Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @Muhammed-Eyüp-Yavuz
    anladım evraklarınızı biraz geç gönderdiğiniz için mülakat tarihiniz ocak ayına kalmış olabilir
    2020 talihlilerinin Excel tablosunu incelerseniz, bu durumu daha net görebilirsiniz
    http://bit.ly/2V0zMOz
    20191118_133619.jpg

Ama biz her ihtimale karşı dvlottery.state.gov/ESC adresine confirmation number ile girip durumunuzu kontrol edelim, belki mülakat tarihinin haberini veren "durumunuzda bir güncelleme oldu" emaili size gelmemiş olabilir (bazen olabiliyormuş)
    Eğer kontrollerinizde, bir mülakat tarihi göremiyorsanız, bu ay sonu muhtemelen şubat ayı için bir mülakat tarihi verildiğinin haberini alacaksınız

• @Muhtaradana İlginiz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim:) Tek çekindiğim nokta askerdeyken bir mülakat tarihi verilmesi ve gidemeyecek olmamdı. Zaten Aralık ortasında dönmüş olacağım. Tekrar teşekkür ederim:)

• @Muhammed-Eyüp-Yavuz dediğim gibi şu anda dvlottery.state.gov/ESC adresine girip mutlaka durumunuzu kontrol edin ki, Aralık ayına mülakat tarihi almadığınız kesin öğrenelim

• @Muhtaradana @Muhammed-Eyüp-Yavuz iletinin başında mülakat tarihiniz şubat ayına kalmış demişim burayı düzenledim, ocak ayında muhtemelen mülakata gireceksiniz

• @Muhtaradana Kontrol ettim hocam, henüz belirlenmemiş.

• @Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

@Muhtaradana kullanıcı adımın çok uzun olduğuna dair hata verip onaylamıyor maalesef:(

Bir daha dener misiniz?

• @Hasan-HASAR Aynı durum bende de var. Hanımı bir türlü ikna edemiyorum. Ben ailemi bırakıp gitmem diyor. Halbuki ailesinden 400 km uzakta yaşıyoruz :) Bakalım neler olacak (tabi lotoyu tutturursak)

• Herkese merhaba,

Yeni bülten ile numarası aktif olan arkadaşları tebrik ederim. Muhtemelen bir çoğumuz yine düşük numara ile karşılaştığımızı düşünüyoruz. Ancak şöyle ki geçen yıla göre tam bir ay önden gidiyor numaralar. Bu hızın artarak devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü var olduğunu düşündüğümüz "boşluklar" bundan sonra başlayacak diye tahmin ediyorum. Bir sonraki bülten ile 15.XXX (şubat) ve bir sonrakinde ise 19.XXX (mart) rakamını göreceğimizi öngörüyorum. Geçen yıl her ne kadar "current" temmuz ayında olsa da numarası yüksek olan kişilerin mülakatı zaten eylül ayında olmuştu. Bu sene belki erken current göremeyiz (bunu bilmiyorum) ancak herkesin numarası peyderpey aktif olacak diye umut ediyorum. Çünkü dünyada seçilen ve EU'dan kazanan sayıları geçen yıldan farklı değil. Ancak EU için rakamların AF ya da AS'den daha düşük hızla artması durumu ile karşı karşıyayız. Simon bunu EU'dan evrak maillerine dönüş hızının ve oranının yüksek olmasına bağlamış. Bu doğru olabilir. Özellikle kazandığından haberi dahi olmayan insanların mail alması (Bu da bu seneye özel) ve formlarını doldurması numarası yüksek kişiler için ne yazık ki olumsuz bir durum olarak görünüyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oez öngörüyorum olasılık desen de burada ki insanlar kesin gibi algılar. Simon geçen sene ne dediyse fos çıkmıştı çok fazla da takip etmeyin.

• @ayvalik10 Burası bir forum sitesi olduğu için sadece KENDİ görüşlerimi belirtttim. Herhangi bir kesin bilgim tabii ki yok. Bende herkes gibi heyecan ve endişe içinde sürecimi takip ediyorum. Simon içinde sadece bazen doğru olduğunu düşündüğüm bilgilerine atıf yapıyorum. Sonuçta KCC hariç kimse süreci bilemez, bence bu siteyi takip eden herkes bunun farkındadır.

Ayrıca daha önceki bir iletimde belirttiğim üzere "Muhtemelen ocak ayında da christmas dönüşü olduğu için numaralarda aşırı bir yükselme olmayacak" düşüncem de doğru çıktı :) Bu da tesadüftür, herhangi bir kesin bilgi içermez. :)

• @crazycells Başarıyla güncellendi, teşekkür ederim:)

• Merhaba,

Cut of numaralarıyla ilgili olarak her ne kadar öngörüde bulunulması oldukça zor olsa da, yıllık değişken ve dinamikler hesaplamayı oldukça yanıltıcı bir durumda bıraksa da, geçmiş yılların aylık ortalamalarını, bilinen en son dosya numaraları aralığını ve sıçrama aralıklarını dikkate alarak bir nebze mantıksız olmayan bir tahmini sayı aralığında kendime göre bir tahminim oluştu. Uzatmadan, Şubat-Mart-Nisan aylarında mülakata girecek numaralar ortalamasının ay başına yaklaşık olarak 4500-5000 olacağını düşünüyorum. Bu da Nisan ayı içinde mülakat alacak numaralarının yaklaşık olarak 24000 cıvarında olabileceğini gösteriyor. Mayıs ayını da hesaba katarsak ben şahsen 30k sayısının aşılacağını öngörüyorum. Tahminim kesinlikle hiç bir duyum ya da kesin bir bilgi içermemektedir. İstatistikle yoğurulmuş bir miktar optimist düşünce olarak algılayabilirsiniz. Eleştiri ve tartışmaya son derece açık olan bu konu hakkında aynı veya farklı düşünen arkadaşların düşüncelerini paylaşmalarını rica ederim 😉

• @oez bu olumsuz durum oaralk yorumuz: yüksek numaralara geç sıra gelecek gibi mi anlayabiliriz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cato mart gibi dediğinin cevabını göreceğiz

• @turcouz izleyip hep birlikte gorecegiz.

• @cato Evet, tekrar söylemiş olacağım ancak geçen yıla göre toplam seçilen ve Tr'den kazanan sayısında fark yok (bu yıla özel hali hazırda numaralarda daha hızlı gitmekte ve ilave 5000 vize daha olacak). Bu nedenler dolayı ben hala herkese sıra geç olsa da gelecek diye düşünüyorum.

• Merhabalar, geçen haftalarda KCC evrak istemişti. case number 13,000'lerde. mail gönderdim 3 hafta bitti. başka bir mail gelmedi. 3-6 içinde mail gelmezse kentacy mail atabilirisniz diye otomatik mail gelmişti. case nr 13,000 üstü olupta yeni bir mail gelen oldu mu acaba?

• Ya şimdi ben abdgochizmetleri adli sirketten basvuru bilgilerimi verdim 42$ ödedim ekim de basvuru surecinde bilgi alamadim sonra arastirdim ve sirket ile ilgili çok sikayet vardı bende kendim basvuru yaptim para iadesi için sirket ile ilesime gectim ve bana confirmasyon numarasini yolladilar ve sonuc olarak 2 basvuru olmus oldu eger bu yalan değilse benim bu durumda ne yapmam gerekiyor.

• @cahit4 umarım sallama bir conformation numarası vermişlerdir size. ve sizin başvurunuza çıkar.
    bu durumda yapabileceğiniz hiç bir şey yok. şayet herhangi bir conformation numarasına çıkarsa mükerrer başvurudan dolayı direkt elenme sebebi. :(

• @bezdarniy umarim sallamadır yoksa 1 sene bosa gider

Benzer Başlıklar

• DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 // Mülakat takip

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    806 Bakış
    K
    İlgili başlıktan takip edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Gereksiz başlık açmamanızı rica ederiz.
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k