DV2022 Bekleme Odası
-
@mutlukurt0534 onlar boş gezmezler :)
-
sekizkarakter
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bana Türkiye de bir şehir de hiçbir mahalle ya da bölgeye girilmesinde sakınca yoktur diyebilecek birisi var mıdır. Var mı böyle bir il ilçe bekliyoruz nedir bu kötüleme amacınız
Ben de onu yorumladım şimdi 🤣
Tr sokaklarında bir kadına bu yapılırsa, tacizci diye bağırması yeter. Adamı önce linç eder sonra bayrampaşa ya tıkarlar. 🤣 -
@mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@optimistic Ha bende diyorum ne alaka kadının morali falan bozuluyor. Kendini kötü hissediyor. Bu nasıl kurgu dedim kendi kendime :D
bu arada araştırmacı gazeteci kimliğimi koydum cebime 5 dk araştırıp geldim. gezilen yerler harlem civarı yani kötü mahalle denile bilecek yerlermiş ve yine bunlar duyum böyle linç etmeyin beni böyle şeyler çok fazla olmuyormuş. Ama 0 diye birşey kimse söyleyemez haliyle :D
-
@Beat-Army, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar olmamış bebeğe benim kadar don biçen yoktur. Öncelikle Zillow üzerinden tutacağım evi belirledim , daha sonra cars.com'dan alacağım arabayı buldum. Geriye evi dizmek kaldı. Wallmart'ın internet sitesine girerek evimi dizdim. Sonra Google Maps yardımıyla evin etrafında biraz tur attım. İlk olarak hangi fast food restorantına gideceğimi elbette biliyorum , In-N-Out :) DNS ile orlando bölgesindeki paket servisi yapabileceğim uygulamaların internet sitelerine girerek hangilerinin şoför kabul ettiğine baktım. Tutacağım evin bankaya ve telefon hatta bayisine ne kadar uzak olduğuna bakarak uber masrafı hesapladım ( 65 $ ). Bütün eşyalarımı yatağın üzerine koydum ve bavula doldurma animasyonu yaptım. Kilolu olduğum için çok az eşya sığıyor :) ( Tshirtler 3XL ) . Varsa benim kadar deliren hodri meydan ...
Evi dizmeyi saymazsak senden aşağı kalır yanım yok ama ben ilk başvurduğum sene bu kadar takıntı yapmıştım :) Bu sene pek ayrıntılarla boğmadım kendimi. Maalesef artık tek derdimiz talihli olmak değil, vizeyi alabilmek de problem haline geldi pandemi dolayısıyla ama ben 2022 talihlilerinin daha az sancılı bir şekilde vizelerine kavuşacağını düşünüyorum. Aşılama ABD'de gayet iyi gidiyor, ülkemizde de Ekim-Kasım'a kadar aşılanma iyi düzeye gelmiş olur sanırım.
-
sekizkarakter
-
bunun doğru olduğunu düşünüyorum ama bazıları para istemek için sataşıyor
-
@FreeMen Biz talihli olalım da tek sorunumuz vize almak olsun. Aşınız yok derlerse Tatilsepeti'nin Rusya'ya aşı turu var. Aşımızı yaptırırız vize görüşmesine kadar :D
-
@Emre-Kalafat Hımm :) Ondan demekki
-
sekizkarakter
-
Arkadaşlar olmamış bebeğe benim kadar don biçen yoktur. Öncelikle Zillow üzerinden tutacağım evi belirledim , daha sonra cars.com'dan alacağım arabayı buldum. Geriye evi dizmek kaldı. Wallmart'ın internet sitesine girerek evimi dizdim. Sonra Google Maps yardımıyla evin etrafında biraz tur attım. İlk olarak hangi fast food restorantına gideceğimi elbette biliyorum , In-N-Out :) DNS ile orlando bölgesindeki paket servisi yapabileceğim uygulamaların internet sitelerine girerek hangilerinin şoför kabul ettiğine baktım. Tutacağım evin bankaya ve telefon hatta bayisine ne kadar uzak olduğuna bakarak uber masrafı hesapladım ( 65 $ ). Bütün eşyalarımı yatağın üzerine koydum ve bavula doldurma animasyonu yaptım. Kilolu olduğum için çok az eşya sığıyor :) ( Tshirtler 3XL ) . Varsa benim kadar deliren hodri meydan ...
Eşimle okurken sesli güldük😄
Bende kendime abartıyorum biraz diyordum😉 -
Efsaneeee :) şu kadar isteyen hepimize çıksınnn 🙏🏼🙏🏼
-
@FreeMen murat sayar takılmaktan buraları unuttun nerelerdesin ya özledik seni
-
@Ping-PONG ben Karşıyaka da yaşıyorum pek bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama Anadolu ya gidildikçe (ki artık her yer) bizim bile duymadığımız birçok kadına taciz, şiddet olduğuna eminim
-
Saat 16:00 şükür
-
@bozo Emin olun abi abartmıyorsunuz. Ne kadar orası hakkında bilgiye sahip olursanız. Vize memuru sizin amerika için o kadar hazır olduğunuza inanır. Bende aynıyım. Her türlü bilgiyi kaydediyorum. Apple notlara :D
-
@Ping-PONG işte sorun orada maalesef bağıran sayısı çok az :(
-
@mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat Hımm :) Ondan demekki
orjinal videoyu buldum :D redditteki yorumlarını okudum :D yani gerçek bilgi olamaya bilir :D
-
@Beat-Army kendimizden insanlarla olmak ne güzel ya bir tek biz delirmedik
-
Son 3 gün kaldı ya forum çıldırdı :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum