DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar merhaba, youtube ve instegramda o kadar kirli bilgi varki, o yüzden değerli yorumlarınıza ihtiyaç duydum. 2 defa Abd f1 vizesi reddinden sonra dil eğitiminin rotasını ingiltere taraflarına çevirdim. İngiltereyi ve vizesini araştırıyorum. Turist vizesini eğitim vizesğne çevirme gibi birşey yapabilir miyim diye bakınıyorum.

    Sorum şu: İngiltere'ye 6 aylık bir turist vizesi almak istiyorum. Bu vize ile ingilizxe sil eğitimi alanilir miyim. Şunu sormuyorum, turist vizesinin verdiği geçici oturum kadar bir dil kursuna kayıt yapabilirim bunu biliyorum. Ben ingiltere de bulunduğum sürede öğrenci statüsünde, dil öğrenimi aldığımın belli olması gerekir. Bir sonraki vize talebinde farklı değerlendirilmek istemiyorum. Orada geçici çalıştığımı felan düşünmemeliler. Dünya gezmeye değer, ingiltereye bir daha yolum düşebilir 🤗

    Ayrıca ingilterenin başvuruları didik didik ysptığı söyleniyor. Konı hakkında bilgisi olan arkadaşlar, ingiltere turist vizesinde olan püf noktaları aktarırsa sevinirim.


  • Selamlar, hevesini kırmak istemem ama bence amerika vizesi almak ingiltere vizesi almaktan daha kolaydır.
    Daha önce ingiltere dil eğitimi için manchester'da bir dil okulu ile anlaşıp kabul adım. Fakat vizeden red almıştım, her ne kadar red almamda benim de büyük bir payım bulunsa da ingiltere genel olarak vize konusunda çok katı. Daha önce onay aldığın vize var mı?


  • Şengen olarak Yunanistan, Hollanda ve İspanya. Kuzey Amerikadan Kanada vizem var. Abd f1 den 2 red yedim :)) Balkan ülkelerini frlan gezdim yani. Avrupa da çok şehir gezdim. Aynı çalıştığım bankada bir arkadaşım ingiltere turist vizesi aldı. Ama o bana göre daha fazla vize alan ve daha fazla seyehat eden birisi...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

257
Çevrimiçi

41.5k
Kullanıcı

4.4k
Konu

429.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum