• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. zagatoff
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Z
    • Takip Edilenler 5
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 58
    • En İyi 34
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zagatoff

@zagatoff

60
    İtibar
    770
    Profil Görüntülemeleri
    58
    Takipçiler
    5
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

zagatoff Takip etme Takip Et

zagatoff tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

@vecihi

@captain DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@zagatoff DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@captain yazdan itibaren ekonomideki kötü gidişi farkettim dolar almadım ama paramı tl olarak biriktirmedim altın aldım .hepi topu 1000 dolarım var.yani altını bozdurunca o kadar oluyor.parayı tl olarak biriktirince enflasyon vb sebeplerden olduğu yerde eriyor.öğrenci halimle 1000 doları iyi biriktirdim.tabi bu para ile gitmem bababank a çökerim.hesabıma göre 400 500 tl arası kazançtayım.şimdi altın değilde nakit tl biriktirsem 400 500 tl daha az para olacaktı.çekiliş kazanırsam dolara çevirrim yoksa altına devam

kardeşim çaban takdire şayan.. Ben para biriktiridim ama ömrümden dahada önemlisi gençliğimden 12 yıl verdim ve elimde olan para belki amerikaya göre çok komik bir rakam..Araç degil amaç önemli bu gün buradaysan belli bir hedefin var demektir. Ben daha önceki postlarda da bahsettim GC çıkmasa bile gidecegim orda bir hayat kuracagım seninde böyle hedeflerin varsa vazgeçme uğraş hayat bir mücadele

1000 $ a en son greencard ücretini ödeyip uçak bileti kısmına kadar gelirim .bu forumdan 1 2 kişiye çıkıyormuş yüzde 99.5 gibi bir kısma çıkmayacak.genç ve bekar olduğum için evlilik yoluyla avrupa düşünürüm yüksek lisans yapabilirim.o yüzden çok takmıyorum.ailecek gitmek isteyenler var umarım onlara çıkar çünkü benim önümde başka fırsatlar var.yurtdışı imkanlarını erken farketmem iyi oldu.insanlar okuyor evleniyor 2 çocuk yapıyor sonra tr de yaşanmaz diyor bu durumdaki insanlara umarım gc çıkar çünkü işleri zor.ben bir genç olarak daha dirayetli olurum

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Z
      zagatoff

ben yirmi yaşındayım ilk ve son kez başvurdum.çıkarsa amerika da çok ezileceğimi biliyorum ama işimi iyi yaparsam karşılığını göreceğimi düşünüyorum.türkiyede biraz sahtekar olmak lazım rüşvet yalan rant gibi şeyler olmazsa rahat yüzü görmüyorsunuz.rekabet için sizinde sahtekar olmanız çalmanız lazım .yoksa iş hayatında tutunabileceğimi düşünmüyorum.
      bazen düşünüyorum insanlar ne için çalışıyor kazandığın paranın değeri yok.alım gücü çok düşük.elektrik su doğalgaz et benzin vb harcamaları karşılamak çok zor.ortadoğu ülkelerine gitsem yukarı yazdığım giderler çok daha ucuz olur diye düşünüyorum.türkiye de yaşamak için geçerli bir sebep bulamıyorum.tek bir sebep bile göremiyorum.ırak a git eti benzini ucuza alırsın belki elektirk de ucuzdur.bizim ülkede herşey pahalı insan emeği insan canı ucuz.ağır vergiler altında eziliyoruz.yurt dışında gelir vergisi var ama geri kalanlar uygun fiyatta.eminim biz türkiyede daha fazla vergi vermişizdir.
      ekonomik sebepleri geçelim siyasi sebepler var.bir ay sonrasını düşünemiyoruz.kafesteki tavşandan farkımız yok.
      bari toplumda insanların birbirne saygısı olsun o da yok.
      ailemiz için kardeşlerimiz için kalalım desek siyasi fikirlerinden faşistliklerinden yobazlıklarından yılmışım kimseyi görmek istemiyorum.siyaset aşırı derece hayatın içine girmiş durumda.insanı bunaltıyor.
      insanlar iştahla akşam haberlerini izliyor.şu şunu öldürdü buna tecavüz etti gasp terör sahtekarlıklar .ülkemiz git gide yozlaşıyor insanlar daha ahlaksız oluyor gibime geliyor.

Z
      zagatoff

20 yaş iyi şimdi çıksa iyi amelelik yaparım.amcamla konuşurken gidersen nea iş yabacan sen dedi dedim inşaat ta çalışırım garsonluk yaparım dedim sen bu kafayla çok sürünürsün dedi.muhafazakar çevrede iseniz yurtdışı deyince çok karşı çıkıyorlar.çevremdeki herkes karşı tek başıma savaş veriyorum.insanlar uçağın tekerine sarılıp gitmeye çalışıyor ceplerinde para yok ölümü göze alıyor ben bekar bir genç olarak göze almalıyım eğer gitmekten vazgeçersem korkaklık olur diye düşünüyorum.ama koskaca forumdan 1 2 kişiye çıkacağını duyunca üzüldüm

Z
      zagatoff

@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@arnblt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Geçen sene bu zamanlar (02 Mayıs) aynı heyecanı tatmış biri olarak Hepinize bol şanslar diliyorum. Umarım sizin için en iyisi olur.
      Henüz sıram gelmedi. Eli kulağında. Kazanınca uzuuuun bir süreç sizi bekliyor. Kazanan arkadaşlar hemen ani kararlar almasınlar. Etrafına çok da fazla duyurmasınlar. Ta ki vizeyi alıncaya kadar.
      Ben kazandığım zaman bir sene önce kazanan arkadaşım söyle dedi. "Bir forum sitesi var. (O zaman adı başkaydı) Orada @crazycells diye biri var. O bıkmadan usanmadan cevap veriyor sorulara." Hakikaten doğruymuş.
      Hepinize tekrar başarılar...

