Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru

Benzer Başlıklar

• iş tecrübesi hakkında soru

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    616 Bakış
    BarışB
    Bundan sonraki sorularınızı alttaki linkten devam ediniz lütfen sorunuzun bir benzerini başka bir arkadaşımı sormuş zamanında https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları/233
  • başvuru esnasında fotoğraf sorunu

2
    0 Oy
    2 İleti
    562 Bakış
    crazycellsC
    @fight4life başvuru esnasında fotoğraf sorunu içinde söyledi: merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ? surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi/11
  • greencard başvuru sitesi

14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @şahinaltun greencard başvuru sitesi içinde söyledi: lütfenn bu greencard 'a nasıl başvurucam veya başvurular ne zaman açılacak , hiçbir yerden bilgi alamıyorum verdiğiniz sitelere baktığımda başvuru için herhangi bişey yok , lütfen yardımcı olabilecekler yeşillendirsin ...... su an basvurular acik degil, o nedenle basvuru yapamazsiniz.
  • Minik bir soru

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    C
    @arnblt aynen doğru ifade ettiniz, gösterdiğiniz adrese daha sonra ulaşabilme ihtimali de var. böylece siz bir sebepten ötürü dönmüş olsanız bile GC kimliğinizi alabiliyorsunuz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k