Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @srhnkskn evet bahsettiğim rakamlar ben ve eşim içindi.

• @delikadir54 Ön yargılı olmak hiç güzel birşey değildir başta umutlanma evlenirsin diyorsunuz sonra inşallah tedavi olursun diyorsunuz. Sizin kide ayrı bir ironi. Bizim insanlarımız kendi düşüncelerini ön yargılarını da başkaları adınada kullanıyor. İçimde olan bir umut kıvılcımını söndürdüğünüzün farkındamısınız? Kelimelerinizde engellileri işe yaramayan bir sıfata soktuğunuzun farkındamısınız size kızmıyorum sadece milletçe yetiştirilmek tarzımız bu ne kadar okusak ve kültürlüde olsak engelliye bakış açımız değişmiyor. Şunu yalnızca söyleyim ile yaramayan mülakatta evlenirsin umutlanma dediğiniz şu engelli kişi ilk okul ortaokulu engellere rağmen okuyan liseyi dışarıdan bitirmeye çalışan (malum okul durumlarının engellilere uygun olmamasından dolayı) şuan 4 senelik devlet memuru olan ve çalıştığı bölümüm bir kamu kurumunun bilgisayarların severlerin güvenliğini sağlayan yazılımcı saygılar sevgiler demek istediğim engelliler işe yaramayan biri değildir..

• @ibrahimasar ahahahahah çıkmadı yahu hayallerim işte :) Kanada olayını baya araştırdım yazacaktım bu günlerdede yoğunum unutuyorum :/ Yarın konuşmak dileğiyle :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:

• @roccorocco oooo Roccomda buradaymış selamlar :D :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:

• @delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@kaankocer dogrulari duymak istiyorsan sunu diyeyim... tekerlekli sandalyede oldugun icin elenirsin ... cunku usa ve diger ulkeler bir nevi is gucu ister... evet sende calisabilirsin ama amerikada dogsaydin... baska ulkede dogdugun icin ve eleme usulu oldugu icin neden alsin ki... insallah sagligina kavusursun hersey gonlunce olur.. ama tekrar diyeyim umutlanma....

bu dedikleriniz dogru degil, bilginize. Engelli kisiler de gocmen vize alabilirler.

• @kaankocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@delikadir54 Ön yargılı olmak hiç güzel birşey değildir başta umutlanma evlenirsin diyorsunuz sonra inşallah tedavi olursun diyorsunuz. Sizin kide ayrı bir ironi. Bizim insanlarımız kendi düşüncelerini ön yargılarını da başkaları adınada kullanıyor. İçimde olan bir umut kıvılcımını söndürdüğünüzün farkındamısınız? Kelimelerinizde engellileri işe yaramayan bir sıfata soktuğunuzun farkındamısınız size kızmıyorum sadece milletçe yetiştirilmek tarzımız bu ne kadar okusak ve kültürlüde olsak engelliye bakış açımız değişmiyor. Şunu yalnızca söyleyim ile yaramayan mülakatta evlenirsin umutlanma dediğiniz şu engelli kişi ilk okul ortaokulu engellere rağmen okuyan liseyi dışarıdan bitirmeye çalışan (malum okul durumlarının engellilere uygun olmamasından dolayı) şuan 4 senelik devlet memuru olan ve çalıştığı bölümüm bir kamu kurumunun lgisaysr güvenliğini sağlayan yazılımcı saygılar sevgiler demek istediğim engelliler işe yaramayan biri değildir..

Kesinlikle katiliyorum abicim soylediklerine. Umarim bu zihniyetten bir an evvel kurtuluruz milletce. Kazanacaksin ve onlara nasil bir insan oldugunu isparlayacak bu konusulan her seyi gozunde canlandir ve mucadeleni sonuna kadar surdur. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim kendi adima. Sen umudunu kaybedersen hayat yasamasi zul olur. Unutma 🙏

• @crazycells Aynen öyle Crazycells'e katılmaktayım bunun göçmen vizesini etkileyeceğini düşünmemekteyim kimse seni tekerlekli sandalyenle yorumlamıyor sonuçta.

• @Nicomedian4135 çok teşekkür ederim abi. Bizim hayatımız tekerlekli sandalye olanlar gerçekten çok çok zor inanın işe giderken bile en basit söylemek gerekirse bir çok engelle karşılaşıyoruz ama mücadeleye devam ediyoruz benimde içimde tereddüt ler vardı acaba beni kabul etmezlermi diye ama New york da Amerikalı bir avukatla görüştüğümde burada mühendis de astronot da doktorda hepsi aynı standart da ayrım yok size de o pozitif ayrımcılığı yapmazlar dedi

• @kaankocer Kelimesi kelimesine katılıyorum. Engellide olsa birey bireydir konsoloslukta hiçbir şey farketmez diye düşünüyorum arkadaşın yazdığı iş gücü vs onada inanmıyorum ve katılmıyorum. Bizim toplumca önyargımızı aşmamız gerekiyor yetiştirme tarzı vs tabikide bunu etkilemekte kendi gözümle görüyorum bazı çocuklar korkuyor kaçıyor aileleri yanlarında "oğlum-kızım bakma" diyor yani bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim ben yazdıkça üzülüyorum.Sana nacizane tavsiyem umudunu kaybetme ve kötü düşüncelere kulak asma sevgiler saygılar :)

• @kaankocer kardeşim dediklerine katılıyorum. Ama sana naçizane tavsiyem insanların dediklerine kulak asmaman kendini uzmemen. Ve bak @crazycells demiş vize alabilirsin diye sen onu dinle diğer kisileri dinleyipte canını sıkmaya değmez ve inanıyorum sen kazanacaksınız ve tadevi olup burada hep beraber kutliyacagiz

• ⭐⭐⭐

Selamun aleyküm cümleten günaydın sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola hanelerimiz huzur işlerimiz bereketli ola ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
    @kaankocer kimin ne dediğinin önemi yok @dmrtkn kardeşimin dediği gibi sayın @crazycells in bahsettiği gibi vizeni alabilirsin kardeşim inşallah hayallerine kavuşur ve hakkın olan mutluluğu yaşarsın kardeşim.

• Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar

• Günaydınlar mutlu bir hafta sonu olur umarım :)

• @balcinerb tasinmazin degerini dolar olarakmi yazdi remax emlak

• Aile sponsorluğu dışında başka ne tür sponsorluklar var?

• ⭐⭐⭐

@kaankocer tüm kalbimle diliyorum ki en mutlu olacağın yerde olasın... Neresi olduğunun bir önemi yok ama bu Amerika ise ben pozitif ayrımcılık yapılmayacağına inanıyorum. Sevgiler

• ⭐⭐⭐

Günaydın herkes 🙋‍♀️hergün bir adım daha yaklaşıyoruz beklediğimiz güne 😁 Hayaller is loading....

• Gunaydin mutlu sabahlar iyi hafta sonlari. 👍

• @delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

atta sorun olmaz. Cunku gc gocmenlik digeri t

tesekkurler, bende oyle dusunuyordum fakat ap sureci ile ilgili olarak daha once abd'ye turist vizesi ile girenleri biraz daha detayli arastirildiklarini forumda okuyunca kafama bu soru takildi acikcasi. Sizin benzer bir tecrubeniz oldu mu veya olan bir benzer ornek gordunuz mu daha onceleri?

• ⭐⭐⭐

Selamlar arkadaşlar herkese güzel haftasonları

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    204k Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @ATS16 bilgilendirme için teşekkür ederim ama aynı tarihte thy aktarmasız Valizler dahil daha uygun fiyata [image: 1784207734202-4d688123-3d2e-4c18-b1f7-1947287bfc10-image-resized.jpeg] şu aralar baktığımda aktarmalar eski cazibesi kalmadı yani fiyat olarak geçen ingiltere aktarmalı görmüştüm tl bazından thy yolları ile aradaki fark 5k bekleme ve strese değecek bir rakam değildi
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k