Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

#greencardyenileme #vatandaslikbasvurusu #abdvatandasiileevliliksonrasigreencard #greencard


  • Merhaba 2 yillik olan greencardimin suresi 9nisan 2020 de dolcak normalde eveaklarimi bu ay yollayacaktim ama tam uc ay kala yollanmasi gerekiyor diye okuyorum 9ocak2020 de mi postalamam gerekiyor acaba bilginiz varmi? Erken yollandiginda kaybolma olabiliyromus yada tairhi gelmedigi icin karisiklik olbiliyormus bu ne kdr dogru sizce ne zaman yollamaliyim?

    1. Sorumsa evlilgim mart 2020 de 3. Yili dolacak vatandaslik basvurusu da 3 ay kala yapilabiliyormus fakat ben eger suan basvurursam
      Sartlardan biri olan abd icinde 36 aylik surecin 18 ayiNi doldurmus olma kismini henuz tamamlamis olmuyorum dolayisiyla mart 2020 de tam 3 yilim dolmus olcak ve bunun 18 ayini abd de gecirmis olacagim. Basvurumu o tarih sonrasi yapmayi dusunuyorum birde greencard basvurusu degerlendirilmesen vatabdaslik basvurusunu isleme almiyorlar diye bir soylenti var siz bu konuda bilir kisi olarak ne diyorsunuz ? Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Iyi calismalar 🌸

  • Sayın @mavihuzur34 sorularınızı bildiğim kadarıyla cevaplayayım eksik veya hatalı bilgi durumun da arkadaşlarım lütfen beni düzeltsinler.
    İlk sorunuzun cevabı evraklarınızı 3 ay kala göndermelisiniz 9 Ocak veya sonrası bi tarih.
    İkinci sorunuza gelecek olırsak vatandaşlık başvurusu içinse baz almanız gereken tarihi evlilik tarihiniz değil green kartı aldığınız tarih olmalı.Green kartı aldığınız tarihten itibaren 3 yılın dolmasına 3 ay kala vatandaşlık başvurunuzu yapabilirsiniz.

    Yani anladığım kadarıyla siz green kartınızı 9 Nisan 2018 de almışsınız buna göre vatandaşlık başvurunuzu eğer 10 yıllık kartınızı almanız da bir gecikme olmaz ise 9 Ocak 2021 tarihinden sonra yapabilirsiniz.

    Son olarak ben yardımcı olmak adına bu başlık altında yanıtladım lakin bundan sonra ki sorularınızı uygun başlık altında sormanızı rica ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Sorunuzu ilgili basliklarda sorabilirsiniz. Suradaki basliklari takip ederek ilgili konulari bulabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/category/2/yeşilkart-greencard-ve-göçmenlik


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

118
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum