DV2021 Bekleme Odası
-
çocukları okuldan almaya gidiyorum gelince yazarım ayrılmayın bir yere :)
-
@asilelif :D
-
Yavaş yazın yetişemiyom 🤣🤣🤣
-
-
@bidünya benim dünden bezelye ve pilavım var hafta sonuda kuru fasulye yapcam
-
@asilelif oo plan proje hazır. bende bugün kuru pilav yapayım bari hava da hazır serince
-
@bidünya pazar yaparsam kuru fasulyeyi 2 gün işten gelince yemek hazır olur yoksa benim 3 yaşındaki bacama yapışıyor ben acıktım diye 🤣
-
@bidünya bu arada öğle yemeğinde is yerinde firinda tavuk mücver pilav kağıt kebabı vardı belki fikir verir diye yazdım
-
@asilelif hahaha kuzu yaaa benmde küçük öyle küçük dediysemde 14 yaşında ama bana küçük işte :D
-
@gizemb gc hiç bir zaman kalkmayacak sadece aranan nitelikleri genişleyebilir.
-
@asilelif mücverde iyi fikir hafta sonuna
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya norveççe almanca kitabı nereden buldu ingilizce kitaplar bile pahalı şimdi senin kızın yanında staj yapsak olur mu?
Şu an zaten Lise 3 dil öğrencisi öğretmenleri sağolsun çok destek oluyorlar. Çocuğun azmini gördükçe. Yüzlerce liralık kaç kitap hediye etti ingilizce hocası. Bizde elimizden geleni yapıyoruz imkanlar elverdiğince.
Oyy maşallah nazar değmesin. Ne mutlu 😊
-
@Hyller çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
-
2500 TL lik ayakkabı 1500 TL ye inmiş yağmurda sıra beklemişler değer mi?
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2500 TL lik ayakkabı 1500 TL ye inmiş yağmurda sıra beklemişler değer mi?
:D :D hiç güleceğim yoktu
-
@bidünya benimde yani birde alan birine sormuşlar 2500 dü asgari ücret gibiydi şimdi 1500 tl ve aldım gibi bişeyler demiş
-
@haymatlos_ hee baya ucuza almış yav
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif @gizemb @Hyller hanımlar ne pişiriyorsunuz bugün bir akıl fikirverin. Bende yetişemiyorum :D
misafir vardı akşama bakamadım ama menü biraz zengin oldu benim poğaça tatlı çorba ama normalde tek ürün tüketiyoruz yetiyor bize 2 kişi mesela yayla çorbası yapıyorum yanına salata yetiyor bizim aakşam öğüne aa bak çok sevdiğimiz tavuklu eriştelisalata var ondan yapabilirsin tarif bakıp yada sür fırına patates tavuk yanına pilav takıl, buzlukta hazır haşlanmış nohut varsa sulu nohut yap aa dur pırasa en kolayı pırasa yap varsa evde zaten mevsimide mis bide yanına çorba salata :)
-
alın size bir haftalık menü :)
-
@gizemb ohh süper ben bunları bir sıraya sokayım gün gün yaparım. Biz kalabalık olunca tabi tek çeşit kurtarmıyor. :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum