Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Okul tasarımları

Taşındı İlan ve Duyuru
1 1 48 1

• Okul donanımları Öğretmenlerin ve öğrencilerin farklı ihtiyaçlarını göz önüne alarak Eğitim materyalleri hazırlar. Amacı, eğitimin niteliğini arttıracak araç ve gereçleri, okullarımıza ve öğretmenlerimize en hızlı ve uygun şekilde ulaştırmaktır. Okullarda yapılan her aktivite, proje vb. uygulamaların öğrencinin ilgisini çekmesi ve eğitim öğretim sürecinde istenilen düzeye gelmesi için belli alanları ön plana çıkarmıştır. Bu alanlar okul içerisinde kullanılan materyallerin usta ellerden çıkmış ve istenilen konseptte basit uygulamalarla her öğrenciye hitap edecek olan görsel alanlardır. Öğrencilerin görsel alanlardaki hayal gücü profesyonel okul afiş ve baskılarına da yansımıştır. Okul donanımları olarak bizler, okul içerisindeki uygulama alanlarını ve görsel içerikleri, profesyonel kadromuz ile inceleyerek sizlere farklılık ve görselliğin kapılarını açıyoruz. Okul dizaynında kullanacağınız resim ve baskıları profesyonel makine ve ekipmanlarla ile sizler için hazırlıyor, basit uygulama ile zahmetsizce uygulama imkanı sağlıyoruz. Ayrıca sınıf içi panoları, ders afişleri, okul posterleri, fen sokağı posterleri , matematik sokağı posterleri, eğitim posterlerini sizlere sunuyoruz. Bunun yanında okulunuza özel tasarımlar yaptırmak için okul donanımları sitemizi ziyaret ederek özel tasarım isteyebilirsiniz.
    Okul donanımları ailesi olarak okul yönetimi ve idaresini de Bilgilendirici ve aynı zamanda eğlenceli yer ve duvar baskı afişleri ile ikaz, dikkat ve yönlendirici okul afişlerimizi de siz değerli okul yöneticilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    219 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    156 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • California'da uygun fiyatli Dil Okulu'na gelmek isteyenleri bekliyoruz!

İlan ve Duyuru
    7
    1
    3 Oy
    7 İleti
    728 Bakış
    crazycellsC
    @selin-özer bilgilendirme icin tesekkurler. Okullarin bu konuda calisma yapmasi sevindirici. Umarim kisa surede pek cok okul adapte olur da magdur kisi sayisi azalir.
  • İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!

Sabitlendi İlan ve Duyuru
    49
    0 Oy
    49 İleti
    8k Bakış
    K
    Klima Santrali Ustası Aranıyor Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD İş Tanımı Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU), havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktayız. Görev ve Sorumluluklar Klima santrallerinin üretim, montaj, kesim, büküm ve kaynak operasyonlarında aktif görev almak Arıza tespiti ve giderme işlemlerini yürütmek Proje ve teknik çizimlere uygun şekilde çalışmak AHU iskeleti, panel, kapak, fan, batarya ve diğer ekipman montajlarını gerçekleştirmek Aranan Nitelikler Klima santrali ve HVAC sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli Teknik resim okuyabilen El aletleri ve ölçüm cihazlarını etkin şekilde kullanabilen Sac kesim ve büküm makinelerinde çalışabilecek; lazer kesim ve abkant tecrübesi olan Teknik resme uygun profil kesimi yapabilecek ve AHU iskeleti oluşturabilecek Plug fan, kayış-kasnaklı fan, AC/DC fan montajı ve motor bağlantısı yapabilecek Santral dış paneli, kapak kesim ve büküm işlemlerine hakim Sulu batarya, DX batarya ve nemlendirici montajı konusunda deneyimli Elektrik tesisatı çekme konusunda temel bilgi sahibi olan adaylar tercih sebebidir İngilizce bilen ve ABD’de çalışma izni olan Başvuru ve İletişim Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz. E-posta: [email protected] Web sitesi: www.gmcair.com
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k