Selamlar ! Ben Almanya'da doğudum(1999) ve 6 yasındayken ailemle turkiye ye tasindik. Alman vatandasi degilim hic bi zaman da olmadim. ben simdi almanya ya mi gitcem vize isleri icin?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Onur Artoriasoğlu
@Onur Artoriasoğlu
Onur Artoriasoğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Onur Artoriasoğlu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
ben ilk defa basvuracagim bakalim
-
@omerta bende ilk defa basvuracagim ve almanya kontenjanindan yapcagim sansim biraz daha yuksek bakalim insallah
-
Selamlar ! Ben Almanya'da doğudum(1999) ve 6 yasındayken ailemle turkiye ye tasindik. Alman vatandasi degilim hic bi zaman da olmadim. ben simdi almanya ya mi gitcem vize isleri icin?
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı