ben umudumu yitirmedim siz de yitirmeyin :) Sonuçlara baktıktan sonra bu kadar kişi arasından 2-3 kişiye çıkıcak siz o çıkmayanlardan olacaksınız belki , siteden çıktığınızda kendinizi yitirmiş hissedeceksiniz iç çekip yaşadığınız yerde geçirmek olacağınız zorunlu günlere söveceksiniz.Ama gerçekten unutmayın şunu bir insan ne isterse başarabilir siz green card olmadan da amerikaya gidebilirsiniz bir yol her zaman vardır ... şaka yapıyorum arkadaşlar green card çıkmazsa amerikaya zor alırlar bizi pozitif enerji verin inşallah çıkar 😂
-
@tanti İhtimalin düşük olduğunun herkes farkında çıkmazsa da dv2020 için yükleniriz. Burda sohbet güzel 😉
-
son; 8 gün, 7 saat, 56 dakika :-)
https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20180515T12&p0=179&msg=Electronic+Diversity+Visa+Lottery&font=cursive&csz=1 -
Roket geri sayımda Son 👉8👈 gün bu arada @reader geçmiş olsun
-
Bu ileti silindi! -
@burak DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
son; 8 gün, 7 saat, 56 dakika :-)
https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20180515T12&p0=179&msg=Electronic+Diversity+Visa+Lottery&font=cursive&csz=1hocam bu kötü oldu 4 dakikadır saniyeyi sayıyorum beraber :)))
-
Bu ileti silindi! -
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti İhtimalin düşük olduğunun herkes farkında çıkmazsa da dv2020 için yükleniriz. Burda sohbet güzel 😉
sus sus :) yönetime sesleniyorum forumu gizli yapıp dışarıdan kişi almayalım :) bu forum çok iyi olduğundan şansımız azalıyor :))
-
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
tanti, bro kafayı sıyıracan bırak saniye saymayı lütfen.bak reader hasta oldu.
bastırılmış duygulara hayır :)) direne direne kazanacağız :)
-
@air_technic bu fotoya bi yemekte benden ....
-
Bu ileti silindi! -
@tanti katılıyorum bu kadar ayrıntılı anlatım olan ve bu kadar elit ve nezih kesimin bir arada oldugu bir yer zor bulunur :) Duy bunları kendi adıma emeğine sağlık diyorum sana @crazycells :)
-
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
tanti, bro kafayı sıyıracan bırak saniye saymayı lütfen.bak reader hasta oldu.
bastırılmış duygulara hayır :)) direne direne kazanacağ
direnmek iyi de çok kafa takıyonuz bro, bak reader kaç gündür işe gidemiyor ne de yemek yiyebiliyor.haklısın, geçmiş olsun @reader
-
@tanti hehe forum gizli olsun oran %1,50de kalsın bari 😁 Siteye ortalama 50-60k kullanıcı giriyor(daha önceki senelerden Kazananlar dahil)
Bu sene 250-300K başvuru olduğunu tahmin ediyorum geçmiş senelere oranla
-
@reader kardeşim geçmiş olsun. Dikkat et kendine 🙏
-
@badman doktora gitmeden değil de onların yazdığı antibiyotiği içmeden geçmiyor kardeşim. 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum