Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi
-
Merhaba, 2018 greencard talihlilerindeniz. Casenumberımız 35xxx lerde.Mülakata çağrılacağımızı düşünüyoruz ve umudumuz yüksek. DS 260 formunu doldurduk fakat Ocak sonu gibi ailemize ilk göz ağrımız katılacak gibi. Çekilişi kazanan eşim ve ben bu süreçte üniversitede kalan dersimi vererek diplomamı aldım, AÖf ten de devam ettiğim Ocak'ta bitecek. Yani lise mezunu olarak doldurduğum DS 260 formunda iki lisans bitirmiş duruma döndüm. Çekiliş eşimin adına olduğu için bu değişikliklerin çok bir önemi olur mu? Doğacak çocuğumuzun sürece eklenmesi için nasıl bir yol izleyelim. doğduktan sonra Pasaport çıkarıp KCC ile temasa mı geçelim. DS 260 formunu çocuk için açtırmışken eğitim bilgilerimi de güncelleyip yollamayı düşünüyorum. Çocukla birlikte 3 kişilik aile olduk 20-25 bin dolar bankada olması uygun mudur.
-
@mahur-beste Numaranız yüksek olduğu için formu kesinlikle açtırmayın. Değişiklikleri mülakat tarihiniz açıklandıktan sonra konsolosluğa bildirirsiniz.
-
@mahur-beste hayirli olsun :) sayin knnrn'ye katiliyorum. Ayrica diger sorunuz hakkinda... banka hesabinizda 3 kisilik bir aile icin dediginiz miktar yeterli olacaktir. Mulakat gununuz DV2018 sureci sonuna dogru verilecegi icin, gecikmeleri onlemek adina maddi tum birikiminizi gostermeniz en uygunu olur.
-
Çok Teşekkürler. Mülakat tarihi açıklandıktan sonra değişiklikleri konsolosluğa iletirim. Umarım çocuk doğduktan sonra neden bu kadar bekledin demezler.
-
@mahur-beste DS-260 formunun doldurulduğu tarih itibariyle güncel ve doğru olması gerekiyor. Bundan sonra meydana gelen değişiklikleri mülakat öncesi ve sırasında bildirebilirsiniz. Neden geç bildirdin demezler.
-
Arkadaşlar merhaba.Eger 2019 talihlisi olursam ds-260 formunu doldurmakta bana yardımcı olabilcek biri veya kurum tavsiye edermisiniz.?
-
@brskna Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba.Eger 2019 talihlisi olursam ds-260 formunu doldurmakta bana yardımcı olabilcek biri veya kurum tavsiye edermisiniz.?
formunuzu tek basiniza doldurmanizi tavsiye ederiz. Imzamdaki linkte bulunan belgeden faydalanabilirsiniz. Ayrica birkac hafta icinde youtube kanalimiza DS260 formu icin de bir video ekleyecegim, o video da isinize yarar.
-
Benim başıma ufak bi talihsizlik geldi. ABD ye giriş yaptım ama adresi beyan edemedim iletişim kuramadım arkadaşla bi süre. Pasaport kontrol polisi mail ile değişebileceğimi söyledi sonradan ama nereye nasıl olaak daha önce başına gelen var mı? Umarım kart arada gümbürtüye gitmez crazycellls
-
@mrpeace Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi içinde söyledi:
Benim başıma ufak bi talihsizlik geldi. ABD ye giriş yaptım ama adresi beyan edemedim iletişim kuramadım arkadaşla bi süre. Pasaport kontrol polisi mail ile değişebileceğimi söyledi sonradan ama nereye nasıl olaak daha önce başına gelen var mı? Umarım kart arada gümbürtüye gitmez crazycellls
Su siteden adresi degistirebilirsiniz:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.doFakat daha sonra USCIS customer service'i arayip teyit ettirmenizi tavsiye ederim. Cunku hizlica degistirmiyorlar dosyadaki adresi.
-
Konsoloslukta adresi mülakat yapan kişiyle üstüne yeni adresi yazarak mi değiştiriyorlar?
Konsoloslukta değiştirmezsek tam olarak *Havaalanında hangi ofiste yada kime bildirmemiz gerek?- Havaalanında da olmazsa daha sonra hangi mail ,Web sitesi veya telefondan değiştiririz. Mailde nasıl ve ne şekilde bekleyeceğimizi Örnek bir yazı ile belirtebilir misiniz?
-
@bahar Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi içinde söyledi:
Konsoloslukta adresi mülakat yapan kişiyle üstüne yeni adresi yazarak mi değiştiriyorlar?
Konsoloslukta değiştirmezsek tam olarak *Havaalanında hangi ofiste yada kime bildirmemiz gerek?- Havaalanında da olmazsa daha sonra hangi mail ,Web sitesi veya telefondan değiştiririz. Mailde nasıl ve ne şekilde bekleyeceğimizi Örnek bir yazı ile belirtebilir misiniz?
- Evet, eger konsolosa soylerseniz buyuk ihtimal dediginiz sekilde degistirir.
- ABD'ye girerken sizinle ilgilenen CBP gorevlisine bildirebilirsiniz adresinizi degistireceginizi.
- mail ile nasil degistirebileceginizi bilmiyorum ama vatandas olana kadar USCIS'teki butun adres degisikliklerini su siteden yapabilirsiniz: https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do
Eger gocmen vize ile ABD'ye giris yapiyorsaniz, yukarida da belirttigim gibi kesin adresinizi en gec mulakat gunu DS260'ta belirtmenizi tavsiye ederim. Sonradan yapilan adres degisiklikleri siklikla adres karmasasina neden oluyor.
-
@bahar Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi içinde söyledi:
Eger posta ile degistirmek istiyorsaniz, su formu doldurup USCIS'e gonderebilirsiniz:
https://www.uscis.gov/ar-11Fakat online sitede de ayni formu dolduruyorsunuz. Bilginize.
-
forumda ki herkese merhaba. ds 260 formunda 16 yaşından sonra yaşadığımız tüm adresleri yazmamız isteniyor. ben formu doldururken askerde geçirdiğim 15 aylık süre içerisindeki adresi yazmadım. herhangi bir problem olur mu. ds 260 formunun kilidi açtırıp eklemelimiyim. bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim. iyi günler.
-
@emre Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi içinde söyledi:
forumda ki herkese merhaba. ds 260 formunda 16 yaşından sonra yaşadığımız tüm adresleri yazmamız isteniyor. ben formu doldururken askerde geçirdiğim 15 aylık süre içerisindeki adresi yazmadım. herhangi bir problem olur mu. ds 260 formunun kilidi açtırıp eklemelimiyim. bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim. iyi günler.
problem olmaz.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
Merhabalar birşey sormak istiyorum. Green card a başvururken son 15 20 yıldır yaşadığım adresi verdim . Ama grupta gezinirken bazı arkadaşlar yaşadığı bütün adresleri vermişler gibi konuşuyorlar . Doğrusu nedir ?
-
İlk başvuruda başvuru anındaki adresinizi vermeniz zaten normal. Konuşulan adres konusu, GC kazandıktan sonra doldurulan DS 260 formunda yer alan 16 yaşınızdan bu güne kadar yaşadığınız adresler ve hangi tarih aralıklarında yaşadığınız. Çoğu kişi için bu adres 2'den fazladır. (Özellikle yaşadığı il dışında üniversite okuyanlar için).
-
@caglaror Tamam şimdi taşlar yerine oturdu . Cevabınız için çok teşekkürler!
-
DS260 formunda verdiğimiz adres bir arkadaşıma aitti. Mülakatı da tamamladık, vizelerimizi de aldık. Gitmeye hazırlanırken arkadaşım evini boşalttığını söyledi...
Henüz UCSIS ödemesini yapmadık.
Şimdi sanıyorum izlememiz gereken yol, yeni bir adres bulup giriş yaparken bu yeni adresi havalimanında beyan etmek olacak...
Umarım kartlar ve SSN beyan edeceğimiz yeni adrese sorunsuzca gönderilir...
-
@saulgoodman ABD'ye girdikten sonra USCIS'i arayip teyit etmenizi tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum