Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

  • @Muhtaradana Kontrol ettim hocam, henüz belirlenmemiş.


  • @Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

    @Muhtaradana kullanıcı adımın çok uzun olduğuna dair hata verip onaylamıyor maalesef:(

    Bir daha dener misiniz?


  • @Hasan-HASAR Aynı durum bende de var. Hanımı bir türlü ikna edemiyorum. Ben ailemi bırakıp gitmem diyor. Halbuki ailesinden 400 km uzakta yaşıyoruz :) Bakalım neler olacak (tabi lotoyu tutturursak)


  • Herkese merhaba,

    Yeni bülten ile numarası aktif olan arkadaşları tebrik ederim. Muhtemelen bir çoğumuz yine düşük numara ile karşılaştığımızı düşünüyoruz. Ancak şöyle ki geçen yıla göre tam bir ay önden gidiyor numaralar. Bu hızın artarak devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü var olduğunu düşündüğümüz "boşluklar" bundan sonra başlayacak diye tahmin ediyorum. Bir sonraki bülten ile 15.XXX (şubat) ve bir sonrakinde ise 19.XXX (mart) rakamını göreceğimizi öngörüyorum. Geçen yıl her ne kadar "current" temmuz ayında olsa da numarası yüksek olan kişilerin mülakatı zaten eylül ayında olmuştu. Bu sene belki erken current göremeyiz (bunu bilmiyorum) ancak herkesin numarası peyderpey aktif olacak diye umut ediyorum. Çünkü dünyada seçilen ve EU'dan kazanan sayıları geçen yıldan farklı değil. Ancak EU için rakamların AF ya da AS'den daha düşük hızla artması durumu ile karşı karşıyayız. Simon bunu EU'dan evrak maillerine dönüş hızının ve oranının yüksek olmasına bağlamış. Bu doğru olabilir. Özellikle kazandığından haberi dahi olmayan insanların mail alması (Bu da bu seneye özel) ve formlarını doldurması numarası yüksek kişiler için ne yazık ki olumsuz bir durum olarak görünüyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @oez öngörüyorum olasılık desen de burada ki insanlar kesin gibi algılar. Simon geçen sene ne dediyse fos çıkmıştı çok fazla da takip etmeyin.


  • @ayvalik10 Burası bir forum sitesi olduğu için sadece KENDİ görüşlerimi belirtttim. Herhangi bir kesin bilgim tabii ki yok. Bende herkes gibi heyecan ve endişe içinde sürecimi takip ediyorum. Simon içinde sadece bazen doğru olduğunu düşündüğüm bilgilerine atıf yapıyorum. Sonuçta KCC hariç kimse süreci bilemez, bence bu siteyi takip eden herkes bunun farkındadır.

    Ayrıca daha önceki bir iletimde belirttiğim üzere "Muhtemelen ocak ayında da christmas dönüşü olduğu için numaralarda aşırı bir yükselme olmayacak" düşüncem de doğru çıktı :) Bu da tesadüftür, herhangi bir kesin bilgi içermez. :)


  • @crazycells Başarıyla güncellendi, teşekkür ederim:)


  • Merhaba,

    Cut of numaralarıyla ilgili olarak her ne kadar öngörüde bulunulması oldukça zor olsa da, yıllık değişken ve dinamikler hesaplamayı oldukça yanıltıcı bir durumda bıraksa da, geçmiş yılların aylık ortalamalarını, bilinen en son dosya numaraları aralığını ve sıçrama aralıklarını dikkate alarak bir nebze mantıksız olmayan bir tahmini sayı aralığında kendime göre bir tahminim oluştu. Uzatmadan, Şubat-Mart-Nisan aylarında mülakata girecek numaralar ortalamasının ay başına yaklaşık olarak 4500-5000 olacağını düşünüyorum. Bu da Nisan ayı içinde mülakat alacak numaralarının yaklaşık olarak 24000 cıvarında olabileceğini gösteriyor. Mayıs ayını da hesaba katarsak ben şahsen 30k sayısının aşılacağını öngörüyorum. Tahminim kesinlikle hiç bir duyum ya da kesin bir bilgi içermemektedir. İstatistikle yoğurulmuş bir miktar optimist düşünce olarak algılayabilirsiniz. Eleştiri ve tartışmaya son derece açık olan bu konu hakkında aynı veya farklı düşünen arkadaşların düşüncelerini paylaşmalarını rica ederim 😉


  • @oez bu olumsuz durum oaralk yorumuz: yüksek numaralara geç sıra gelecek gibi mi anlayabiliriz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cato mart gibi dediğinin cevabını göreceğiz


  • @turcouz izleyip hep birlikte gorecegiz.


  • @cato Evet, tekrar söylemiş olacağım ancak geçen yıla göre toplam seçilen ve Tr'den kazanan sayısında fark yok (bu yıla özel hali hazırda numaralarda daha hızlı gitmekte ve ilave 5000 vize daha olacak). Bu nedenler dolayı ben hala herkese sıra geç olsa da gelecek diye düşünüyorum.


  • Merhabalar, geçen haftalarda KCC evrak istemişti. case number 13,000'lerde. mail gönderdim 3 hafta bitti. başka bir mail gelmedi. 3-6 içinde mail gelmezse kentacy mail atabilirisniz diye otomatik mail gelmişti. case nr 13,000 üstü olupta yeni bir mail gelen oldu mu acaba?


  • Ya şimdi ben abdgochizmetleri adli sirketten basvuru bilgilerimi verdim 42$ ödedim ekim de basvuru surecinde bilgi alamadim sonra arastirdim ve sirket ile ilgili çok sikayet vardı bende kendim basvuru yaptim para iadesi için sirket ile ilesime gectim ve bana confirmasyon numarasini yolladilar ve sonuc olarak 2 basvuru olmus oldu eger bu yalan değilse benim bu durumda ne yapmam gerekiyor.


  • @cahit4 umarım sallama bir conformation numarası vermişlerdir size. ve sizin başvurunuza çıkar.
    bu durumda yapabileceğiniz hiç bir şey yok. şayet herhangi bir conformation numarasına çıkarsa mükerrer başvurudan dolayı direkt elenme sebebi. :(


  • @bezdarniy umarim sallamadır yoksa 1 sene bosa gider


  • @cahit4 2 başvuru olacağı için malesefki her iki başvuruda yanacaktır :/


  • @cahit4 İnşallah başvurmamışlardır üzüldüm açıkcası.


  • Merhaba arkadaslar türkiye disindan basvuraniniz var mi? Ben 30temmuzda ds260 doldurdum. Hala mail gelmedi ne zamana kadar mail geliyor kentuckyden. Dosya numaram 6000lerde. Ama mayista oglum oldu aile uyesi ekledim ondan mi geç geliyor


  • @bolatmali @crazycells merhaba, otomatik mailde dosyalarin islendigi 6-8 hafta icinde donus yapilmazsa onlara mail atmamiz gerektigi yaziyordu. Bir donus olmadi. Normal mi bu durum?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum