@Hussein su basliktan guncellemeleri ve son durumu kontrol edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Henuz rezerve edilen 9095 vize hakkinda bir guncelleme yok.
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@ayvalik10 Burası bir forum sitesi olduğu için sadece KENDİ görüşlerimi belirtttim. Herhangi bir kesin bilgim tabii ki yok. Bende herkes gibi heyecan ve endişe içinde sürecimi takip ediyorum. Simon içinde sadece bazen doğru olduğunu düşündüğüm bilgilerine atıf yapıyorum. Sonuçta KCC hariç kimse süreci bilemez, bence bu siteyi takip eden herkes bunun farkındadır.
Ayrıca daha önceki bir iletimde belirttiğim üzere "Muhtemelen ocak ayında da christmas dönüşü olduğu için numaralarda aşırı bir yükselme olmayacak" düşüncem de doğru çıktı
Bu da tesadüftür, herhangi bir kesin bilgi içermez. 
@crazycells Başarıyla güncellendi, teşekkür ederim:)
Merhaba,
Cut of numaralarıyla ilgili olarak her ne kadar öngörüde bulunulması oldukça zor olsa da, yıllık değişken ve dinamikler hesaplamayı oldukça yanıltıcı bir durumda bıraksa da, geçmiş yılların aylık ortalamalarını, bilinen en son dosya numaraları aralığını ve sıçrama aralıklarını dikkate alarak bir nebze mantıksız olmayan bir tahmini sayı aralığında kendime göre bir tahminim oluştu. Uzatmadan, Şubat-Mart-Nisan aylarında mülakata girecek numaralar ortalamasının ay başına yaklaşık olarak 4500-5000 olacağını düşünüyorum. Bu da Nisan ayı içinde mülakat alacak numaralarının yaklaşık olarak 24000 cıvarında olabileceğini gösteriyor. Mayıs ayını da hesaba katarsak ben şahsen 30k sayısının aşılacağını öngörüyorum. Tahminim kesinlikle hiç bir duyum ya da kesin bir bilgi içermemektedir. İstatistikle yoğurulmuş bir miktar optimist düşünce olarak algılayabilirsiniz. Eleştiri ve tartışmaya son derece açık olan bu konu hakkında aynı veya farklı düşünen arkadaşların düşüncelerini paylaşmalarını rica ederim 
@oez bu olumsuz durum oaralk yorumuz: yüksek numaralara geç sıra gelecek gibi mi anlayabiliriz?
@cato mart gibi dediğinin cevabını göreceğiz
@turcouz izleyip hep birlikte gorecegiz.
@cato Evet, tekrar söylemiş olacağım ancak geçen yıla göre toplam seçilen ve Tr'den kazanan sayısında fark yok (bu yıla özel hali hazırda numaralarda daha hızlı gitmekte ve ilave 5000 vize daha olacak). Bu nedenler dolayı ben hala herkese sıra geç olsa da gelecek diye düşünüyorum.
Merhabalar, geçen haftalarda KCC evrak istemişti. case number 13,000'lerde. mail gönderdim 3 hafta bitti. başka bir mail gelmedi. 3-6 içinde mail gelmezse kentacy mail atabilirisniz diye otomatik mail gelmişti. case nr 13,000 üstü olupta yeni bir mail gelen oldu mu acaba?
Ya şimdi ben abdgochizmetleri adli sirketten basvuru bilgilerimi verdim 42$ ödedim ekim de basvuru surecinde bilgi alamadim sonra arastirdim ve sirket ile ilgili çok sikayet vardı bende kendim basvuru yaptim para iadesi için sirket ile ilesime gectim ve bana confirmasyon numarasini yolladilar ve sonuc olarak 2 basvuru olmus oldu eger bu yalan değilse benim bu durumda ne yapmam gerekiyor.
@cahit4 umarım sallama bir conformation numarası vermişlerdir size. ve sizin başvurunuza çıkar.
bu durumda yapabileceğiniz hiç bir şey yok. şayet herhangi bir conformation numarasına çıkarsa mükerrer başvurudan dolayı direkt elenme sebebi. 
@bezdarniy umarim sallamadır yoksa 1 sene bosa gider
@cahit4 2 başvuru olacağı için malesefki her iki başvuruda yanacaktır 
@cahit4 İnşallah başvurmamışlardır üzüldüm açıkcası.
Merhaba arkadaslar türkiye disindan basvuraniniz var mi? Ben 30temmuzda ds260 doldurdum. Hala mail gelmedi ne zamana kadar mail geliyor kentuckyden. Dosya numaram 6000lerde. Ama mayista oglum oldu aile uyesi ekledim ondan mi geç geliyor
@bolatmali @crazycells merhaba, otomatik mailde dosyalarin islendigi 6-8 hafta icinde donus yapilmazsa onlara mail atmamiz gerektigi yaziyordu. Bir donus olmadi. Normal mi bu durum?
Sizin göndereli kaç hafta oldu? Henüz bize de gelmedi. En son bir arkadaşımız KCC'yi aradı, Aralık ayını bekleyin demişler.
@ozlemc
Sadece size özel bir durum değil, bir çok kişiye gelmedi onay maili. Önümüzde ki ay bu konu hakkında bir aksiyon alacaktır diye tahmin ediyorum Kcc’yi
@Hosko
Spam kutusunu kontrol ettiniz mi?
Hala evrak talep maili gelmediyse bu konuda Kcc ile iletişime geçin. Atlama durumları olabiliyor bazen. Normal şartlarda bu ay sonunda mülakat tarihinizi öğrenmeniz lazım
@bolatmali merhaba ekimin sekizinde kcc evrak yolladım 3-6 hafta arası bekliyorken bugün yanlışlıkla mailimde taslakta kayıtlı aynı evrakları tekrar yolladım sonrun olurmu acaba ?
@oez yeni bültene nereden ulaşabilirim? şimdiden teşekkürler