Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Gc kazananlara bir soru...


  • Okan serbes diye bir çoçuk var o da hiç umursamamış ama ona çıkmış.Çok saçma ama gerçekten öyle hiç umursamayan insanlara çıkıyor nedense :) Umarım istisnalardan biri oluruz gerçi ben başvurduktan beri hiç umursamadım son günler heyecan yaptı ama hayırlısı bakalım :)


  • Ben başvurduğumu unutmadım. Hatta 2 ay öncesinden evlere falan bakmaya başladım çıkarsa diye. Eşim ve ben başvurmuştuk. Bana çıktı. İlk başvurumdu. Totemlere falan bakmayın


  • Bizede eşimin kuzeni başvurdu amerikadan. Bir baktım 1 mayıs 2012 de aradı ucak bılet parası hazırlayın dıye. Bana cıkmıs ama benım haberım bıle yoktu🤪


  • Abd hükümeti, bu kisi basvurmus ama hic umrunda degil greencard.Cok elit bir insan,ona vermeliyiz mi diyor saniyorsunuz 😀 Yok,öyle bir sey. Sadece şans.Adi üzerinde lottery, piyango.


  • Aynen katılıyorum. 5 senedir çevremdeki herkese başvuruyorum malesef daha bir kişiye bile çıkmadı. Tamamen şans ile alakalı🤗herkese bol şans diliyorum oyuzden


  • @sedef gecen sene uc armadas basvurmustuk.iki arkadasima cikti...Kaderimizde varsa oluyor.


  • Aynı olay bizdede oldu ben hevesle ben ve eşim adına başvurmuştum . Kendisinin süreç ile hiç alakası yoktu ne zaman açıklandığını dahi bilmiyordu taki ben kontrol edip söyleyene kadar :) İlginç olsada hiç umrunda olmayanlara daha fazla çıkıyor gibi :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Birkac kisi uzerinden genelleme yapmamak lazim, bu cekilisi Turkiye'den binlerce kisi kazaniyor. Internette cokca dile getirilen "umrumda degildi ama cikti" soylemleri bence cogunlukla art niyetli kisiler tarafindan bilincli olarak soyleniyor :) Dolayisiyla cok takmamak lazim.

    Basvuranlarin eminim cok buyuk bir bolumu basvuruyu yaptiktan sonra cekilisi arka plana atip ya da unutup normal hayatina devam ediyor. Bu forum ya da buna bener ortamlarda surekli takilan kisilerin sayisi sinirli. Eminim basvuranlar arasinda cok kucuk bir yuzdeyiz. Tabii, simdilerde sonuclar aciklanacagi icin yavas yavas soylemler arttigi icin daha cok kisinin ilgisini cekiyor ama tum yil boyunca bu forumdaki gibi cekilisin nabzini tutmamis biri, kazandiginda "tamamen unutmustum ama kazandim" gibi cumleler kuruyor.

    Maalesef cekilisten kisileri secerlerken bu insanlarin bu olaylarla ne kadar ilgili olduklarini bilmediginden, rastgele bir secim yapiliyor. Bu insanlarin sayisi toplam basvuranlarin cok buyuk bir bolumune denk geldiginden, kazananlar arasinda da buyuk yuzdede olmalari kacinilmaz tabii :)


  • @hakan122 bende unutanlardanım . ve çıktı . şimdi unutamiyorum hergün takip ediyorum ve hala numaram açıklanmadı :)) var bunda bişeyler ..


  • @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :)


  • @yekta umarım bir an öncr acıklanır vr gelirsin. Gec olsun da güç olmasın...Sen en zor olanı elde etmıssın bundan sonrası da olacak insallah.


  • @solita tesekkürler inş :)


  • @yekta hangi eyaleti düşündün?,Wahington oldukça güzel


  • @solita new jersey . siz nerdesiniz


  • @yekta Wahingtondayım...Insallah çıkarda burada kalırım.


  • Kazandigini en garip bicimde öğrenen kisilerden biri ben olabilirim. Is arkadasim 12 yildir basvurdugu icin bana da mutlaka basvur demisti. Ben de ilk basvurumda kesin bana cikar sonra nefret edersin benden diye dalga gecmistim. Gercekten de oyle oldu:) Onun israrlariyla çekilisin son gunu 6 saat kala basvurdum. Ilk basvurum oldugu icin konuyu hic bilmiyordum. DV 2018'in 2018 yilinda aciklanacagini zannedecek kadar mevzudan habersizdim. Bi gun eksi sozlukte takilirken green card basliginin hortladigini gördüm. Baslik altinda kavga, kufur, kiyamet girla gidiyor. Insanlar ne acayip diye dusunup bi sigara yaktiktan sonra benim de basvuru yaptigim aklima geldi ama hala aciklanmasina 1 yil daha var zannediyordum. Baslik altina biraz daha gezindikten sonra ampuller yandi. Lan galiba benim basvuru sonucu da aciklandi bi girip bakayim suna dedikten sonra kazandigimi ogrendim. Bu arada isten istifa edip Kanada'ya gitmek icin hazirlaniyordum. Böyle sacma bi tesaduf sonucu hayatimin yonu 180 derece degisti.


  • @panjan En sevdiğim kazanma şekli , hayırlı olsun :)


  • @panjan ne güzel hocam. Umarım yeni hayatınız mutlulukla dolu olur. Ben de zaten başka yollar arayacağım bu sene ilk başvurum olmasına rağmen. Zaten inanılmaz şanssızımdır bu tarz konularda. Bu kadar küçük bir şansa bel bağlamak istemiyorum


  • @ehehehe tesekkurler:)
    Bence umut baglanacak bir sey degil bu arkadaslar. Dunya uzerinde gocmenlik yasalari en tuhaf ulke Amerika oldugu icin diger ulkelerin de gocmenlik kriterlerini dikkatlice degerlendirip buna yonelik somut adimlar atmak daha mantikli. Ben de bu yuzden Amerika secenegini tamamen aklimdan silmistim ve Kanada icin hazirlik yapiyordum. Yurdum insani kapagi attiktan sonra gelmeye hevesli olan baskalarininin umidini kirmaktan degisik bir zevk aliyor. Ben de o insanlardan biri olmak istemiyorum ama butun umidinizi %2 sansa baglamak sizi ciddi hayalkirikligina ugratabilir. Diger ulkeleri de mutlaka göz önünde bulundurmanizi tavsiye ederim.


  • @panjan İngiltere benim açımdan daha cazip görünüyor, havasını bile seviyorum. Ankara antlaşmasına el atalım dedik işler karıştı gc için şansımı siz düşünün :)


Benzer Başlıklar

  • DV2022 KAZANANLAR

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • iş tecrübesi hakkında soru

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    616 Bakış
    BarışB
    Bundan sonraki sorularınızı alttaki linkten devam ediniz lütfen sorunuzun bir benzerini başka bir arkadaşımı sormuş zamanında https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları/233
  • Ds260 sorunu

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    861 Bakış
    Abdullah 1A
    @crazycells meerhaba. Ben ds260 formuyla ilgili sorucaktım. Ben türkmenistan vatandaşıyım türkiye örenci vizeyle ikamrt rtmekdeyim. Ben ds 260 foldurduğum zaman mülakat yeri türkmenistandaki abd elçiliği olarak gösterebilir miyim. Rica etsem cevaplarsanız sevinirim. Çünkü bazıları nerde ikamet rdyosan orsyı göstericen sonra dosya taşıyacan gibi bişeyker söylendi. Bu doprumu acaba. 2. Sorum ise benim yaşadığım şehrin adı değişti şimdi green card başvuru formunda yeni adını mı yazayım yoksa eski adıyla mı debvam edeyim. Geçen senelerde çğnkü eski adıyla yazmıştım. Eskiden serdardı şehrin adı şimdi kia dı ise Gyzylarbat oldu. Teşekkürler
  • GC Başvuru Eğitim Seçeneği

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    1 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    O
    Tamamdır sagolun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum