EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@tufank çok teşekkürler Tufan Bey
-

yukaridaki sekilde bir guncelleme olmus ama ne zaman olmus takip edemedim. daha onceden bu su sekildeydi;

yabanci forumlarda may 2023 dosyalarinin onaylandigini biliyorum ama diger kisimlar hakkinda bilgim yok.
-
@btek14 evet ben de takip ettim sadece Analyst review May 2023 olmuş. Diğer tüm bilgiler hatalı ya da güncel değil. Average processing times tablosu bile hala March 2024 ü gösteriyor. Geçen aydan beri düzeltmediler :)
-
@tufank hayatimdaki amaclardan ikisi bu siteyi guncelleyen ile tanisip sohbet etmek digeri de USCIS'de ise girmek.
-
@btek14 :) memurlar yoğun ve stresli çalışma şartlarından şikayetçi. Bazı isyan mesajları okuyorum yabancı kaynaklardan. Yeterli kalifiye eleman yok ve yoğun tempoda çalışıyorlarmış. Şu siteyi düzenleyen kişiyi geçtim acaba hiç bakıp denetleyen biri yok mu.. iyice salmış durumdalar.
-
@tufank orda bir turk olsa surekli laf sokar bir sekilde bunu dert ederdi :) yapamiyosan birak matt efendi diye.
sartlar agir olabilir bir sey diyemem ama tersi yonde hikayeler de mevcut. ne diyelim, sikinti, cekene zor.
-
@btek14 Buradaki memurları görünce SGK memurlarımız aklıma geliyor, umarım hepsi hakkını helal eder benden yana varsa helal olsun, büyük iş yapıyorlarmış.
-
Nisan 2024 Vize İstatistikleri ( konsolosluklarda basılan vize sayıları):
Toplam vize sayısı:
- EB3 Other Workers ( EW ) : 527
- EB3 Professional & Skilled ( E3 ) : 1237
Ankara'da basılan vize sayısı:
- EW: 10
- E3: 10
TR vatandaşlarının aldıkları vize sayısı:
- EW: 8
- E3: 8
EW kategorisinde en çok vize basan 3 konsolosluk:
- Manila / Filipingler: 128
- Ciudad Juarez / Meksika: 112
- Ho Chi Minh City / Vietnam: 51
-
@tufank O sessiz kahramanlar nerelerdeler acaba :) Arkadaş hiç değilse bir kaç taneniz çıkın deneyim paylaşın :)
-
@Riethian sessiz sedasız gidenler :) biz gidene kadar birkaç deneyim yakalarız umarım.
-
@tufank excelde yer alan ekibin deneyimlerine tanık olabileceğiz en azından. Buna da şükür :) vizelerini almış bir-iki kişi ile iletişim kurulabilseydi çok iyi olurdu ama gerçekten.
-
@berkibirdinc bu sessizlik okuyacağımız ilk deneyimin @tufank beyin olacağını gösteriyor sanki :)
-
@charlotte heyecan ve umutla bekliyoruz :)

-
@tufank umarım TR konsolosluğunda artarak devam eder bu vize onayları.4-5 ortalamadan 10 lara çıktık. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@berkibirdinc Şu anda bir tek örnek @ormancı arkadaşımız var vizesini alan.
-
@EasternStar simdi bir yorum yapsam daha kendileriyle isimin bitmedigi aklima gelir :) hepsi bas tacimiz iyi ki varlar :)
-

admin update yapti ama sureleri ayni birakti. 387 gun sabit kaldi.
-
@btek14 oynuyor öyle bence, arada canı sıkıldıkça ufak dokunuşlar yapıyor :)
-
@tufank kesin burayi takip ediyor :)
-
Vize bülteni normalde ayın 7-8 fark etmeksizin açıklanıyordu bir ilerleme olmadığı için acaba bu ay bir ilerleme mi var ?? :thinking_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum