Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

"Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" problemi

• @samed1818 ikinci vize gorusmeniz nasil gecti acaba? Konsolosluktaki gorevli bahsettiginiz konu hakkinda bir yorum yapti mi?
    Umarim bu defa olumludur

• İstanbul için "seçilen lokasyon için randevu yok" olarak gösteriyor, Ankara için ise Temmuz 2025'te tarihler var.

Deneyen diğer arkadaşlarda da öyle mi?

Günler oldu bir tane tarih göremedim İstanbul için.

• @kaanvercetti Eger onaylanırsa pasaportunuz yazdiginiz otel adresine mi teslim ediliyor? Nereden teslim aldınız?

• Arkadaşlar merhaba

en dün DS-160 formumun koduyla birlikte kayıt olup tarih seçmek istedim J1 vizesi ile. Fakat sistem benden ödeme için kredi kartı bilgilerimi istediğinde SWT seçeneğini seçmeyi unuttuğumu fark ettim ve geri dönerek bu seçeneği düzelttim.

Tekrardan ilerlemeye geçtiğimde "Vize ücretini öde" sekmesinden ödeme sekmesine ulaştım. Burada da çok kez kontrol etmeme rağmen (panik haliyle ilk 1-3 saat sürekli kontrol yaptım ve sanırım sistem engel attı) ödeme yapmamı gerektiren bir ekran çıkmadı ve iki konsoloslukta da uygun randevu görünmüyordu. Fakat insanların randevu tarihi seçebildiğini görünce teknik bir problem midir diye size ulaşmak istedim.

Şu an gün içinde düzenli aralıklarla kontrol ediyorum ve randevu bilgisine, ödeme ekranına ulaşamıyorum. Ödeme yapamadım ve uygun randevu yok diyor her saat başı kontrol ediyorum ama çok zor hiç yok. Şu an nisanın dokuzu ve mayısın 22'sinde Amerika'da olmam gerekiyor. Sizce imkanı var mı bunun?

Benzer Başlıklar

• Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1k
    3 Oy
    1k İleti
    70k Bakış
    ATS16A
    @Akin-Z https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/step-2#how-to-apply-for-non-immigrant-visa
  • 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    56k Bakış
    N
    Merhaba kızım için ds 160 formunu doldurdum. Ancak vize ücretim 1 yılı geçtiği için yanmış olsa da haftaya ankarada randevum var . Tekrar hem kendime hem kızıma vize ücreti yatırmak istiyorum. Ancak ais hesabım aktif görünmüyor. Kızıma yeni hesap açıp mı yatırmalıyım. Ya da kendime nasıl vize ücreti yatıracağım yeni hesap açarsam randevum iptal olur yeni randevu gerekir diye bir yorum okumuştum Acil yardımcı olacak varsa çok sevinirim
  • Davet Mektubu Örnekleri

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    53
    3 Oy
    53 İleti
    25k Bakış
    SerappS
    @Erkan-Erden, içinde söyledi: Davet Mektubu Örnekleri ABD B1/B2 turist vizesi için mülakatım var. 19-26 Şubat 2027 arasında 7 günlük California gezisi planlıyorum; ilk 3 gece Redding’de Green Card sahibi arkadaşımda, son 4 gece Los Angeles’ta otelde kalacağım. Masraflarımı kendim karşılayacağım, arkadaşım sadece konaklama sağlayacak. DS-160’ta arkadaşımın adresi ve bilgileri yazılı. Sizce arkadaşımın kısa bir invitation/accommodation letter yazması iyi olur mu, yoksa Green Card sahibi arkadaşta kalacağımı ayrıca belgelemek gereksiz dikkat çeker mi? Bu mesajı ve verilen cevapları okumanız faydalı olabilir: https://yesilkartforum.com/forum/post/536964
  • 7 Oy
    14k İleti
    1m Bakış
    SerappS
    @hamitt25 said: Merhaba arkadaşlar, daha önce forumda konuşulmuş olabilir tekrara düşüyorsam kusura bakmayınız. "Have you made specific travel plans?" bu soruya ne cevap vermemiz gerekir, biliyorsunuz ki konsolosluk "vizeniz onaylanmadan uçak bileti satın almayın" diyor, yes dediğimde ise kesin olarak varış tarihi, varış şehri gibi kesin bilgiler istiyor. no dediğimde ise tahmini bilgiler istiyor. özetle ne cevap vereceğim konusunda tereddütte kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar. Eğer belirli bir planınız yoksa hayır deyip mülakat tarihinden sonraki bir tarihi gidiş tarihi olarak yazmanız, kalış süresine de örneğin 2 hafta yazmanız yeterli olur. Kalacak yer olarak bir yakınınızın ev adresi veya otel adı girebilirsiniz. Uçak bileti elbette almanız gerekmiyor. Diğer konularda takıldığınız bir yer olursa: https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1621235730986-ds160-formu-doldurma.pdf
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k