Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD geneli part-time ek is

İlan ve Duyuru
4 3 407

Benzer Başlıklar

• Satılık abd sim kart

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    310 Bakış
    A
    Merhaba, Şu an türkiyede bulunan ve elinde kullanmadığı(aktif olması şart değil) sim kartı olan varsa satın almak istiyorum. Teknik olarak bir projede kullanacağım o yüzden hattın kapalı olması önemli değil, sadece amerika sim kartı olması yeterli. Şimdiden teşekkürler.
  • ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!

İlan ve Duyuru
    11
    9 Oy
    11 İleti
    5k Bakış
    M
    CDL A takım Şöförü Ananıyor. Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum 80 cpm Sağlık sigortası 1 hafta ücretli tatil 4 yada 5 gün yolda geçiyor Hafta sonu eve gelinir Beni arayın [email protected] Teşekkür
  • İş önerisi

İlan ve Duyuru
    15
    2 Oy
    15 İleti
    778 Bakış
    Manwe6265M
    @It-s-thilda, içinde söyledi: İş önerisi @Rhonster evet fakat planım şu yönde, californiada ev tutmak değil ev arkadası arayan birinin yanına geçmek (daha önce miamide de bu sekilde yasadim ve uygun fiyata kaldım) başlarda serverlık vs yaparsam kaldırabilirim diye düsünüyorum saatlik ücret + tip ile ne düşünüyorsunuz ben miami deyim dil geliştirmek için herhangi bi iş arıyordum buldum komi olarak başladım tiplerde dahil kazanılan parayla geçinmeye yetmiyor,ben abim de kalıyorum. doordash uber gibi işler yaparsan daha karlı ve o kadar yorucu değil
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    519 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k