@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş efendim ben zaten sakinim. Dediğim tek şey bu; bankada en az 15.000 dolar standardını kim uydurdu, yazılı resmi kaynakta böyle birşey yok dedim. Tabiki yapılacak harcamalar olacak, masraflar olacak, yanınızda para olması gerekiyor. Ama tüm bunlar hariç bankada en az 15.000 dolar gerekiyor diyor insanlar. Amerikaya giden insanlara ise baktığımızda böyle bir standart yok diyorlar. Tabiki para gerekiyor ama bu standart en az şu kadar demek değil. Bunu söylediğim için anlamadan dinlemeden kimi aşağılayıcı şekilde konuşmuş, kimi kendi aklınca alay etmiş. Arabada anahtarı istemeyi unutmayacakmışım.
Millet olarak hayal yiyoruz umut saçıyoruz. Bu sözüm size değil yanlış anlamayın; Amerikalı bilmez bu kadar amerikayı, önce bir kart çıksın size sonra insanların umudunu kırın. Bu saldırganlıkla, eleştiriye tahammülsüzlükle boşverin siz 
@ayvalik10 arkadaşımız özünde gerçekci ciddi ve iyi biridir. forumda çiçeği burnunda bazı insanlar hayal dünyasında yaşadığı için ti,ye almak yada laf lsun diye yazıp çizenlere üslubunu koruyarak gerçekleri göstermek en önemli özelliğidir
tabi bu yazdıklarım sizin şahsınıza münhasıran değil ama son mülakatlarda görüldüki ev , arsa , tapu vs göstermek etkili olmuyor bunun yanında son çıkan ama yürürlülüğe girmeyen sağlık sigortası sorunu beraberinde bilinmezliğide peşinden getirdi ve bu anlamda forumda bilende bilmeyende bilgi sahip olup olmayanda bir şeyler yazdı çizdi insanlarında haklı olarak kafası karıştı bu noktada doğru ile yanlış birbirine karıştı bazı yerlerde. geçen bir arkadaşımız çok yüksek rakamları zikretti bu tartışmanın içerisine bende dahil oldum çünkü zikredilen rakam bende olsa şahsen ben yatırımcı vizesi alırdım
herkesi derdi bu forumda ortak derdi çocuklarına güzel bir eğitim ve hayat sunmak yada bekar arkadaşların iyi bir hayat standardı yakalama çabası her şey umut ettiğiniz güzellikte ve arzuladığınız doğrultuda gerçekleşmesi dileğiyle iyi forumlar...