Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• Merhaba bilgi sahibi arkadaşlar cevaplaya bilir mi?
    Benim bir oğlum var. Olurda greencard çıkarsa düzen kuruna kadar oğlumu götürmemeye karar verirsem vize mülakatına girmesi gerekir mi?
    Yani sağlık raporu vize ücreti ve vize sonrası 6 ay içinde abdye giriş falan yapmak zorunda mı oda. Yoksa düzenimi kurup onu sonradan yanıma alıp tüm bu işlemleri yanıma alacağım zaman yapabilir miyim?

• @feriha sağlık raporu 6 ay geçerli, 6 ay içerisinde ABD giriş yapılmazsa tekrar sağlık raporu almanız gerekir. Talihli kim ise o ilk girecek şekilde bu süreçte ülkeye giriş yapılmalı, verilen süre içerisinde giriş yapmayan kimse GC hakkını kaybetmiş olacaktır.

• @feriha önce bir çıksın, sonra düşünürsünüz.

Sorunuza cevap olarak, oğlunuza vize almadan giderseniz, yanınıza aldırmanız için vatandaşlığınızı beklemeniz gerekecek, yani 5 sene, + 1-1.5 sene de prosedürü. Bu süreçte oğlan 21 yaşını geçerse, geçmiş olsun…

• @erenotti anladım. Oğlum 11 yaşında henüz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@feriha DV2025 veya sonraki yılların kazananı olursanız, sağlık kontrolü & mülakat sürecinizi birlikte devam ettirin çocuğunuz ile ve başarılı sonuçlanırsa vizelerinizi birlikte alın.

Siz ve çocuğunuz sağlık muayenesi tarihi itibariyle ilk 6 ay içerisinde birlikte ABD’ye giriş çıkış yapması gerekiyor SSN ve green card basım sürecinin başlaması için, verilen bu göçmen vizenin geçerlilik süresi 6 ay.

Daha sonraki süreç için bu forumun “Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri” başlığınızı okumanızı tavsiye ederim, çocukların eğitimi devam ettiği için 6 aydan daha fazla ABD dışında kalmaları ile ilgili daha ılımlı yaklaştıklarına dair deneyimler vardı forumda. Tabii yine son takdir ABD pasaport kontrolündeki CBP memuruna ait. Bol şans 🍀

• @Ömer-4 mart ayı bitti nisana kaldı ankara boş geçmezse

• @kingoftheworld
    Keşke geçmese ama görünen, geçtiği yönünde. Umutlar nisan'a kaldı.

• İleri tarihe uçak bileti alan var mıdır acaba? Haziran-Temmuz a

• @sevgilisena merhaba 26 haziran tarihine thy houston bileti aldım.

• @yusufalak nisan ayı inşallah ankara bizi unutmaz 6000 case mülakat verir inşallah

• @kamile Direkt uçuş THY mi aldınız yoksa aktarmalı mı ?

• @kamile THY ile yazmışsınız kusura bakmayın gözümden kaçmış :) iyi uçuşlar şimdiden

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• mrb ben dosya taşımak istiyorum. bunun için ülkelerin konsolosluklarına mail gönderiyorum ama çoğu konsolosluk visa navigatore yönlendiriyor. bu konu hakkında bir bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

• @tanergokce öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Daha sonra navigatörün sizi yönlendirdiği gibi ilerleyip en son verilen adrese mailinizi atınız. Immigrant // ... // ....@gov. gibi.

• Merhabalar, St Louise şehrine gidecek olan veya orada yaşayan biri var mı acaba?

• Herkese iyi bayramlar. Umarım gönlünde olan herkes önümüzdeki bayramı bir kaç bin kilometre uzaklıkta gurbette veya oradan ziyarete gelmiş biri olarak geçirir. :)

• Herkese iyi bayramlar - bu sene sıra numaraları geçen seneye göre yavaş ilerliyor - 2024 talihlisiyim ve dubai'de yaşıyorum - sıra numaram 24k ve current olursa mülakatım abu dhabi'de olacak - ama abu dhabi konsoloslugu da ankara gibi iranlıları alıyor ve bu yüzden yavaş diye duydum - tecrübesi olan var mı?
    abu dhabi konsoloslugunun gectıgımız ay sıra numarası olarak en son kaçtakileri mülakata cagırdıgını gorebılır mıyım?

• ⭐⭐

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Huzur, mutluluk, sağlık ve bereket sizinle olsun inşallah.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k