DOSYA TAŞIMA talebinde bulunurken nasıl mail atmalıyız diye sordu bazı arkadaşlarımız. Ben dosyamı Ankaradan Ummana taşıdım. Dosya taşıma talebinde bulunurken attığım maili paylaşıyorum. Siz kendi bilgilerinizi kendinize göre güncelleyip konsolosluklara mail atabilirsiniz.
KONU: 2023EU00021723
İÇERİK:
Case Number : 2023EU00021723
Principal Applicant : SEN RAMAZAN
Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
Date of Birth : 02/24/1995
Dear Sir/Madame
My name is Ramazan I won the green card lottery (DV2023) from Turkey via the Europeen region.
So that I kindly request you to transfer my case from US Embassy ANKARA / TURKEY to US Embassy MUSCAT / OMAN.
You can find my passport pictures and evidence of my ability to remain in the during the duration of the visa process attached.
If you are not the authorized person, I request you to give information about this matter to the authorized person.
I am looking forward to hear your positive response.
Thanks in advance for your time.
Ramazan SEN
Best Regards.
05.21.2023
————————————————————
1)Sizin dışınızda başka aile üyeleriniz varsa onlarında bilgilerini girmeniz gerekmektedir. Örnek olarak;
- Principal Applicant : SEN RAMAZAN
- Accompany : SEN LEYLA
- Principal Applicant / Date of Birth : 02/24/1990
- Accompany / Date of Birth : 12/15/1993
2)Tarih yazımı AY-GÜN-YIL şeklinde olacaktır.
3)Yazı diliniz ingilizce karakterli olacaktır.
- (ŞEN yerine SEN gibi)
4)Mesaj içeriğinde kendinize göre değişiklik yapabilirsiniz.
5)Mailin Ek bölümünde yazıcıdan taratıp eklediğim belgeler;
- Pasaport
- Biyometrik Fotoğraf
- Türkiye Kimlik Kartınız
- Hangi ülkeye vizeniz varsa vize belgenizi de yüklemeniz, (Vize isteyen ülkeler için geçerlidir. Yoksa dosyanızı taşıdıktan sonra da alabilirsiniz. Bazı ülkeler vizenizi alın öyle taşıyalım diyorlar. Örnek Umman )
Herkese bol şans diliyorum.

Özet: