Chicago’da Ev arkadasi ariyorum
-
Merhaba,
Elk Grove Village’da çalışıyorum. Bu bölgeye yakın Schaumburg, Arlington Heights, Prospect Heights, Mount Prospect, Des Plaines bölgelerinden birinde ev arkadaşı arıyorum. İlgili arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
-
Eğer bir aksilik çıkmaz da vizemi alabilirsem ben de Chicago'da kararlıyım. Ama belirsiz bir zaman dilimi için konuşmak anlamsız olacaktır şu aşamada. Ve evet, maalesef forumda Chicago bölgesi popülasyonu oldukça az... Ev arkadaşı vs. bulmak oldukça zorlayıcı olacak gibi geliyor
-
@Edelweiss Merhaba Facebook Chicago Turks sayfasina yazabilirsiniz.Sanirim orada birisi de ariyordu ev arkadasi.
-
@aliarmgn Merhaba. Evet denedim oralarda şansımı hep :) bulamayınca Palatine’de bir stüdyo kiraladım. İhtiyacim kalmadı ev arkadaşına :)
-
@Edelweiss, içinde söyledi: Chicago’da Ev arkadasi ariyorum
@aliarmgn Merhaba. Evet denedim oralarda şansımı hep :) bulamayınca Palatine’de bir stüdyo kiraladım. İhtiyacim kalmadı ev arkadaşına :)
Kiranız ne kadar acaba?
-
@Edelweiss ben de kiranızı merak ettim açıkçası
-
@Edelweiss sayin @Edelweiss , bu konudaki bilgileri forumdaki diger ilgili bolumlere aktarir misiniz? Bilgi almak isteyen arkadaslar bu bolume bakmayacaklari icin dogru basliklardan konuya devam ederseniz harika olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg