Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • Atelier Auva

2
    0 Oy
    2 İleti
    141 Bakış
    sorrooS
    @greenati Merhaba, sektörden biri olarak naçizane tavsiyem yenidoğan ve 0-1 yas grubunu hedef kitleniz olarak belirleyip ona göre üretim yapın. İnsanlar özellikle yenidoğan/0-1 yas grubu konusunda diger yas gruplarına nazaran kiyafet alımında bebegin sağlığina ve tenine iyi gelen urunler konusunda daha özenli ve dikkatli oluyor. Kiyafet haricinde aksesuar, hatta el yapımı kumaşlardan oyuncaklar da üretebilirsiniz.
  • ABD geneli part-time ek is

4
    2 Oy
    4 İleti
    408 Bakış
    N
    @goker62 kardeş amazona bir bakmanı tavsiye ederim sürekli alım yapılıyor. Saatlik yerine göre 15-17 dolar veriyor.
  • Satilik Hyundai Elantra Arac (Long Island - New York)

Taşındı
    2
    0 Oy
    2 İleti
    253 Bakış
    MySeaM
    @sutik Aracin resimlerini de yuklerseniz, belki ilgilenenlere kolaylik olabilir.
  • Alınık/Satılık İlanları

2
    1 Oy
    2 İleti
    242 Bakış
    crazycellsC
    @kundekari sayin @kundekari , forumdaki ilan bolumune gecici gozle baktigimiz icin herhangi bir sekilde ilerleyebiliriz, bir problem olmaz. Sizin de farkettiginiz uzere, "ilan" siteleri ile "forum" siteleri arasinda hem teknik, hem gorsel, hem de kullanim acisindan oldukca fark var. O nedenle en basindan beri bu bolumun forumdan ayri olmasi gerektiginin farkindaydik. Ilerde gercek ilan sitesi surada yer alacak: https://yesilkartforum.com/ilan/ Fakat daha onceki denemelerimiz icimize sinmedi maalesef, forum ne kadar sade ve kullanisliysa, denedigimiz ilan formatlarinin hepsi bunun tam tersi, hem goruntu olarak karmasik ve hem de mobil olarak kullanissiz. Bu olusumun amaci para kazanmak olmadigi icin, insanlari gereksiz yazi ve reklama bogmak yerine, foruma yakisir bir ilan formati bulmayi hedefliyoruz. Su an elimizde birkac farkli format var; ilk is wordpress'ten kurtulup ghost blog'lara gecis yapmayi planliyoruz. Ghost ile yapilan ilan siteleri hem goruntu hem de kullanim acisindan forumumuza daha uyumlu gibi gorunuyor... Icimize sinen bir formati buldugumuz zaman o kismi da acip ilan ve duyuruyu forumdan ayri olarak yesilkartforum.com/ilan/ linkinde halledecegiz.
  • Okul tasarımları

Taşındı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    48 Bakış
    O
    Okul donanımları Öğretmenlerin ve öğrencilerin farklı ihtiyaçlarını göz önüne alarak Eğitim materyalleri hazırlar. Amacı, eğitimin niteliğini arttıracak araç ve gereçleri, okullarımıza ve öğretmenlerimize en hızlı ve uygun şekilde ulaştırmaktır. Okullarda yapılan her aktivite, proje vb. uygulamaların öğrencinin ilgisini çekmesi ve eğitim öğretim sürecinde istenilen düzeye gelmesi için belli alanları ön plana çıkarmıştır. Bu alanlar okul içerisinde kullanılan materyallerin usta ellerden çıkmış ve istenilen konseptte basit uygulamalarla her öğrenciye hitap edecek olan görsel alanlardır. Öğrencilerin görsel alanlardaki hayal gücü profesyonel okul afiş ve baskılarına da yansımıştır. Okul donanımları olarak bizler, okul içerisindeki uygulama alanlarını ve görsel içerikleri, profesyonel kadromuz ile inceleyerek sizlere farklılık ve görselliğin kapılarını açıyoruz. Okul dizaynında kullanacağınız resim ve baskıları profesyonel makine ve ekipmanlarla ile sizler için hazırlıyor, basit uygulama ile zahmetsizce uygulama imkanı sağlıyoruz. Ayrıca sınıf içi panoları, ders afişleri, okul posterleri, fen sokağı posterleri , matematik sokağı posterleri, eğitim posterlerini sizlere sunuyoruz. Bunun yanında okulunuza özel tasarımlar yaptırmak için okul donanımları sitemizi ziyaret ederek özel tasarım isteyebilirsiniz. Okul donanımları ailesi olarak okul yönetimi ve idaresini de Bilgilendirici ve aynı zamanda eğlenceli yer ve duvar baskı afişleri ile ikaz, dikkat ve yönlendirici okul afişlerimizi de siz değerli okul yöneticilerimizin hizmetine sunuyoruz.
  • California'da uygun fiyatli Dil Okulu'na gelmek isteyenleri bekliyoruz!

7
    1
    3 Oy
    7 İleti
    729 Bakış
    crazycellsC
    @selin-özer bilgilendirme icin tesekkurler. Okullarin bu konuda calisma yapmasi sevindirici. Umarim kisa surede pek cok okul adapte olur da magdur kisi sayisi azalir.
  • Bu başlık silindi!

3
    2 Oy
    3 İleti
    49 Bakış
  • Ticaretle Uğraşan Kişiler E-Sohbete Amerika ve Kanada Ticaret Musavir ve Atese Katılıyor.

1
    1 Oy
    1 İleti
    112 Bakış
    ayvalik10A
    TOBB tarafindan 1 Temmuz 2020 Carsamba gubu 16:00 17:00 saatleri arasinda Amerika Birlesik Devletleri; 2 Temmuz 2020 Persembe gunu yine 16:00 17:00 saatleri arasinda Kanadada gorev yapmaktan olan Ticaret Musavir ve Ateselerimizin katilimiyla e-sohbet toplantilari gerceklestirilecektir. Microsoft Teams uygulamasi uzerinden gerceklestirilecek soz konusu toplantinin detaylarina https://dtuegm.ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-musavirlerimizle-elektronik-sohbetler-kanada adresinden ulasilabilmektedir.
  • Bu başlık silindi!

15
    7
    8 Oy
    15 İleti
    584 Bakış
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

9
    0 Oy
    9 İleti
    610 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
  • Ücretsiz Online Psikoterapi duyurusu!

1
    4 Oy
    1 İleti
    198 Bakış
    crazycellsC
    Arkadaslar, @s-sinemcaglar 'i New York bulusmalarindan ya da Youtube kanalimizdaki 'evde fotograf cekimi' videolarindan tanirsiniz... Kendisinin facebook grubundaki duyurusunu buraya tasiyorum: Bu zorlu gunlerde ihtiyaci olan arkadaslari Sinem'e ulasmaya davet ediyorum... Ücretsiz Online Psikoterapi duyurusu! Merhabalar, Manhattan Psychology Group’taki Klinik Psikoloji stajyerliğim bünyesinde, bu zorlu dönemi biraz daha kolaylaştırabilmek niyetiyle, ücretsiz online İngilizce psikoterapi hizmeti sunmaktayım. Çoğunluk, “Parenting” ve “Child Psychology” üzerine hizmet vermekteyiz. NY eyaletinde ikamet edip ilgilenenleriniz varsa, bana ulaşabilirsiniz! Email: [email protected] Not: Ofisin ve okulumun bağlı olduğu yasalar gereği, danışan ve terapist’in aynı eyalette olma zorunluluğu bulunmaktadır. Malesef, hizmetimiz o nedenle NY state ile sınırlandırılmıştır.
  • Online Turkish Grocery (Online Turk Marketi)

Taşındı
    1
    1 Oy
    1 İleti
    269 Bakış
    E
    Please Check Online European Grocery Store in the US: https://europeangroceryusa.com/ Bulgarian Turkish Polish Ukrainian Croatian Russian Serbian Albanian Bosnian and more... Food Grocery Deli Cookies Wafers Dairy Cheese Sujuk Ajvar Ajver Meat Dry meat Online Order Buy SALE shipping free Any state in USA Online International Food Market Amerikadakin online Turk Marketiniz +1000 urun cesitliligi ile Avrupanin hemen hemen her ulkesinden urunumuz bulunmaktadir. Websitemizdeki urunlerin cogu instock. Ayni gunde urunleri kargoya vermekteyiz.
  • Pittsburgh PA'daki restoranimiz icin cook, driver ve assistant manager pozisyonlari

10
    3 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    hamza canH
    @Aysan-Guvenal, içinde söyledi: Pittsburgh PA'daki restoranimiz icin cook, driver ve assistant manager pozisyonlari @jammel Birsey degil . hala gecerlimidir?
  • New Jersey de Olanlar

1
    5 Oy
    1 İleti
    465 Bakış
    ayvalik10A
    Paterson Belediyesi Sağlık Bölümünden yapılan açıklamaya göre: 3/12/2020 tarihinde Ulu Cami Camii, 408 Knickerbocker Ave, Paterson, NJ’deki cenaze etkinliğine katılan herkes SARS-CoV-2’ye maruz kalmış olabilir. Lütfen en kısa sürede yerel sağlık departmanınıza başvurun. Paterson, Prospect Park, Hawthorne veya Totowa’da yaşayanlar (973)321-1277 numaralı telefondan Paterson Şehri, Sağlık Bölümü ile iletişim kurmalı ve adını ve telefon numarasını bırakmalıdır. Dr.Paul Persaud
  • En Yakın İş için Hemen Amazona Gidin

9
    1 Oy
    9 İleti
    913 Bakış
    hayallerabdH
    WaT için bulunduğum dönem Albertsons marketinin alışveriş kartını kullandığım için hala mail gelmeye devam ediyor.. az önce "We're Hiring - Apply Today" diye bir mail geldi.. sanırım ıp dolayısıyla ben linki açamıyorum (google üzerinden de firmanın sitesine ulaşamadım) ama Amerika'da olup iş arayan arkadaşlar bir sitesine girip kontrol ederlerse özellikle şu sıkıntılı dönemde, belki size göre de bir pozisyon vardır..
  • İşletmesi Olanlar İçin Devlet Desteği

2
    2 Oy
    2 İleti
    205 Bakış
    semaviS
    Tesekkurler... Biraz daha boyle giderse bakmamiz gerekecek bunlara. Ciddi bir sekilde durdu ekonomi... Bizim sektor okul tatili nedeniyle durmustu gecen hafta ama onun ustune virus olayi ayyuka cikmaya baslayinca daha da can alici bir hale geldi. Bakacagiz artik ne olacak, bende merak ediyorum...
  • Cep telefonu tamir teknisyeni

18
    4 Oy
    18 İleti
    1k Bakış
    goodluckG
    @semavi, içinde söyledi: Cep telefonu tamir teknisyeni @goodluck, içinde söyledi: Cep telefonu tamir teknisyeni Florida Fort Myers da bulunan cep telefonu tamir lokasyonumuzda calisacak arkadaslar ariyoruz. 2 yildir calisan arkadasimiz isten ayriliyor. Bu nedenle su an icin telefon tamirini bilen kisileri tercih edecegiz. Ilgilenen arkadaslar 850 319-6904 numarasindan ulasip detaylari ogrenebilirler Ben varim :) Universitede dukkanim vardi :) Tekliflere acigim. (guncellemek icin yazdim :) ) O tarafa gelenlerden duydugum olur ise yonlendiririm... Tesekkur ederim 👍 sen gel baş teknisyen yapayım seni 😀
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

2
    2 Oy
    2 İleti
    522 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
  • Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum

1
    1 Oy
    1 İleti
    189 Bakış
    A
    Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum
  • Bu başlık silindi!

Kilitli
    2
    1 Oy
    2 İleti
    529 Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k