DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Houston bekliyoruz ne zamandır, o kadar beklentiye girdik de tek foto mu geldi. Biraz daha bilgi istiyoruz. Şaka bir yana mümkünse Bilgi paylaşımı yaparsanız iyi olur. Siz zaten araştırma yapıyorsunuz, bizde hazıra konarız.
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG olur mu gereksiz? adam koca forumu Tampalı yaptı.. yetmedi bir de üzerine başkan oldu.. hafife almayın derim.. 😂
Sence de bir ufak dolandırıcı profili yok mu? Şener ŞEN in milleti Almanya’ ya diye İstanbul’ a getirip bıraktığı sahne gibi. Bizi Tampa diye Meriç Nehrinin kıyısında bırakır bu gibi geliyor bana 🤣
O köpekleri kullanıyordu, bu da timsah diyip duruyor kafamızı kaldırmayalım diye. Senaryo aynı sahne başka 🤣
-
Yıkalım demiyorum, örmüşsün o kadar. Ama pencere mi açsak şu duvarlara? Hem kuşları görürsün.
-
@yigitboncuk sadece Tampa'lılara kıyak var :D
-
@hayallerabd bornovadaki kyk yurdundan 1 metroyla konak a gidip gezine gezine dolanıyordum :D sonraki gün başka bir yere vs vs boş boş yürüdüm anlayacağın :D
-
@Ping-PONG bu tüm Doblocu dayı tiplilere hakarettir! :D
-
-
Aha ekip toplanmış @Rhonster @Ping-PONG @Hyller @hayallerabd
-
DV2021 bekleme odası 1054 sayfa çok gerideyiz çoookk
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yapay zeka uygulamaları diye bir dersin vize ödevi var. 10 sayfa yazı yazmam lazım. Gece 12 anca gelirim. 😭
Arada dayanamam bakarım belki 🤣 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yapay zeka uygulamaları diye bir dersin vize ödevi var. 10 sayfa yazı yazmam lazım. Gece 12 anca gelirim. 😭
Arada dayanamam bakarım belki 🤣Bileğine kuvvet 😁😁
-
2-3 eski stajyerime yazdım. Herkes aynı dertte şu an 🤣
Yazısı düzgün olan birine parasıyla yaptırayım dedim onu da bulamadım. Nefret ederim yazı yazmaktan ama artık mecbur yazıcaz. 🤣 bugün son 00:00 dan önce göndermem lazım. 🤣 -
Yazısı düzgün olan birine parasıyla yaptırayım dedim onu da bulamadım. Nefret ederim yazı yazmaktan ama artık mecbur yazıcaz. 🤣 bugün son 00:00 dan önce göndermem lazım. 🤣- Satırdan sonra direk bileğim ağrıyo kaldı ki 10 sayfa kesin 3 gün sürerdi benim
-
Yazısı düzgün olan birine parasıyla yaptırayım dedim onu da bulamadım. Nefret ederim yazı yazmaktan ama artık mecbur yazıcaz. 🤣 bugün son 00:00 dan önce göndermem lazım. 🤣- Satırdan sonra direk bileğim ağrıyo kaldı ki 10 sayfa kesin 3 gün sürerdi benim
Ben kaçtım çok çalışmam laxım çokk 🤣
-
@Ping-PONG 😂😂
-
@Rhonster bir de İzmir'de okudun da hiçbir şey yapmadım yani öyle mi? 🤦♀️
bu arada ben de Ege'de okudum.. kaç mezunusun? -
DV2021 bekleme odası 1054 sayfa çok gerideyiz çoookk
dün geceden beri ben de elimden geleni yapıyorum yetişelim diye ama böyle tek tek olmaz, forumca topyekün bir seferberlik lazım.. 😃
-
@Ping-PONG ki muhtemelen dayanamayacaksın.. 😃
-
Son 2 gün buralar yıkılacak merak etmeyin :D
-
@hayallerabd yok ya staj için ordaydım 1.5 ay sadece Muğla Fethiye de okudum ben.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum