@Bircan Çok teşekkür ederim, dün adliyeden apostil yaptırdım, eşimde Amerika'da yine de tercüme ettirdi bir sorunla karşılaşmamak için. Evlilik cüzdanını da gönderdi çevirmene ama e-devletten aldığımızın yeterli olduğunu bilmiyordum.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
S
sweetebru tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
sweetebru tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Bircan Çok teşekkür ederim, dün adliyeden apostil yaptırdım, eşimde Amerika'da yine de tercüme ettirdi bir sorunla karşılaşmamak için. Evlilik cüzdanını da gönderdi çevirmene ama e-devletten aldığımızın yeterli olduğunu bilmiyordum.
-
Merhaba arkadaşlar, çok verimli bir sayfa olmuş. 2 gündür üşenmeden tüm deneyimlerinizi okumaya çalıştım. Biz de bugün başladık sürece, eşim Amerika vatandaşı ve Amerika'da yaşıyor. Umarım biz de en kısa sürede hallederiz. İkimizde daha önce evlenip boşandık ilk süreçde eşim benim adıma başvura yaparken mahkemeden onaylı belgeleri yüklemek gerekiyor mu? Yoksa görüşmeye giderken mi götürüyoruz. Şuan sadece e-devlet üzerinden ulaştığımız boşanma belgelerini yükledik.