Alkışlar @crazycells üstada 👏🏻👏🏻👏🏻

benimde dikkatimi çekti tek tek sabırla bıkmadan usanmadan yazıyor çok sabırlı ve iyi birine benziyor bu adamı başbakan yapalım

Z
      zagatoff

kendim hariç 3 tane adanalı gördüm burada baya çokmuş 🙂

Z
      zagatoff
    • RE: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular

karavanda yaşamak istiyorum eve para gömmek çok gereksiz geliyor.çekme karavan olacak ve şortla karavanın önünde oturup bira içmek isterim.evlerin vergisi de çok galiba.beton yığınının içinde yaşamak üstüne evin vergisi içine eşya doldurması temizliği ne gerek var.konteynır evler de çok güzel geliyor bana.en önemlisi suç oranının düşük olduğu yer bulmak.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Z
      zagatoff

case no üzerinden tahmin mi yapıyorsunuz.hangi numara nın şansı daha yüksek oluyor

Z
      zagatoff

türkiye de dolar euro uçuşa geçti bugün bi çiftçi emmi sütü banka nın önünde yere döküp protesto etti 4 milyon suriyeli ülkede tüm sorunlar yetmezmiş gibi ekonomi iyice batacak işsizlik katlanarak artacak gibi duruyor.bu günler türkiye nin iyi günleri gibi çin gibi güney kore gibi olabilirdi ülkemiz ama parayı boş şeylere harcadık zor günler bekliyor gibi .tr de orta sınıf çok lükse alıştı boyunu aşacak işlere girişti onlar çok sarsılacak gibi.siyaseten zaten gerginiz üstüne ekonomik çöküş adeta kıvılcım gibi olur ne kadar çok gibi yazmışım

Z
      zagatoff

benim merak ettiğim gc kazanıp amerika ya gidip geri dönenler neden dönüyor

Z
      zagatoff

@likable arkdaşlar negatiflik yapmadı gerçekçi konuşuyorlar ben meraktan sordum zaten.
      aşırıya kaçmadan negatif olmak çok bişe kaybettirmez çıkarsa süpriz olur çıkmazsa olağan hayatına devam edersin.bazı arkadaşlar aşırı kaptırdı kendini çıkmayınca baya üzülürler

Z
      zagatoff

zagatoff tarafından gönderilen son iletiler

@yekta mayıs gibi sonuçlar açıklanıyordu galiba iyi ya başvurup şansımmızı deneyelim

Z
      zagatoff

arkadaşlar merhaba dv2020 başvurusu ne zaman

Z
      zagatoff

@hsndmn DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Diyeceğim başka birşey kalmadı kardeşim. Kazanan arkadaşlara yeni hayatında bol şans dilerim. Benim gibi umutlu bir şekilde bekleyen günü gününe şafak sayan açıklanma öncesi gece uyuyamayan çok kardeşim var burada. Hepsi adına çok üzüldüm. Ekim ayında DV2020 de görüşmek üzere.

ben bidaha başvurmam avrupa dan sevgili yapmaya çalışırım daha iyi olur.gc hayal kurduruyor sonra çıkmayınca hepsi çöpzaten almanca çalışıyordum şimdi tekrar başlarım.hani alkol alırsın rahatlarsın sonra etkisi geçince herşey daha kötü olurya bu lanet çekiliş öyle bişe.insanı deli ederavrupa da yüksek lisansa uğraşırım diil okuluna gitmeyi düşünüyorum.avrupa da daha net düşünüyorsun boşyere umutlanmuyorsun.amerika hayallerime yazık.avrupadan çok evlenenen insan tanıyorum.olmon kozloro seni bekloyor diyorlar harbi bi almanla evlenmek türk kızıyla evlenmekten daha kolay.saygılılar ve elimi sallasam ellisi modunda gezmiyorlar.genç bekar arkadaşlar buna uğraşsın gc hayali kurmaktan daha gerçekci

Z
      zagatoff

@yekta DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Şuan ekşide baya bi kazanan görünüyor .

yok abi nerde hep yalan dolan

Z
      zagatoff

@mtncnr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@nuhkan34 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

çıkmadı 😃

walla ben kendi numaramın sonucunu görünce böyle oldum.

türkiye de iş ararken ben

Z
      zagatoff

@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Şimdi bakıyorum yazacağım

çıkmayacak gibi düşün çıkarsa süpriz olsun

Z
      zagatoff

türkiye de güzel aslında napalım.trump kaldırmaydı hayal kurardım hayaller bile bitti

Z
      zagatoff

1 kişiye çıksın hadi gidecem

Z
      zagatoff

bu forumda hesap siliniyor mu

Z
      zagatoff

AMERİKA DEFTERİ kapandı trump zaten kaldıracak bidaha başvursam bile kabul edilmem artık avrupa dönüyorum

Z
      zagatoff