Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @metert merhaba Teşekkürler bilgiler için bu videoda boyle birsey rastladim ben yeni farkettim kesin bilgimi bu çocuklar ufak olduğu için ilk etapta esimden once gitmeyi düşünmüştüm videoda bu avukat benzer sekilde gidebilinir diyor


  • 22bin case number


  • @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    1: eşime green card çıktı ilk ben gidip sonradan kendisi gelse nasil olur.

    Selamlar,

    Kime çıktıysa ilk girişte onun olması şart. Eşinize çıkmışken siz gidemezsiniz o gelmediği sürece

    Paranızı TL olarak gösterebilirsiniz. 4 kişilik bir aile olduğunuzu göz önüne alırsak 30 bin dolar karşılığı TL olmalı gibi. Yani bugünkü kurla yaklaşık 180 bin TL yapıyor. Tapu ve ruhsat da gösterebiliyorsunuz

    DS260 formunu göndermek için zamanınızı biraz siz seçiyorsunuz ne kadar erken yollarsanız Case Number'a göre o kadar çabuk sıra gelir.. 2019EU diye başlayan case number nerelerde? sonu 3-4-5-6 haneli kaçlarda bunu söylerseniz daha aydınlatıcı olur.

    Çocuklarınız size bir engel değil sonuçta yeni bir hayata başlıyorsunuz orada onlar da bu süreci yaşayacaklar. Neyi sorduğunuzu çok anlayamadım.


  • @mustapha haklısın öyle diyor sanırım bugüne kadar hep "asıl talihli" girmeli diye bildik. Şimdi benim de kafam karıştı mikrofonu @crazycells 'e uzatıyoruz o halde 🙂


  • @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    herkeze merhablar ilk yazim 2019 green card talihlisi eşim size sorularim olucak.karar verememistik green card için nihayetinde bugün karar aldik gidicez sorularimi bilen arkadaslar yanitlar minnettar kalacağım.
    1: eşime green card çıktı ilk ben gidip sonradan kendisi gelse nasil olur.
    2: hesapta dolar kuru yuzunden tl gostersek olurmu.olursa nekadar tl olmali
    3: ds260forumunu gondermedik pasaport 20gune randevu veriyor son ds260 gonderme tarihi nezaman
    4: 2cocugum var biri 1 aylik ve 2.5yaslarinda çocuklarım fikirlerinizi almak istiyorum maddi durum suan cokda iyi değil

    Biletletin daha ucuz oldugu aylarda dordunuz birlikte amerikaya girersiniz (yaz donemi ve yilbasi pahali). Gidis-donus biletle tek yon bilet hemen hemen ayni fiyat diye dusunun. 2 yasindan kucuk cocuklara indirimli bilet aliyorsunuz. Sanirim $2000'in altinda toplam bilet maliyeti olur.

    Esiniz ve cocuklar 2 hafta sonra turkiyeye geri doner. Siz is bulup duzeni oturtunca 9 ay sonra sizin yaniniza sorunsuz gelirler.

    Esiniz ve cocuklarla birlikte ucuz bir otelde iki hafta kalirsiniz. Kisi basi degil, oda icin sabit fiyat oduyorsunuz, ucretsiz bebek yatagi odaya isteyebiliyorsunuz. Yeme icme otel dahil 2 hafta $1500 masrafiniz olur. ( extended stay america gibi otellerde odalarda mutfak var, gecelik oda ucreti 50-100 dolar arasi degisir yerine gore, indirimli sitelerden $50' a diye hesapladim)

    Toplu ulasimin iyi oldugu bir sehire gidersiniz. Araba kiralamak zorunda kalmazsiniz. Philadelphia o acidan iyiydi mesela. Ucuz otel bukmak mumkun ve metro ile pekcok yere gidilebiliyor.

  • ⭐⭐

    @mustapha ilk önce eşiniz girecek. Bu vizedede yazıyor zaten.
    En az 20 k para yada varlık göstermeniz gerekir.
    DS260 ı muhtemel mülakat tarihinden en az 3 ay önce gönderin. Sizin Haziran gibi gelir sıranız. DS 260 ı önce göndermeniz size hiç bir öncelik tanımaz.
    Son olarak da mülakata tüm aile gidin sonradan onları aldırmanız çok zor olur, özellikle eşinizi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @metert merhaba Teşekkürler bilgiler için bu videoda boyle birsey rastladim ben yeni farkettim kesin bilgimi bu çocuklar ufak olduğu için ilk etapta esimden once gitmeyi düşünmüştüm videoda bu avukat benzer sekilde gidebilinir diyor

    Maalesef video'daki bilgiler dogru degil. Lutfen dogru olduguna emin olmadiginiz bilgileri foruma kaynak vererek aktarmayin. Maalesef internetteki butun yanlis veya guncel olmayan bilgileri duzeltmeye hicbirimizin vakti yetmez.

    DV2 vizelerinin ustunde, "valid only if accompanied or follow to join spouse" diye yazar, bu ancak DV1 sahibi talihliyle ya da ondan sonra girebilecegi anlamina geliyor. Bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @metert DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @mustapha
    1-esas talihli giriş yapmadan diğer talihli tek başına giriş yapamaz
    2-istenilen doların tl karşılığı olabilir yada amerikadan size sponsorluk yapabilecek biri yada tapuda olabilir.şuan esas talihli 14 bin sonraki her talihli için +4k isteniyor sizin durumunuzda 26 bin dolar lazım.buda bugünün kuruyla 150 bin tlye denk geliyor .önemli nokta şu siz bu parayı bi şekilde toplayıp konsolosa gösterseniz bile amerikada nakit paraya çok ihtiyacınız olacak.
    3.case num beriniz nedir? son gönderim tarihi diye bir şey yok . ama en geç aralık ayınbda doldurursanız iyi our.

    ilk kisi 10.000 , diger aile uyeleri +4000 olacak sayin @metert
    su an icin forum tavsiyesi o yonde ama tabii ki ne kadar cok birikimle giderseniz, baslangici o kadar rahat yaparsiniz, bunu da belirtmek lazim.


  • arkadaşlar hepinize teşekkürler bilgiler için.


  • arkadaşlar merhaba dv2020 başvurusu ne zaman


  • @zagatoff ekimin ortalarında


  • @yekta mayıs gibi sonuçlar açıklanıyordu galiba iyi ya başvurup şansımmızı deneyelim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zagatoff DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    arkadaşlar merhaba dv2020 başvurusu ne zaman

    henuz resmi aciklama yapilmadi, yapildiginda forumun tepesine uyari koyacagim zaten, gozden kacirmazsiniz 🙂


  • Arkadaslar isyerimin adresi yakin zamanda degisiyor. Isyeri adres degisikligi bildirilmesi zorunlu olur mu ? Ds 260 da degisiklik gerekir mi ?


  • @panda33 Hayır gerek yok.


  • Arkadaşlar şu anda Ekim ayı için 2000 kişi açıklandıktan sonra randevu tarihlerinin mail adresimize düşmesini bekliyoruz, değil mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @memetdinc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar şu anda Ekim ayı için 2000 kişi açıklandıktan sonra randevu tarihlerinin mail adresimize düşmesini bekliyoruz, değil mi?

    hayir, randevu tarihinizi dvlottery sitesindeki sayfanizdan ogreniyorsunuz. Gelen email'de sadece dvlottery sayfanizda bir guncelleme yapildigi ve kontrol etmeniz gerektigi yaziyor.


  • @crazycells teşekkür ederim


  • arkadaşlar herkese selamlar, ben 1 eylülden itibaren 5 aylığına erasmus'ta olacağım, şubat ayının başı gibi türkiye'ye döneceğim. case number 20.000'lerde. başvuru formunu ne zaman doldurmalıyım? geldikten sonra şubat 2019 gibi doldursam geç kalır mıyım acaba? akrabam sponsor olacak, tüm sürece şubattan sonra başlayacağım, geç kalır mıyım? şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi şanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @harun-can-akengin DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    arkadaşlar herkese selamlar, ben 1 eylülden itibaren 5 aylığına erasmus'ta olacağım, şubat ayının başı gibi türkiye'ye döneceğim. case number 20.000'lerde. başvuru formunu ne zaman doldurmalıyım? geldikten sonra şubat 2019 gibi doldursam geç kalır mıyım acaba? akrabam sponsor olacak, tüm sürece şubattan sonra başlayacağım, geç kalır mıyım? şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi şanslar.

    Numaraniz buyuk ihtimal Subat'a kadar aktif olmayacak. O nedenle simdiden doldurup da gonderebilirsiniz. Eger her sey ben TR'ye dondukten sonra baslasin kesinlikle diyorsaniz Subat ayinda gonderebilirsiniz, bir sorun olmaz.

    Sponsorluk islemleri icin su konuyu inceleyebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum