Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @canym merhaba aynı sorun şu an bende de var siz sorunu nasıl hallettiniz açıklar mısınız

• Yasaklı

benim tecilim 2031 aralık ayında bitiyor. green card sahibi olduğumda, yoklama kaçağı gözüktüğümde türk konsolosluğuna gidip askerliğimi tecil etme hakkım oluyor mu?

• @salihcak0 greencard sahibi oldugunuzda yurtdisinda kalici calisma ve oturum izniniz oldugu icin dovizli askerlik yapabiliyorsunuz tecil etmeye gerek kalmadan bedeli neyse verip askerlikten muaf olabiilirsiniz

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba öncelikle ankaradan cr1 vize mülakat randevuzu beklemeteyim fakat okulumdan ötürü tecilim tehlikede şu an da kayıt yenileme yapamıyorum çünkü öğrenim sürem doldu bunun için herhangi bir öneride bulunacak arkadaşlar olursa sevinirim mülakatım tehlikeye girer mi
    Ve ülkeden çıkışım aynı zamanda lütfen geri dönüşlerinizi bekliyorum 🙏🏼

Benzer Başlıklar

• 50
  • 5
  • 5
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |