hani biz kazanamadikta gidemedik , kazananlar icinde durdurulmus aklimi kaybedebilirdim uzucu olmus :D umarim en kisa zamanda dv basvurulari tekrardan acilir
-
RE: DV2027 Sohbet Odası
-
RE: 50 yaşından sonra ABD'de iş bulmak
vay be ben 27 yasindayim bu yastan sonra kazanicam da gidicem de kesin 33-35 diyordum ne yasta gidiyor insanlar
-
RE: DV2024 Sohbet Odası
DV 2023 Başvurusunu kıl payı kaçırdım :D keşke katılabilseydim ilk katılım hakkım olacaktı üniversite okuyorum diye son sene başvurayım dedim çıkar çıkmaz hemen gidemiyormuşuz zaten hahahah bilgisizlik :D , Bu sene DV2024'e başvurucam ilk defa hayırlısıyla çıkar :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu sene son başvurum olacak çekilişe...
vazgeçmeyin hocam :D bende tampa istiyoruz DV2024 Çıkarsa ikimize yoldaş oluruz ahahahahah
-
@celica hahahaha çaktırma kader ortağım :D bu sene olur belkiii :D
-
ah ah keske ciksada airforce a katilip ordanda guzel bir gelecek kursak
-
4 aralikta acilacak basvurular diye bir soylenti var acaba bir bilgisi olan var mi
-
@Hasan-Sevinç bari bekleyisimize deyse de green card bize ciksa hahaha
-
hani biz kazanamadikta gidemedik , kazananlar icinde durdurulmus aklimi kaybedebilirdim uzucu olmus :D umarim en kisa zamanda dv basvurulari tekrardan acilir
-
@Hasan-Sevinç bari bekleyisimize deyse de green card bize ciksa hahaha
-
4 aralikta acilacak basvurular diye bir soylenti var acaba bir bilgisi olan var mi
-
ah ah keske ciksada airforce a katilip ordanda guzel bir gelecek kursak
-
RE: 50 yaşından sonra ABD'de iş bulmak
vay be ben 27 yasindayim bu yastan sonra kazanicam da gidicem de kesin 33-35 diyordum ne yasta gidiyor insanlar
-
ilk seferim olacak bu yıl ailem bir türlü engel oldu bu sefer dinlemiyorum kimseyi umarım ilk seferde çıkıcak :))
-
@celica hahahaha çaktırma kader ortağım :D bu sene olur belkiii :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu sene son başvurum olacak çekilişe...
vazgeçmeyin hocam :D bende tampa istiyoruz DV2024 Çıkarsa ikimize yoldaş oluruz ahahahahah
-
DV 2023 Başvurusunu kıl payı kaçırdım :D keşke katılabilseydim ilk katılım hakkım olacaktı üniversite okuyorum diye son sene başvurayım dedim çıkar çıkmaz hemen gidemiyormuşuz zaten hahahah bilgisizlik :D , Bu sene DV2024'e başvurucam ilk defa hayırlısıyla çıkar :D