Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Work and Travel Üniversite Kayıt Dondurma Problemi

• Merhaba arkadaşlar, ben üniversite 1.sınıfı bitirdim ve 2.sınıfa başlamadan kayıt dondurdum şu an kaydım 1.5 dönemdir donuk durumda bu dönemde gitmemeyi düşünüyorum, çalışıp para biriktirmek için, bu durum seneye Work and Travel vize başvurusunda bir sıkıntı yaratır mı. Üniversite ortalamam 2.00. Kayıt dondurmanın vize almakta bir etkisi olur mu? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• Up. Bilgisi olan aydınlatabilir mı?

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    2 İleti
    253 Bakış
    W
    @Görkem-Şendil normalde ABD vizesine sahip olanlar bazı ülkelerin transit vizelerinden muaf ancak sizin durumunuz sadece ABD sınırları içinde geçerli olan bi durum. Yani siz bu vizeyle transit aktarma yapmak isterseniz muhtemelen uçuş görevlileri uçağa binmenize izin vermeyebilir. En detaylı bilgiyi havayolu şirketinden alabilirsiniz deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
  • 1 Oy
    3 İleti
    561 Bakış
    crazycellsC
    @adiriker, içinde söyledi: J1 vizesi staj programları için kurulmuş ajanslar Merhabalar J1 vizesi için piyasada bir sürü ajans var. Bu ajanslar 3500-5000$ arasında fiyat talep ediyorlar. Bu ajanslar olmadan bütün işimizi kendimiz yapabilir miyiz, işimizi kendimiz bulduğumuz taktirde bu ajansların katkısı bize ne oluyor. Çok teşekkürler şimdiden Isinizi kendiniz de yapabilirsiniz, burada onemli olan sizi kabul edecek bir staj yeri bulabilmek. Ajanslarin bir kismi hem size bu yerleri bulmakta yardimci oluyor, hem de cogunlugu sonrasindaki vize islemlerini halletmekte yardimci oluyor. Ama gerekli degiller... Sadece isinizi kolaylastiriyorlar. Kendiniz de stajyerlik icin bir sponsor bulup, daha sonra J1 islemlerini araci kurumlar uzerinden (ajanslardan bahsetmiyorum) vizenizi alabilirsiniz. Bilgi icin su basligi da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/5088/j1-vizesi-staj-programı-için-hangi-kurumlar-sponsor-olabillir/
  • 2022 J1 - Work And Travel (WAT) Programı

Work and Travel (WAT) Programı
    8
    1 Oy
    8 İleti
    948 Bakış
    Özcan DemirÖ
    Selamlar herkese Internship programına başvurdum evraklarımı vs. hazırladım iş başvurumu yaptım. Danışmanlık şuanda WAT programı yüzünden konsolosluğun çok yoğun olduğunu ve en erken vize randevu tarihinin 2023 Mart ayı olduğunu söyledi bu doğru mu yakın zamanda böyle birşey duydunuz mu ? Ankaradaki konsoloslukta'da aynı durum geçerli mi ? Süreçle ilgili tavsiyelerinize ve önerilerinize minnettar olurum. İyi forumlar.
  • Work And Travel (J1) ile ABD'ye gidip orada kalma yollari

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    36
    0 Oy
    36 İleti
    22k Bakış
    Batuhan Barutcu 0B
    Merhaba, Work and Travel sonrası Amerikada statü değişikliği ile kalmaya devam edenler ve bir şekilde green card alabilenlerin Türkiye'deki Üniversitelerine ne oluyor. Diyelim ki green card alamadık bu sefer Türkiye'deki üniversite hakkımız yanar mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k