Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sezen Wellesley’de benim oturdugum apartment complex de 1bedroom daireyi $1850’dan kiraladilar gectigimiz hafta. 2bedroom dairelerde var ama şu an boş yok diye biliyorum, o yüzden güncel fiyat hakkında bilgim yok.

• ⭐⭐⭐⭐

Boston, tarihi binaları, düzenli trafiği ve saygılı insanlarıyla gerçekten çok sevdiğim bir şehir. Ancak bu yıl, geçen seneye göre oldukça soğuk. Mesela bugün hava -8 derece, hissedilen ise -14🥶
    Geçenlerde oğlumla Boston Common Public Garden'da yürürken bir fotoğraf çekelim dedik. Telefonu bankta çantama dayayıp 10 saniyelik geri sayımı başlattım. O sırada yanımızdan geçenler durup ekrandaki sayıları birlikte saymaya başladılar: "Five, four, three, two, one!" ve ardından alkış yağmuruna tuttular. Gerçekten çok eğlenceli bir andı. Bu şehri seviyorum!👌😍

• ⭐⭐

@Serapp hava soğukta olsa çok sıcak bir anı olmuş 😊

• @datanist, içinde söyledi: Massachusetts

@sezen Wellesley’de benim oturdugum apartment complex de 1bedroom daireyi $1850’dan kiraladilar gectigimiz hafta. 2bedroom dairelerde var ama şu an boş yok diye biliyorum, o yüzden güncel fiyat hakkında bilgim yok.

Merhaba teşekkür ederim, Bende kiralama sitelerinden sürekli bakıyorum evet belirttiğiniz rakamların bir kaç tık üstünde çok güzel evler gördüm, iklim farkı haricinde istanbulda oturduğum semti aratmayacak olması dolayısıyla (kültür seviyesi özellikle) gönlüm yaşadığınız eyaletten yana, sakin kendi halinde insanlarız ve gürültü patırtıya hiç alışık değiliz. Kısmet diyelim bir kaç ay gezeceğim herkes için en hayırlısı olsun ☺

• Merhaba herkese, sanirim cok aktif Bir sayfa degil fakat yine de sormak isterim. Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar..

Oğlum 9 yaşında ve yazın ona Boston’da gidebileceği bir yaz okulu arıyorum, YouTube’da deneyim videosu paylaşa var mı diye baktım ama göremedim. Söz konusu İngiltere olunca içerik çok fakat Amerika için nedense yok. Boston içinde uygun fiyatlı yaz okulları tavsiyesi verebilecek kimse var mıdır? Şimdiden teşekkürler

• Boston'a yakın zamanda gidecek olanlar benimle iletişim kurabilir mi ? tek başıma gitmeyi planlıyorum. ya da Boston'da oda arkadaşı arayanlar var mı ?

• @brucewayne merhaba bostona giriş yaptınız mı acaba

Benzer Başlıklar

• 197
  • 68
  • 1
  • 106
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |