TOGG - Yerli otomobil
-
........
-
........
-
Allante mi bar sizde
-
........
-
Acaba togg mi bizden önce girecek Amerika'ya yoksa biz greencard bekleyenler mi 🙂
-
Şu araçla veya olayla gurur duymayan da artık ne bileyim milliyetçi duygusunu sorgulasın
-
Bu ileti silindi! -
@tash ben şu araçla gurur duyuyorum açıkçası buna pek kalmadı. Hatta Türkiye'ye geldiğimde bu paylaştığım aracın fabrikasını da ziyaret edip sipariş vermeyi düşünüyorum 2 tane

-
2015 yilinda siparis bile vermisler 🤤
Hangi yil seri uretim ve satisa baslanacakti?
-
@MySea ödeme yaptılarsa fena :dog:
-
Umarim koprulerdeki aylik veya yillik gecis garantisi, sehir hastanelerindeki hasta garantisi gibi yerli otomobilde de satis garantisi vermemislerdir!
-
@MySea Türkiye'de 800 civarında elektrikli araba var. Bu otomobilin yıllık üretim hedefi 175 binmiş
-
sımdıden elektirik piyasasını da şişirmeye basladılar yok efendım 60 tl ye 500 km gidebilecekmiş. Lpg yi 2.60 den aldıgım zamanlarda benım araba uzun yolda 16 kurus yakıyordu neredeyse aynı Bu ne bıcım sacmalık. Bu ulkede şöyle agız tadıyla vuslata ermek yok.. Her muslugun başına biri geçmiş. Ha her numara da olabilir mesela Gurcan Karakus sonucta almanyanın adamı. BND, tayyib erdoganı mal varlıgı ıncelemesı tehdıtı yollar bizimkilerde Bataryaları gider Bosch siemense yaptırır. Her iş böyle degılmı sankı? Behind the closed doors
-
@gokcell Abi bir tur versene? 5.3 mü 6.2 mi. Ben gelebilsem 88 98 OBS ye razıyım
-
-
........
-
@ayvalik10 Konuşulan rakamlar 150-200 bin ancak Bu aracın o fiyatlara satılma ihtimali bence sıfır. Şuan muadilleri piyasada satışta. Mercedes eqc 400, audi e-tron, jaguar i-pace modelleri var ve en ucuzu 700 bin civarından başlıyor.
Şu an en basic araçlar bile 100 bin üzerinde. -
@Calibraturbo, içinde söyledi: TOGG - Yerli otomobil
sımdıden elektirik piyasasını da şişirmeye basladılar yok efendım 60 tl ye 500 km gidebilecekmiş. Lpg yi 2.60 den aldıgım zamanlarda benım araba uzun yolda 16 kurus yakıyordu neredeyse aynı Bu ne bıcım sacmalık. Bu ulkede şöyle agız tadıyla vuslata ermek yok.. Her muslugun başına biri geçmiş. Ha her numara da olabilir mesela Gurcan Karakus sonucta almanyanın adamı. BND, tayyib erdoganı mal varlıgı ıncelemesı tehdıtı yollar bizimkilerde Bataryaları gider Bosch siemense yaptırır. Her iş böyle degılmı sankı? Behind the closed doors
Hemde bahsedilen rakamlar ev elektriğiyle dolum yapıldığında. E- şarj istasyonlarında maliyet daha da artıyor. Videoda oldukça ayrıntılı anlatılmış
https://www.youtube.com/watch?v=hOKOgCSO-fc -
Eskiden benzinle tuple soyuyolardi simdi elekteikle.almanyadada durum ayniymis okudum.ENdustriyel elit mutlu olsun halk kolelige devam etsin
-
Hepimiz zaten belli basli buyuk sirketler icin calisan modern koleleriz. Devlet organizmalari bile bu buyuk sirketler icin calisiyorlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum