DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ramsen18 benim de pasaportum yok ve fiyatlar çok pahalı. Ama alırsam direk 10 yıllık alıcam zaten hatırladığım kadarıyla 4+ yıl aynı para daha mantıklı geliyor bana


  • @Fırat-ERKAL
    Ben sizin kadar Amerikanın yönetim modeline ve yargı sistemine hakim değilim sanırım.

    Benim tüm bilgim "House of Cards" dizisinden öğrendiklerimle sınırlı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hanhun "eleştiri" olarak algılamadım ki söyleminizi, sadece hangi verilere göre bunu beyan ettiğinizi ve hala devam ettirdiğinizi soruyorum sadece.

    4-5K cn'ye sahip birinin endişe etmemesi gerektiğini söylüyorsunuz, peki 2-3K olup DV2022 ve DV2023'te mülalkat alamamışları nasıl açıklıyorsunuz? onlar da halen korkmamalı mı? mali yılları bitmiş olsa da halen mülakat beklemeli mi?

    ben size 4-5K olanların dahi ANKARA'da milakat almalarının çeşitli sebeplerle zor olabileceğini kanıtlayan verilerle gelebilirim, eğer siz bu savınızı sayısal verilerle açıklarsanız.

    konu elbette kimseyi karamsarlığa sürüklemek ya da endişeye sevketmek değil. sadece temmuz - ağustos ayında halen mülakat alamamışlar olursa, -ki garanti veriyorum olacaktır- o zaman zamanı kalmayacak bu kişilerin.

    tecrübeyle sabit.. ankara'ya güvenmeyin!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ashtrem, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @SemihPehlivan Ankara hiçbir yıl çıkıp biz bu yıl kimseye mülakat vermiyoruz diyemez yalnız. Evet Ankara'nın tutumu belli gerçekten seneye daha da dosya numaralarının düşeceği konusunda kanaatim var ne yazıkki. Fakat sizin bu cümleniz de biraz abartı olmuş

    "Ankara hiçbir yıl çıkıp biz bu yıl kimseye mülakat vermiyoruz diyemez" söyleminiz ne kadar iyi niyetli yazılmış. peki PP1014 ve PP1052 kararnameleri?

    ankara isterse 1 kişiye bile mülakat vermeme yetkisine sahip. bu, yürürlükteki hiçbir kanun ya da hükümle engellenemez. tavsiyem net bilmediğiniz konular hakkında bu kadar net konuşmayın.

    forum, net bilgilerin insanlara ulaşması için var bunu unutmayın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ashtrem dv talihlisi olmadığınız için bu başlıkta polemiklere sebebiyet veren iletiler yazmamanızı rica ediyorum.

    lütfen başlığı polemik yaratacak konuların konuşulduğu başlıklara çevirmeyin. fikirlerinizi DV2025 Sohbet Odası başlığında yazabilirsiniz.

    bu başlık, sadece DV2024 talihlileri için kullanıldığında daha verimli olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Fırat-ERKAL, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @SemihPehlivan Trump ta olsa Başkan tek başına ben yaptım oldu diyemez Amerika’da Başkandan daha güçlü senato ve temsilciler meclisi var ve yargı sistemi var Başkan istediği kararı alamaz

    nasıl diyemez tam olarak biraz açar mısınız?

    trump çıkıp diyemezse, PP1014 ve PP1052 kararnamelerini bir gecede nasıl çıkarttı ve DV2020 - DV2021 kazananı bizler vizemizi alamadık sırf bu kararnemeler yüzünden? o zaman neredeydi o senato ve temsilciler meclisi? ya da var dediğiniz yargı sistemi?

    bilmediğiniz ya da hakim olmadığınız konular hakkında bu kadar emin konuşmayın.

    başkan istediği gibi karar alır ve uygular. sırf bunu yaptı diye vizemi alamayan bana savınızın hangi kanun maddesinde yazdığını söyleyin de gidip konsolosluktan vizemi isteyeyim. 3 yıl geçti üstünden ama yargı filan der alırım belki..

    forumda bu konuları deffatle açıkladık ve anlattık.
    yazdığınız bilgi tamamen yanlış. bir ileti yazmadan önce bu doğru mu, değil mi diye araştırın ki yazdığınız bilgiler doğru ve güvenilir olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    lütfen bir ileti yazmadan önce..


    bu iletinin doğru, güvenilir, veriye dayalı bilgileri içerip içermediğini kontrol etmeden yazmayın!

    bir kaç gündür üst üste geldiği için bu uyarıyı yapma gereği duyuyorum.

    çünkü; DV süreci ve geçmiş yıllarda yaşananları takip etmemiş, konuya hakim olmadan bir çok kişi ne yazık ki doğru olmayan iletiler yazıp bilgi vermeye çalışıyor. bu, hayatta bir (1) kere ellerine geçen şansı kullanmak isteyen talihliler için geri dönüşü olmayan sonuçlara sebebiyet verebilir.

    forum, sadece doğru bilgilerin verildiği bir platform oldu ve bu şekilde devam etmek zorunda. bu forumu kullanan insanlar, süreçleri ile alakalı saf ve en güncel bilgileri bu forumda bulmalı ve edinebilmeliler.

    forum yöneticileri olarak, günde yazılan binlerce iletiyi kontrol etmek gibi bir güce sahip değiliz. elimizden geldiğinde hepsini titizlikle kontrol etmeye çalışıyoruz. ancak, gözümüzden kaçan bir ileti ile yüzlerce kişinin sürecini olumsuz etkileyebilir.

    bu yüzden tekrar ve defaatle bir kere daha salık verme gereği duyuyorum;

    lütfen, emin olmadığınız ya da resmi - sayısal bir veriye dayanmayan konular hakkında bilgi vermekten kaçının!

    dv süreci, basit görünse de öyle 1-2 ayda anlaşılacak kadar basite indiregenecek bir vize süreci değildir. abd göçmen vizeleri içinde en kolay mülakatların yaşandığı ancak süre / kota / bülten / yeni gelen kurallar sebebiyle alması özellikle son yıllarda çok zorlaşan bir vize türüdür. bunu unutmadan hareket edin, edin ki siz de başkaları da 30 eylül'e kadar zarar görmeden vizelerine kavuşabilsin.

    ışık sizinle olsun
    namaste!


  • @ramsen18 eşim istanbul aydın üniversitesinden mezun. Onun diploması mevcut. Fakat kıbrısta okuduğu ilk 2 seneyi belirtmek gerekmiyor mu ? Bundan emin misiniz? Veya ikamethah adreslerine de kıbrısı hiç yazmadık. Yazmamız gerekmez mi ?

  • ⭐⭐⭐

    @Rizamrs Merhaba, sorulariniza saglikli cevap alabilmek icin oncelikle vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz, lutfen.

    Imzaniza ek olarak, bilgilerinizi talihliler icin olusturulan ve verilerin toplanarak analiz edildigi 2024 tablosuna eklerseniz surec sizin icin daha faydali ilerler.


  • @ramsen18 Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de ilk başlarda böyle düşünüyordum fakat siz yazdıktan sonra farkettim ki zaman geçtikçe bunu aklımdan çıkarmısım. Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Vizeniz de hayırlı olsun Amerika'da yolunuz açık olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @Yıldıray81 DV2023 CN'si 32 Bin uzerinde, fakat o sirada DV2024 cekilisinide kazaniyor ve fena degil bu defa CN'si. Umuyorum ki bu defa alabilecekler. Hatta bir arkadasimiz da var her iki sene kazanan, ama onlarin DV2023 de vizeleri basildi Temmuz ayinda. Bu tip ornekler onceki yillarda da var, durum tam bir 🦄 ama gercek olamayacak kadar guzel ☺ .


  • @misha90 Teşekkür ederim darısı size olsun inşallah


  • @lumos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Yıldıray81 DV2023 CN'si 32 Bin uzerinde, fakat o sirada DV2024 cekilisinide kazaniyor ve fena degil bu defa CN'si. Umuyorum ki bu defa alabilecekler. Hatta bir arkadasimiz da var her iki sene kazanan, ama onlarin DV2023 de vizeleri basildi Temmuz ayinda. Bu tip ornekler onceki yillarda da var, durum tam bir 🦄 ama gercek olamayacak kadar guzel ☺ .

    Aynen sanki Allah gideceksiniz siz orayada der gibi nasip etmiş. 🙂


  • @Ashtrem devletin dolar kuru beklentisi 50tl iken düzelmez sanki


  • @sefasonmez nereye taşımayı düşünüyorsunuz ?


  • @kdone dosyamin kesin olarak nerede olduğunu ögrenmek icin KCC ye mail atacağim. Eşim Rusya vatandaşı oldugundan dolayı schengen vize alamıyoruz. Asya ve Afrika ülkelerinden seçim yapacağız.


  • @lazcobarr Kesinlikle 10 yıl pasaport çıkartmanız daha avantajlıdır. Ve her yıl pasaport ücret ve harçlarına zam geliyor. İmkanınız varsa pasaportunuzu çıkartıp kenarda tutabilirsiniz. Hayat sürprizlerle dolu bilemezsiniz.


  • @crazycells @gucarslan kusura bakmayın forumda yeniyim ve özelden yazdım 🙂 Bilgisi olan yardımcı olur ise çok memnun oluruz çünkü net cevap alamadık. gece uyku uyuyamadık. Biz ds 260 formunu doldurduk fakat eşim 4 yıllık üniversitesinin 2 yılını kıbrısta okudu sonra İstanbul aydına yatay geçiş yaptı. Eğitim kısmında kıbrısta okuduğu üniversiteyi göstermedik sadece istanbuldaki üniyi yazdık çünkü onun diploması var. Ayrıca ikametgah adreslerine ne kıbrısı nede istanbulu yazmadık. e devlette sadece izmir kaydı vardı. sizce mülakatı aldıktan sonra formu açtırıp ikametgah ve okul bilgilerini güncelleyelim mi ? çünkü kıbrısta 2 yıl yaşadığı için polis kaydını kıbrıs konsolosluğundan alacağız. LÜTFEN DESTEK 😞


  • @ramsen18 +1 sonuçta git gel yaparken lazım olacak


  • @ramsen18 o halde kıbrıstaki üniversitede 2 yıl okuyup geçişi istanbula yaptığı için kıbrısı okul bilgilerine eklememiz gerek yok diyorsunuz. Peki ikametgahlarını girmelimiyiz. çünkü biz ne istanbul ne kıbrısı e devlette çıkmadığı için ikametgah bilgileri arasına girmedik. İkametgah bilgilerindeki bir hata red yeme sebebi olabilir mi ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum