@meke IV Ankara dediginiz konsoloslugun icindeki unit ten bahsediyorsunuz, kendiniz gidip evrak birakamazsiniz. Oncesinde yazdigim gibi, bizim sadece pasaportlarimiz istendi ve VFS Ankara subesinden randevusuz birakabildik sorunsuz. Sadece bizden pasaportlarimizin istendigi emailin ciktisini istediler. Sizin durumunuzda size eksik belge icin verdikleri kagida bir bakin herhangi bir yonlendirme var mi, yoksa eksik belgeniz ve randevuda verilen eksik belge ibareli kagitla VFS Ankara ya da Istanbul’a birakabilirsiniz. Dedigim gibi, biz randevusuz kolayca biraktik. Vfs belgenizi biraktiginizin ertesi gunu konsolosluga iletiyor.
Vfs den birakamam derseniz PTT ile gonderim yapmis olanlar var ulastirabilmisler. Burada sizin kuryelere guveniniz, calisma durumunuz hangisi sizin icin uygunsa onu yaparsiniz. Ptt ya da baska bi kuryeyle gonderceksiniz evrak zarfinin ustune konsoloslugun adresini dogru yazdiginizdan emin olun, garanti olsun diye IV Unit’e diye bir ibare de ekleyebilirsiniz.
Ben garanti olsun diye konsoloslugun bana attigi emaildeki adresleri kullanin diye asagiya ekliyorum gelen emaili direkt. Daha yeni bu konuda islem yaptigim icin yardimci olmusumdur umarim.
———-
Dear Sir/Madam,
You may send us your passports for further processing.
Please be informed that you may send your passports through our new vendor, VFS from their office at the following addresses:
VFS GLOBAL- Visa Application Center Istanbul - Astoria Business Center, Floor: B1, Unit: M40, Esentepe, Şişli 3400
VFS GLOBAL- Visa Application Center Ankara - Mahall Ankara A Blok No: 11 Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bul. No: 274 Çankaya, Ankara
If you want to send your documents via courier, our address is:
Embassy of the United States of America
1480 Sokak No. 1 Çukurambar Mahallesi 06530 Çankaya, Ankara (ATTN: Immigrant Visa Unit).
Sincerely,
Consular Section
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy, Ankara