Unutamadığınız Filmler ve Diziler
-
Saving Private Ryan
-
esaretin bedeli - terminator (1 ve 2 ) - scar face - er ryan ı kurtarmak -
gladyatör - truva - geleceğe dönüş :) - face to face - yeşil yol - tom cruse nin uzak ufuklar ( hatta bu ilk green card çı lardan :)))
leon - köstebek - kanlı elmas - titanic - azap ateşi - inception -
kara şovalye batman - bourne serisi
fight club - salak ile avanak :))))
300 sparta lı - hangover -
eşkıya -
gora
her şey çok güzel olacak
kabadayı
herkesin seyir keyfi farklıdır tabi ama önerebileceklerim -
tabi ki --- esaretin bedelii - yeşil yol - fight club ( düzeltiyorum öncelikler olsun hepsini önersem bir sakıncası olmaz sanırım yeşilkartforum ailesi :)))diziler ......
behzat ç.
narcos
avrupa yakası
bansheebayağı bi saydım ya daha da aklıma gelmeyenler vardır
bence hepsi de güzel filmler ve dizilerdi -
Oktay abi biraz ekleme yapayım,
Mr. Nobody
Who am ı
The Prestige
Arrival
The Usual Suspects
The Truman Show
Shutter Island
A Beautiful Mind
The Matrix
Interstellar
The Martian
lawless
Constantine
the butterfly effect
Split
The Curious Case of Benjamin Button
Ocean's Eleven
snatch
legends of the fall
joe black
the silence of the lambs
Hannibal
Fracture
12 Years a Slave
edge of tomorrow
public enemies
Django Unchained
black hawk down
RocknRolla
Rescue Dawn
Aklıma gelen bir kaç film ingilizce adları ile yazdım, rahat bulunsun diye, dilediğinizi seçip izleyin pişman olmazsınız :) -
@Nothing-Man, içinde söyledi: Unutamadığınız Filmler ve Diziler
Oktay abi biraz ekleme yapayım,
Mr. Nobody
Who am ı
The Prestige
Arrival
The Usual Suspects
The Truman Show
Shutter Island
A Beautiful Mind
The Matrix
Interstellar
The Martian
lawless
Constantine
the butterfly effect
Split
The Curious Case of Benjamin Button
Ocean's Eleven
snatch
legends of the fall
joe black
the silence of the lambs
Hannibal
Fracture
12 Years a Slave
edge of tomorrow
public enemies
Django Unchained
black hawk down
RocknRolla
Rescue Dawn
Aklıma gelen bir kaç film ingilizce adları ile yazdım, rahat bulunsun diye, dilediğinizi seçip izleyin pişman olmazsınız :)Teşekkürler kardeşim ben sona saklıyorum ilerleyen zamanlarda yazıcam. malum markette sürekli film izliyorum ama izlemediklerimde illaki olmuştur. ;)
-
mümkün oldukça top ten den uzak kalmaya çalıştım da insan ister istemez arada yazmışım bir kaç tane :)
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: Unutamadığınız Filmler ve Diziler
mümkün oldukça top ten den uzak kalmaya çalıştım da insan ister istemez arada yazmışım bir kaç tane :)
mesela Interstellar ve arrivali üst üste bir kaç kere izledim resmen beyin yakan cinsinden film. :)
-
@Oktay-İbiş aynen efsaneler bence izlemeyeni de vardır, diziler de varda geneli bilindik oluyor, dizi önerisi isteyen olursa yazarım.Veya filmler de de dileyen tür belirtip isteye bilir. Üniversitenin alışkanlığı film geceleri :)
-
SmallVille - Supergirl - Charmed - The Flash - Lost - Supernaturel - Agents Of S.H.I.E.L.D - Fringe - Arrow izlediğim flimler
-
Sanirim konu genisledikce guzel bir izlenmis ve onaylanmis film katalogu ortaya cikacak :) Takipteyim..
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Unutamadığınız Filmler ve Diziler
SmallVille - Supergirl - Charmed - The Flash - Lost - Supernaturel - Agents Of S.H.I.E.L.D - Fringe - Arrow izlediğim flimler
Lost iyi dizilerden birisiydi.
-
........
-
Jurassic Park
-
My names khan
Vendetta
Yeşil yol
Umudunu kaybetme
Daha çok vardır ama sanırım bunlar bende en çok iz bırakanlar.
Bir ekleme daha yapayım :)
Forrest Gump -
Filmler:
Se7en - The Usual Suspects - The Shining - The Shawshank Redeption - 12 Angry Men - Interstellar. Aklıma gelen bunlar ve İtalyan mafyasını konu edinen filmleri çok seviyorum:))Diziler:
Breaking Bad - Banshee - Narcos - Dexter - Prison Break - Aşk-ı Memnu - Yaprak Dökümü - Kardeş Payı - Kuzey Güney :)))) -
Invention of Lying
https://www.youtube.com/watch?v=mrYtL28QtRg -
@Nothing-Man bu film harbiden efsodur :) kara mizah
-
Bende beyin açıcı hatta beyin yakan filmleri izliyorum. Sizlere de birkaç tane öneride bulunmak istiyorum.
The Game (Oyun)
The Man From Earth (Dünyalı)
Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü)
Shutter Island (Zindan Adası)
Stranger Than Fiction (Lütfen Beni Öldürme)
El Topo (Köstebek)Gibi bu filmleri izleyebilirsiniz. Birde bu listede beyin yakan en iyi filmler yer alıyor göz atabilirsiniz: https://paratic.com/beyin-yakan-filmler/
-
@yesilimtayfun Paylasim icin tesekkurler!
-
Summer Rain
2006
Yonetmen: Antonio Banderas
Turkiyede: Yaz Yağmuru/ Özen Film/ 2007 -
The Village-2004
Yonetmen: M. Night Shyamalan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum