Oregon
-
Lale tarlalari, Oregon

-
Bir güncelleme yapayım arkadaslar ben Vancouver, WA da yasıyorum. Oregon son 1 yılda perisan oldu özellikle Portland ve çevresi. Oregon eyalet olarak Washington dan çok daha geride ve yönetimi daha kötü. Polis teşkialtının içine ettiler Oregonda. Gelecek arkadaşlar illa North West istiyorsa Washington eyaletini tavsiye ederim.
-
Portland da yaptigim ufak bir gezinin 3 videosu
https://youtu.be/BQDPabLQwiQ
https://youtu.be/tnC6o5vuUPg
https://youtu.be/QpaR_adJKFg -
Merhaba bu eyalet gc ile ilk gelecekler için nasıldır 2 kişilik bir aile için ilk başta sıradan kalifiye olmayan işler yapacağımız için bu konuda aydınlatabilirmiaüniz ortalama aylık kira ne kadardır? Oregon da kalınabilecek en iyi şehir hangisidir iş ve güvenlik açısından?
-
-
@MUSTAFA-ARAZ-1 eskiden portland oregon iyi idi ama son zamanlarda evsizler cok artti...hava cok bulutlu yagmurludur o konuya dikkat buyurmanizi oneririm...aylarda kapali havaya dayanmak zor olabilir... misal:
-
@MUSTAFA-ARAZ-1 Oregon hayata baslamak için suan hiç uygun bir yer değil, hergün biri vurularak ölüdürülüyor abartmıyorum. ne Salem nede Portland, nede Eugene şuan yaşanacak gibi değil. Hayata kolay bir baslangıc yapmak istersen Austin, TX öneririm.
-
@nicely senelik 100 e yakin cinayet vakasi var, demek ki 3-4 gunde bir cinayet isleniyor
-
S sigmoidalmammal bu başlıktan bahsetti
-
Herkese Merhaba Arkadaşlar,Bu eyalet hakkında tecrübe sahibi arkadaşlar için bir sorum olacak kendim internettente araştırdım ama Bu forumda yaşayan insanların tecrübelerini merak ediyorum,Oregon Nasıl bir eyalettir? Pahalı mı Ucuz mu,Ortalama mı, Yaşam giderleri nasıl Kiralar ne durumda İş olanakları nasıl Bekar bir insan için uygun bir eyalet midir Ekonomik açıdan zorlar mı,Bilenler beni bilgilendirirse memnun olurum teşekkürler.
-
Herkese merhaba arkadaşlar.
Merak ettiğim konu şu...
Türkiye den giden bir lise öğrencisi okula California gibi kaldığı sınıftan mı başlıyor? Yoksa okulda girdiği sınava göre bir alt sınıftan da başlaya biliyor mu ? Oregonun bu konudaki uygulaması nedir acaba? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim. -
hayalim gerçek oldu dv vizeyi aldım oregondan başlayan meksika sınırına kadar gezi planım gerçekleşecek
-
@salih-atilla Tebrikler tadini cikart..Oregona bir ara bende gitmek istiyorum ozellikle redwoods taki o devasa agaclari gormem gerek. Meksika sinirina haritadan bile bakmak istemiyorum o ayri tabi.
-
@NewyorkNewyork ben batı sahillerinde uygun olan her yerde balık avı yapmak istiyorum inşallah hayallerimdeki kadar güzel olur
-
@salih-atilla Balik tutmak en kayif aldigim bir olay..Senin adina sevindim bu nedenle sevincine ortak olmak istedim hadi gozun aydin.Guzel olcak emin ol.
-
@NewyorkNewyork teşekkürler kardeşim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum