• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yeşim yıldırım
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 146
    • En İyi 78
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

yeşim yıldırım

@yeşim yıldırım

148
    İtibar
    154
    Profil Görüntülemeleri
    146
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yeşim yıldırım Takip etme Takip Et

yeşim yıldırım tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@zeynep1212 Merhaba, bugün konsolosluk biraz geç açıldı 8:30’daki randevuma 11:30’da girdim. Çok şükür her şey yolunda gitti ve vizem onaylandı. Sponsorumuzun w2 ve tax transcriptlerini istediler benden sanırım yüklediğimiz dosyaları görmediler sistemde. Ama çok şükür onay aldım 🙏

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Y
      yeşim yıldırım
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Bircan siz de yorumunuzu değiştirmişsiniz ilk önce sorun yok diye yorum yaptınız güldünüz şimdi sert bir tavır takınmışsınız. Bence siz de isminizi değiştirin bu kadar küçük bir yanlış anlaşılmayı büyütmenize veya alınmanıza gerek yok bilerek yapılan bir şey değil sonuçta tek yanlış anlayan da ben değilim. İyi günler.

Y
      yeşim yıldırım

Bugun pasaportum elime ulasti. 12 Ocak’ta mulakata girip 26 Ocak’ta pasaportumu elime aldim. Uzamasinin sebebi mulakat sirasinda elden evrak teslimi olmasi ve verileri sisteme isleme sureleriydi. Simdi Amerika’ya GreenCard fee ödemesi yapacagiz 220$. O kadar cok ödeme yapiliyor ki artik kac para gitti bu vizeyi beklerken hatirlamiyorum bile 🙂 neyse sonucta vizemin basili oldugu sayfayi acip bakinca insan bi durup dusunuyor “tüm stres, kayip giden zaman ve beklenen onca yil bunun icindi” diye 🙂 icsel konusmalarimizi yapip gerceklere dönünce planlarimizi yapmaya devam ediyoruz tabii… Surecte olan herkese kolayliklar ve sabir dilerim.

Y
      yeşim yıldırım

Bana artık birileri Mayıs ve Haziran dosyalarına randevu verildiğini söyleyebilir mi 😅 bu şanssızlık bizi tüketti, millet 2 ayda alıp gitti biz hala 3-4 ay oldu bekliyoruz çok haksızlık var bu işin içinde.

Y
      yeşim yıldırım

Arkadaşlar İNANAMIYORUM şuan frenleri bıraktım 😅😅😂😂😂

Y
      yeşim yıldırım

Herkese Mutlu yıllar. Hepimizin dosyalarının tek seferde onay alacağı ve mülakat tarihi bekleyenlerin hemen yarın mülakat maili alacağı, sevdiklerimizle, beklediklerimizle hızlıca kavuşacağımız bir yıl olmasını diliyorum.

Y
      yeşim yıldırım

@gigi25 hayırlı uğurlu olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim 😊 gerçekten bu sitedeki paylaşımlar ve bilgiler çok değerli iyi ki böyle bir site var. Süreçteki herkesin de şansı açık olsun 🍀

Y
      yeşim yıldırım

Herkese merhaba, buraya daha yeni kayıt oldum ancak 2 yıldır bekleme sürecindeyim. Daha önce neden buraya kayıt olmadım bilmiyorum ama benim gibi sürece eşlik eden başka kişilerin olduğunu görmek bir nebze olsa rahatlattı beni. Eşim çift vatandaş hem Amerika hem Türkiye. Bütün ailesi o tarafta ama biz burada evlendiğimizden beri beraber yaşıyoruz, 2,5 yıldır evliyiz bu yüzden CR1 olan dosyamız IR1 olarak değişti. İlk başta eski bilgilere dayanarak kolayca vize alırız sandık ama süreç o kadar uzundu ki çok yıpratıcı oldu bizim için. İlk önce turist vizesi alayım dedim ailesini daha kolay görebiliriz diye hop red geldi. Sonra bu vizeye başvurduk aileden birini sponsor olarak ayarladık her şeyi eksiksiz yaptık ama çok uzun süre olacağını bilemedik. İkimiz de bu yaz gideceğiz zaten diye işlerimizi bıraktık insanlar sürekli sorup durdu gitmeyecek misiniz neden gitmiyorsunuz diye… artık sormayın ben de bilmiyorum diyordum… hatta bir çok arkadaşımla görüşmüyorum sırf sormasınlar artık diye. Psikolojimiz yıprandı resmen. Keşke en başta bu kadar beklentiye girmeseydik biri deseydi ki 2-3 yıl daha buradasınız ona göre hayatınızı ayarlayın diye hiç sorun olmazdı. Artık eşimin Amerikalı olduğuna inanmayanlar yalan söylediğimizi sananlar bile oldu inanılır gibi değil 😂 ben çok yıprandım her şeyi erteledim, evime yeni eşyalar bile alamıyordum zaten gideceğiz gerek yok diye ama hayat bizi totomuzun üstüne oturttu. Ne manifestler ne dualar ne 777’ oldu oldu oldu’lar yaptım ama hala bekliyoruz maalesef. Yeni hayatımıza orada başlayıp başarılı olacağımıza ve çoluk çocuğa karışacağımıza inandığımız 2 yıl geçti 😄 (5yıldır beraberiz bu arada). İçimi dökmek rahatlattı arkadaşlar siz beni anladınız. Bu arada DQ 3 Haziran’da oldu.

Y
      yeşim yıldırım

@Ekto-Oktan Gerçekten Meksika’nın Güney Amerika ülkesi olduğunu bilmeyenler kaldı mı ya? Biraz genel kültür ve coğrafya öğrenmeleri gerekiyor demek ki okulda derslerini iyi dinlememişler 🙂 Kötü niyetli arkadaş ve akrabanın kötü enerjisi ve kıskançlıkları zaten süreci olumsuz etkilediğine inanıyorum (sebep arıyor da olabilirim 😄) o yüzden öğrendim ki o topraklara ayak basana kadar 1. Derece akrabalarım hariç kimseye söylemeyeceğim gittiğimi instagramdan görürler anca. Sevenler de kavuşsun ve psikolojilerimiz düzelsin artık. Bu süreçte hepimize bol bol sabır ve şans diliyorum bi bakmışız Ekimin 1. Ve 2. Haftası IL almışız… amin.

Y
      yeşim yıldırım

@Bircan yorumlarımda sakıncalı bir şey görmüyorum beyefendi.

Y
      yeşim yıldırım

yeşim yıldırım tarafından gönderilen son iletiler

@Mangoman ah ahh keske herkes sizin kadar şansli olsaydi biz 2 bucuk yil bekledik sureci daha 1 ay oldu Amerika’ya geleli ömrümüzden ömür gitti 😄

Y
      yeşim yıldırım

@kasım-doğan evet cok da guzel isler bulursunuz okullarda biraz arastirmaniz ve bir kac belge almaniz lazim ama ben de tam olarak bilmiyorum. Öğretmenik için güzel firsatlar var diliniz de varsa cekinmeyin basvurun.

Y
      yeşim yıldırım

@gigi25 cok tesekkurler verdiginiz degerli bilgiler icin, ayni dediginiz gibi defalarca denemistik ancak bir turlu olmamisti, en son yine ayni sekilde tekrar denedik bu sefer oldu ve ödemeyi yapabildik, tüm siteleri problemli bu Ameicanlarin 🙂

Y
      yeşim yıldırım

Hayir denemedik ona da bi bakayim hemen @Seyduna

Y
      yeşim yıldırım

Fee ödeme konusunda sorun yasayan var mi biz numaramazi giriyoruz ama kayitli degil boyle bir numara falan diyor kac gundur hala ödeme yapamiyoruz

Y
      yeşim yıldırım

@Merve-Khan belli olmaz uzatabilirler siz son 3 yili ekleyin

Y
      yeşim yıldırım

@ahmetZ oradaki yardim destek hattını arayin sayfada numarasi var ama suan tam ismini hatirlamiyorum üst kisimlarda olmasi lazim mutlaka arayin ve net bir sekilde sorunu anlatin

Y
      yeşim yıldırım

@Refiks yine sevindirici bir haber daha! cok sanslisiniz özellikle 221 g ya da baska bir sorun cikacagini bilerek gidip onay almaniz hediye gibi gelmistir size, tebrik ederim 🙌 bu arada bu sitenin gercekten sihirli bir gücü var ve insanlara çok yardimci oluyor psikolojik sürec ve enerji acisindan, kolektif güc birligi de yükseliyor bilgili insanlara denk geldigimizde, kendini verip sürece odaklanmak ve bilgi toplamak yetiyor gercekten.

Y
      yeşim yıldırım

@sweetebru mahkemeden onayli orijinal belgeleri de gormek istiyorlar bildigim kadariyla gostermezseniz eksik belge sayiliyor. Bu konu hakkinda deneyimli kisiler daha ayrintili bilgi verebilirler.

Y
      yeşim yıldırım

@gokcesak tesekkur ederim sizin sureciniz de yaklasiyor su gibi aksin insallah 🙂

Y
      yeşim yıldırım