Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Work and Travel Üniversite Kayıt Dondurma Problemi

• Merhaba arkadaşlar, ben üniversite 1.sınıfı bitirdim ve 2.sınıfa başlamadan kayıt dondurdum şu an kaydım 1.5 dönemdir donuk durumda bu dönemde gitmemeyi düşünüyorum, çalışıp para biriktirmek için, bu durum seneye Work and Travel vize başvurusunda bir sıkıntı yaratır mı. Üniversite ortalamam 2.00. Kayıt dondurmanın vize almakta bir etkisi olur mu? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• Up. Bilgisi olan aydınlatabilir mı?

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    2 İleti
    254 Bakış
    W
    @Görkem-Şendil normalde ABD vizesine sahip olanlar bazı ülkelerin transit vizelerinden muaf ancak sizin durumunuz sadece ABD sınırları içinde geçerli olan bi durum. Yani siz bu vizeyle transit aktarma yapmak isterseniz muhtemelen uçuş görevlileri uçağa binmenize izin vermeyebilir. En detaylı bilgiyi havayolu şirketinden alabilirsiniz deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz :) zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi

Work and Travel (WAT) Programı
    27
    4 Oy
    27 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Muratba_, içinde söyledi: WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi @crazycells merhaba, peki ben de 2017 ve 2019 wat yaptığım için 180 günü geçecek şekilde kalmıştım. Dolayısıyla Covid 19 yardımını için resident sayılabilir miyim ? Düşünceni nedir ? Çünkü parayı Türkiye dönünce kullandım. Tam bilemiyorum maalesef ama tahmin edebileceginiz gibi ABD kongresinin bu yasayi gecirmesinin amaci ABD'de yasayan insanlarin hayatini kolaylastirmak idi :) ABD'de gecmiste yasamis ama sonra yurtdisinda yasamina devam eden kisilerin degil... Fakat IRS'in bu problemi -cozecekse bile- yakin zamanda cozebilecegini sanmiyorum.
  • ( J ) Değişim Programı Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) j1 vizesi j vizesi ogrenci vizesi
    421
    0 Oy
    421 İleti
    29k Bakış
    Ö
    merhaba yakın zamanda j1 vizesi alıp administrative processing den geçen var mı? sosyal medya taraması ortalama kaç gün sürüyor? Tecrübesi olanlar cevap verebilirse çok memnun olurum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k