Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @panjan ne güzel hocam. Umarım yeni hayatınız mutlulukla dolu olur. Ben de zaten başka yollar arayacağım bu sene ilk başvurum olmasına rağmen. Zaten inanılmaz şanssızımdır bu tarz konularda. Bu kadar küçük bir şansa bel bağlamak istemiyorum


  • @ehehehe tesekkurler:)
    Bence umut baglanacak bir sey degil bu arkadaslar. Dunya uzerinde gocmenlik yasalari en tuhaf ulke Amerika oldugu icin diger ulkelerin de gocmenlik kriterlerini dikkatlice degerlendirip buna yonelik somut adimlar atmak daha mantikli. Ben de bu yuzden Amerika secenegini tamamen aklimdan silmistim ve Kanada icin hazirlik yapiyordum. Yurdum insani kapagi attiktan sonra gelmeye hevesli olan baskalarininin umidini kirmaktan degisik bir zevk aliyor. Ben de o insanlardan biri olmak istemiyorum ama butun umidinizi %2 sansa baglamak sizi ciddi hayalkirikligina ugratabilir. Diger ulkeleri de mutlaka göz önünde bulundurmanizi tavsiye ederim.


  • @panjan İngiltere benim açımdan daha cazip görünüyor, havasını bile seviyorum. Ankara antlaşmasına el atalım dedik işler karıştı gc için şansımı siz düşünün 🙂


  • Benim ağzımda son 5 senedir Amerikada yaşamak ile ilgili kelimeler geçiyordu. Hatta 2015 ' te yılbaşında 3 istediğimi arkadaşımın ağacına yazmıştım.

    1. Uzun soluklu bir road tripti. ( 2016 'da Rusyada başlayıp ,Kore,Filipinler,Malezya,Tayland,Endonezya,Singapur,Kamboçya,Hindistan,Srilanka,İran yapıp bitirdim

    2. Amerikada Yaşamaktı ( Ablam kendi ailesi için başvururken benim için de başvurmuştu onların 3. başvurusuydu benim ilk ve DV2018i kazandım ,ap ye kaldım vizemi aldım 30 Ağustosta giriş yapacağım umarım )

    3. Aşçı , Chief olmaktı (Makina Mühendisliği ve Sosyoloji okudum , artık Amerikaya kaldı bu hayalim ) .

    Şunu öğrendim gerçekten istemek gerekiyor bazı şeyleri , isterken oturup beklemek değil. Başka seçenekleride zorlamak lazım.

    Great things never came from comfort zones


  • @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi:

    @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok 🙂

    Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum