Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Sayin @yilmaz, lyft 6 ay sonra tekrar basvuru yapmam gerektigini iletti ve basvurumu kabul etmedi,bolgeye göre degiskenlik gosterebilmekte,bilginize

  • Yasaklı

    @semavi yoğunlukla alakalı olabilir o bölgede ihtiyaç varsa kabul ediyordur doluysa etmiyordur sonuçta aslında böyle bir kural var


  • @caglaror, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    havalaninda 2 ayri terminal oldugudur. Buyuk olan ve standart olarak kast edilen Barbara-Jordan Terminali ve digeri -kucuk olan- South Terminal. Bunun onemi ise ikisinin girislerinin zit yonlerde olmasi ve bagimsiz havalanlari gibi calismalaridir. Aracla birinden cikip digerine gecmek 12-15dk kadar surer.

    Resmen kitabını yazmışsınız hocam 😃 Aylık ne kadar gün çalışarak ortalama ne kadar kazandığınızı da yazarsanız çok sevinirim.


  • @ONROZR teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için


  • @alpert86 Eski gonderilerde defaatle anildi ama yeniden yazalim.
    Saatlik 20$ alti kazaniyorsaniz kotu saatlerde veya kotu gunlerde cikmissinizdir.
    Standart gunlerde ortalama 20$/saat ve uzeri kazanirsiniz.
    Bu aslinda teorik olarak ne kadar calisirsaniz o kadar kazanirsiniz demektir.
    Ortalama birisi 8-10 saat calisir, farkli saatlere bolerek ortalama 20$in ustune cikabilirsiniz. Bu optimizasyon ile 22$-25$ beklenebilir.
    Kotu gun ve saatleri saymazsak (bunlar da gonderilerde var) gunde 8 saat ve 6 gun calisirsaniz, 8x20x6=960$/ hafta kazanirsiniz. Benzin ve amortisman araca gore degisir.
    FordFocus SE 2017 33mpg yakiyor. 8 saat-10saat civari 15-20$ benzin harciyor maksimumda. Debriyaj balatasi rounu cikaracak gibi 60k milage olmak uzere. Diger giderler yag ve filtre degisimi. Lastik ve silecekler gibi sayilabilir.

    4 haftada brut gelir ortalama 960*4=3840$ gelir. Bu Saglik sigortasi ve luks giderler haric 2+2 ev ve 1 cocuklu bir aileye yetiyor.

    Bu geliri elde etmek istemezseniz giderleri dusurup daha az gun calisabilirsiniz. Bekar ve iki arkadas ayni evde kalarak giderleri yariya dusurup daha az calisip okul okuyabilirsiniz ya da Community College a gidersiniz.

    Lyft dusunen arkadaslar konuyu en bastan okurlarsa bu sonsuz donguden cikabiliriz, inaniyorum...


  • @ONROZR peki size de ehliyet 1 yıl şartı mı koydu lyft yoksa başka belgeler eksiklik mi gördü başka kişilerde neredeyse 2 günde kabul edildi anlayamadım bende


  • @yilmaz bölgelere göre değişiyor.. chicago da artık 1yıllık ehliyet istiyor mesela..


  • Arkadaşlar Selam ;
    Geçerli ve 1 yıldan fazla tarihli ehliyetim var , Arabam var , SSN numaram var fakat B1 / B2 vizesi ile buradayım . Uber veya Lyft için çalışabilirmiyim ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Figen bize sorma uber yada lyft sistemine giriş yap kayıt olmaya çalış. Çünkü çalışma iznin bile olsa şu anda driver alımları yok.


  • Sayin @yilmaz, 6 ay sonra basvurumun tekrar degerlendirilebilecegi yonunde bir geri donus aldim, eyaletten eyalete,hatta eyalete bagli sehirlere gore kurallar degismekte.

  • ⭐⭐

    Uber: ABD'deki araçlarımızda 2 yılda 6 bine yakın cinsel saldırı ihbarı aldık

    Uber, ABD'de 2017 ve 2018'de yapılan 2,3 milyar yolculukta 5 bin 981 cinsel saldırı ihbarı aldığını açıkladı. Cinsel saldırıyla suçlananların yarıya yakını ise şoförler değil, yolcular oldu.
    Veriler, şirketin "Uber ve tüm sektör adına güvenlik koşullarını iyileştirmeye bağlılığını" gösterdiğini söylediği bir raporda yayımlandı.
    Şirket yetkilileri, raporun Uber'in ilk kapsamlı güvenlik değerlendirmesi olduğunu söylüyor.
    Uber'in Baş Hukuk Görevlisi Tony West "Zorlu güvenlik sorunlarını ele alan bir raporu gönüllü bir şekilde basmak kolay değil" dedi.
    West, "Çoğu şirket, cinsel şiddet gibi sorunlardan söz etmiyor, çünkü bunu yapmak negatif haber başlıklarını ve kamuoyundan eleştirileri davet eder. Ama biz yeni bir yaklaşımın zamanının geldiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

    Uber ise BBC'ye yaptığı açıklamada, ABD dışındaki ülkeler için benzer bir güvenlik raporu hazırlamaya yönelik somut bir planı olmadığını açıkladı.
    Londra'daki lisansını kaybetmişti
    Uber, ABD'de yolculukların yüzde 99,9'unda güvenlik sorunu yaşanmadığını iddia ediyor.
    ABD Ulusal Cinsel Saldırı Güç Merkezi'nden Karen Baker, raporu memnuniyetle karşıladıklarını söyledi
    Yolcu güvenliği özellikle de cinsel şiddet, son yıllarda Uber ve ABD'li rakibi Lyft ile Çinli Didi şirketleri için büyük bir sorun olmuştu.
    Uber'in faaliyetleri dünya çapında giderek artan bir şekilde inceleniyor.
    Şirket son olarak Londra'daki faaliyet lisansını kaybetmiş ve konuyu temyize taşımıştı.
    kaynak: www.bbc.com


  • Herkese iyi günler.Birkaç sorum olcaktı Lyft ile alakalı.Birinci sorum Lyft in background check işlemi nekadar sürüyor.İkincisi bu medical certificate olayı nedir ? Üçüncü ve son sorumsa lyft yapmaya başlarsam kendi insurance ımda değişiklik yapmam gerekirmi gerekirse nekadar ekstra masraf çıkar? Statefarm sigortam


  • @Richmond

    • Sirketler 3. parti den background check hizmeti aliyorlar (genelde checkr oluyor bu sirket). Ilki biraz surse de sonrakilerde 24 icinde donuyorlar. Hatta 2., 3., 4. basvurularda 30dk icinde donus oluyor.
      Raporun bir kopyasini da size email ile gonderiyorlar.
    • Medical certificate nedir hangi konuyla ilgili sordunuz?
    • Lyft yapmaya baslayinca zaten basvuruda insurance istediklerinden baskaca bir insurance a gerek yok. Ayrica Lyft yolcu ve sizi kendileri bir sirket uzerinden sigortaliyor (sizin sigortaniz yetmedigi veya sorun ciktigi durumlar icin ve booking suresince). Dolayisiyla ayrica masraf yapacak bir durum olusmuyor.

  • https://help.lyft.com/hc/en-us/articles/115013082048-Colorado-Driver-Information#moving

    Bu yazıyor TNC medical certificate dediği şeyden bahsediyorum


  • Ovvv Colorado kendine is cikartmis. Sertifika ornegi var sayfadaki linkte. Maalesef orada yapacaksaniz bu belgeyi bir saglik gorevlisine doldurtmaniz ve fotografini sistemden Lyfte yuklemeniz gerekiyormus. Ustelik aslinida torpidoda tasimaliymissiniz. Limousine ve taksiciler de sart olan bir durum bence. Lyfte de ayni gozle bakip ekletmisler sartlara.
    CA ve TX de bu belge istenmiyor.


  • @caglaror yuklememi istemiyor sistem fakat arabada bulunmasi sart diyor.Cok ugrastircak birseye benzemiyor .Doordash in ofisindende alinabiliyormus.Bu arada background check le alakali ,ben daha once checkr dan background check yaptirmisim mailimde kopyasi var bakalim nekadar surecek


  • @Richmond Aciklamada yanlis anlamadiysam yuklemeni ve Lyft acik oldugu surece aracta bulunmasini istiyor.
    Gerci simdi gordum: When your medical certificate expires, follow these steps: demis, sacma.
    3. madde
    Upload a picture of your new medical certificate in the Driver Dashboard.

    Baska yerde de aracta tutmani
    Drivers are required to pass a Colorado TNC Driver Medical Exam. Upon passing the exam, you will be issued a TNC Driver Medical Certificate. Keep the certificate in your vehicle at all times while in driver mode.


  • Indianapolis'te gelirler nasıl? Bilgisi olan var mı acaba?


  • LYFT kullanan şoförler hangi araçları kullaniyorsunuz LYFT yaparken?


  • USA genelinde Prius tutuluyor derler. AMA burada her tur arac var. En fazla hangisi onu bile anlamadim. Bende ford focus se var.
    Ek: Camry de var unuttum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum